Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

31 Temmuz 2017

BLUE BEAM ve MK-ULTRA ile Sahte Mesih tuzağı!

İki gün önce Mescid-i Aksa'da göstericilerin üzerine yine ateş açıldı. 300'den fazla yaralı var. Netanyahu ise Filistinlilere idam cezası talep etti. Musul'da dört bir tarafta kırık taşlar ve enkazın içerisine gömülmüş yüzlerce ceset bulunuyor. Kadın, çocuk, yaşlı demeden hareket eden herkes öldürülüyor. Küresel çetenin Pakistan şubesi Tahir-ül Kadri marifetiyle ülkenin seçilmiş başbakanına yargı darbesi yapıldı.

Suriye'de kan durmuyor. Rusya ve ABD arasındaki kriz derinleşiyor. Kuzey Kore yine balistik bir füze denemesi gerçekleştirdi. İran, ABD'ye meydan okudu. Almanya ise Türkiye'ye olan düşmanca tutumunu her geçen gün arttırıyor.

Tüm bu olan bitenler yeni bir dünya savaşının her an patlak vereceğini gösteriyor. Ve bu beklenen dinler savaşı olacak. Çünkü bu savaşın temelleri CIA'nın binalara yerleştirdiği bombaların patlamasıyla gerçekleşen 9/11 saldırılarıyla atıldı.

Kudüs üzerinden verilecek büyük bir savaşın arifesindeyiz. Bu çerçevede CIA'nın 1960 yılından beri üzerinde çalıştığı iki büyük proje var. Bunlar MK-ULTRA, zihin kontrol ve Blue Beam, Mavi Işık Projesi'dir. Buna yardımcı ek bir proje de Tractor Beams'dir. (Emici ışınlar marifetiyle insanların göğe yükselmesi)

Üç boyutlu yüksek hologram teknolojisiyle gökyüzünde İsa'nın ve diğer dinlerin sembollerinin belirlemesi hedefleniyor. Gökte bir İsa silueti ve Tractor Beams projesiyle de göğe yükseliyormuş gibi gösterilen insanları düşünebiliyor musunuz? Buna ilaveten sonik ses dalgaları yardımıyla da her topluma kendi dillerinde Yeni Çağ Dini'nin propagandası yapılacak. İnsanların özellikle kutsal mekanlar üzerinde belirecek görüntüler karşısında şaşkınlık ve hayrete düşmesi haliyle kafalarının karışması bekleniyor. Her ihtimale karşın da birazdan bahsedeceğim MK-ULTRA projesini devreye sokacaklar. Çünkü karşımızda kendilerini Tanrı yerine koyan sapkın bir topluluk var!

Projenin hedefi, kehanetlerde beklenen Mesih'i yeni nesil teknolojilerle hayata geçirmek, insanları kendi indirdikleri ve rol verdikleri kişiye ya da kişilere itaat ettirmek suretiyle Kudüs merkezli sözüm ona yeni bir Tanrı imparatorluğu inşa etmek.

Bu projeyi kamuoyuna ilk duyuran kişi Serge Monast adında bir gazeteci oldu. 1994'te "Project Blue Beam" adlı bir kitap yayımlayan Serge Monast, tutuklandıktan iki yıl sonra 51 yaşında geçirdiği bir kalp krizi sonucu vefat etti. Monast'a göre CIA bu projeyle tek dünya devletini ve tek dini hedefleyen 'Yeni Dünya Düzeni'ni kurmayı hedefliyor. Blue Beam projesi UFO kisvesi altında dünyanın farklı yerlerinde epeydir test ediliyor.

2009'da Rusya'da görüntülenen ve Hz. İsa'yı çarmıha gerilmiş görüntüsünü anımsatan gökyüzü oluşumunun ve 2010 yılında görüntülenerek basınımızda 'Kabe'nin üzerine melek indi' başlıklarıyla paylaşılan ve hatta TV'lerde Cübbeli adıyla nam salmış Hoca'nın "Subhanallah" diyerek ayet ve hadisler ışığında yorumlar yaptığı görüntüler işte bu proje kapsamında test edilen hologram denemeleriydi.

Ancak bu proje devreye girmeden önce mevcut dini ve arkeolojik bilgileri dönüşüme uğratarak insanların tarihleriyle/inançlarıyla olan bağlarını/bağlantılarını koparmak ve onları yeni düzenlerinin itaatkar kölesi yapmak gibi bir niyetleri söz konusu. Bu amaçla dünyanın farklı bölgelerinde tezgahlanmış arkeolojik buluşlara imza atılacak ve medya organları aracılığıyla da bugüne kadar bildiklerimizin yanlış olduğu algısı üretilecek. Hatırlarsanız bir ara Hz. Meryem'in Hz. İsa'nın eşi olduğuna dair belge yayınlamıştı.

İsa'nın hologram teknolojiyle belirdiği bir zaman diliminde devreye 1977 yılında CIA Başkanı Stansfield Turner'in dehşet verici dediği MK ULTRA zihin kontrol projesi devreye girecek. Eski CIA Başkanlarından CFR üyesi Allen Dulles bu projeyi şöyle tanımlıyordu; "Hedef insan zihnindeki savaşı kazanmaktır. Zihin yıkama ile ideolojisini ve inancını değiştirmek ve gerekirse bir Mançurya Kobayı yaratmaktır."

Peki bu nasıl olacak? Profesör Maranki ve Nevzat Tarhan bunun radyo dalgalarıyla insan beynine yapılacak bir müdahaleyle olabileceğini ifade ediyorlar. Radyasyon ve frekans sinyalleri ile yapılacak bir zihin kontrolü...Türkiye'de Salih Mirzabeyoğlu'nun üzerinde farklı bir yöntemle denendiğini biliyoruz.

Müslüman coğrafyada verilen bu savaşın temel hedefi; İslam dinini ortadan kaldırmak ve yeni nesil teknolojilerle sahte Mesih'i indirip MK ULTRA projesiyle de zihinleri yıkıma uğratmak. Neröteoloji iş başında! Bunlar "komplo teorisi canım" deyip geçiştirebilirsiniz ancak ben kendi adıma artık bu şeytani düzenden her şey bekliyorum.

STK pazarına dönen miting meydanlarında "kahrolsun İsrail" sloganlarıyla deşarj atma dönemini artık geçtik. Allah aşkına! Bırakın artık hamaseti, göstermelik mitingleri, bağırıp çağırmaları, ekranlarda sidik tartışması yapmayı, bozuk eğitim sisteminizle övünmeyi, TV'lerde emme basma tulumbası gibi birbirinizi onaylamayı.

Ömrünüz makam-mevki, taht kavgalarıyla geçecek. Kudüs'ü bile nefsi çıkarlarınıza alet etmekten utanmıyorsunuz. Bir bakın etrafınıza, bölgenize, öldürülen çocuklarımıza, ırzına geçilen kardeşlerimize. Bir Mescid-i Aksa'ya bakın bir de şeytani düzenin projelerine. Hala akletmez misiniz?