Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
35.05
Gram Altın
2474.57
BIST 100
10489.04
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Ocak 2017

Brezilya'da FETÖ'nün kişilik haklarına hakaret etmişiz!

Kasım ayında Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen "15 Temmuz Demokrasinin Zaferi" konferansına katılmak üzere Sao Paulo'ya gitmiştik. Orada 15 Temmuz'u ve ülkemizin verdiği mücadeleyi anlattık. Brezilya'da yaptığımız bir dizi ziyaret ve panel konuşmalarımız FETÖ'nün Brezilya'daki militanlarını rahatsız etmiş. Panele soktukları casuslar aracılığıyla konuşmalarımızı kayıt altına alarak aynı saatlerde de sosyal medya aracılığıyla "Türkiye'deki Stalin rejiminin de reklamını yaptınız mı?" "İstediğiniz kadar "i." gibi dolaşın Türkiye'deki beyinsiz bir kesim hariç kimse çakma darbeye inanmıyor" şeklinde aleyhimizde propaganda yaptılar. Brezilya'da bulunduğum sürede "15 Temmuz Türkiye'de Demokrasinin Zaferi" başlıklı güzel bir sunum yapan ve Erdoğan'ı ümmetin lideri olarak gören Brezilya Müslüman u00c2limler Cemiyeti Genel Sekreteri Şeyh Halid Taki el Din ile Milat adına bir röportaj yapmıştım.(Röportajı şu linkten okuyabilirsiniz. http://www.milatgazetesi.com/feto-muslumanliga-ihanet-etti-haber-99492)

Türkiye'de darbe Brezilya'da dava;

Şeyh Halid, verdiği mülakatta hakikati dillendirmiş ve haklı olarak; "FETÖ, Türk milletinin hayallerine, umutlarına ihanet etmiştir. Müslüman milletin hayallerine ve dünyadaki tüm azınlık olan mazlum Müslümanların hayallerine ihanet etmişlerdir. Bunu yapmalarına neden olacak bir şey yokken büyük bir kinle ihanete kalkışmışlardır. En ağır biçimde cezalandırılmalıdırlar" demişti. Gerek panelde yapılan konuşmalar ve gerekse Şeyh Halid ile yaptığım röportaj sonrası FETÖ'nün Brezilya'daki alçakları harekete geçerek Şeyh Halid'e tehdit içerikli mektuplar göndermeye başlamış. Kendilerine "Fetullah Gülen İnisiyatif Grubu "adını verdikleri gerçekte FETÖ'nün Brezilyadaki CCBT adlı STK'ya bağlı olan bir grup teröristin gönderdiği mektubu aynen buraya aktarıyorum.

"Türkiye'den gelen insanların katılımıyla bir seminer düzenlendiğini biliyoruz. Etkinliğin başlığı ironik olarak "15 temmuz, demokrasinin zaferi" idi. Siz de bu seminere katıldınız. Biz demokrasi ve ifade özgürlüğünün tarafındayız. Tüm özgürlüklerin bir sınırı vardır ki bu da diğerlerinin haklarına kadardır. Birisi somut bir kanıt olmadan suçlandığı zaman bu yasadışıdır, kanunda karalama ve iftira olarak tanımlanır. Bu epostada ekli olarak size ait olan konuşma ve mülakatı (tercümesi ile birlikte) gönderiyoruz. Yasal bir girişimde bulunmadan önce yayınlanmış ifadelerinizin onaylanmasını istemenin daha uygun olacağını düşünüyoruz." Eli kanlı terörist başı, hain, alçak Fetullah Gülen'in kişilik haklarına hakaret ettiğimiz gerekçesiyle Şeyh Halid'e dava açacaklarını bildirmişler. Üzerimize kurşun yağdıran, liderimizin canına kasteden, 248 vatandaşımızı şehit eden, meclisimizin üzerine bomba yağdıran CIA beslemesi bu hainde sanki bir kişilik varmış gibi! Bir de utanmadan Gülen için Türk bilgini demişler!

Şeyh Halid'le geçenlerde konuştuk. Sözlerinin arkasında olduğunu ve Türkiye'nin verdiği mücadelenin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı. Haliyle işlemleri başlatmışlar. Başlatsınlar! Yunus Emre'nin Brezilya sorumlusu Hüsamettin Aslan kardeşimiz de orada FETÖ ile aslanlar gibi mücadele ettiği için onu da tehdit ediyorlar. Bilhassa panelden sonra Hüsamettin kardeşimiz aleyhinde sürekli kara propaganda yapıyorlar. Her faaliyetini adım adım takip edip onu yıldırmaya çalışıyorlar. Bilindiği gibi Türkiye'nin eski Brezilya Askeri Ataşesi FETÖ'YE yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı, dört diplomat da ABD'ye kaçtı. Türkiye, sadece içeride değil FETÖ ile dünya çapında mücadele ediyor ve etmeye de devam edecek. Bu yüzden rahatsız oluyorlar ve Türkiye'den gelen vatansever, mücadeleci, gözü kara insanları yıldırmak için her yolu deniyorlar. Bakınız FETÖ'nün Brezilya ayağındaki bir STK, Yunus Emre Enstitüsü aleyhine nasıl bir bildiri yayınlamış.

"u2026Yunus Emre Enstitüsü ağının birimlerinden biri olan bir kültür merkezi Türk hükümeti tarafından Sao Paulo'da kuruldu. Türkiye'de yaygınlaştırılan zulmün sonuçlarından biri, binlerce derneğin (eğitim, kültür, ticaret ve basın) ülkedeki otoriterliği eleştirdikleri için kapatılmasıydı. Türkiye dışındaki kurumları kapatamadıkları için iki çalışma yapılmaktadır: 1-Kurumları karalamak ve gözden düşürmeye çalışmak,2. Türk hükümetinin ideolojisini yaymayı amaçlayan kamu kaynaklı yeni kültür merkezleri açmak. Brezilya'da her iki çalışma da yapılmaktadır."

Yunus Emre Enstitüsü'nün faaliyetlerinden ve oradaki vatansever arkadaşlarımızdan ne denli rahatsız oldukları ortadau2026 Bu tür sivil örgütleri elbette kuracağız. Sizin gibi CIA beslemesi hainleri yeryüzünden silene kadar her yere gideceğiz. Başta ülkemizde yol açtığınız zulmü, kalkıştığınız darbe teşebbüslerini, hainliğinizi, sinsiliğinizi, dolandırıcılığınızı, küresel sisteme yaptığınız köpekliği tüm dünya halklarına anlatacağız. Onları sizin tehdidinize karşı uyarmak boynumuzun borcudur. FETÖ artık uluslararası bir terör örgütüdür. NATO'nun kolluk kuvvetleri vazifesini üstlenmiş durumdadır. Ve İslam düşmanı bir terör örgütüdür. Brezilya gibi ülkelerde kendilerini özgürlükçü, gayet insani(!)faaliyet yapan bir sivil oluşummuş gibi gösterme çabaları beyhudedir. FETÖ elebaşısını önemli Türk bilgini olarak takdim edip kendinizi hizmet hareketi olarak pazarlamanızın da artık hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Nereye giderseniz gidin peşinizi bırakmayacağız. FETÖ ile mücadele bizim için bir vatan borcudur, namus borcudur.