Dolar (USD)
32.23
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2508.35
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Haziran 2018

Bu CHP zemzemle yıkansa da düzelmez

Değerli dostlar, CHP'nin adayı Muharrem İnce, "Seçildiğimde gençlerimizi Tarikat yurtlarına mahku00fbm olmaktan kurtaracağım" diyor.

Buradan Tarikat ehline sormak istiyorum. Sizler yurtlarınızda ne kötülük yapıyorsunuz da bu Muharrem İnce bunu söylüyor? Allah aşkına söyleyin, Tayyip Erdoğan gelinceye kadar, sizler zor şartlarda ihtiyaç sahibi gençlere bakmadınız mı?

Sizler sırf Allah rızası için, kendi evlatlarınıza yedirmediklerinizi ihtiyaç sahibi gençlere ikramda bulunmadınız mı? Sözün daha açığı, sizler devletine milletine hayırlı gençler yetişsin diye bütün imkanlarınızı seferber etmediniz mi?

Hal böyleyken, CHP'nin adayı çıkmış, sizin hizmetlerinizi bitireceğini ima ediyor. Halk arasında, can çıkar, huy çıkmaz denir. Evet, bunlar ne kadar şirin görünmeye çalışırlarsa çalışsınlar samimi olamıyorlar. Çünkü, bunların zihin dünyalarında muhafazakarlara karşı bir önyargı var. İşte görüyorsunuz, bu önyargı, onca şirin lafın arasından niyetlerini ortaya çıkarttırıveriyor.

Neymiş efendim, beyefendi abdestsiz sokağa çıkmazmış. Neymiş efendim, beyefendi de Hacıymış. Bunların zihin dünyalarındaki o önyargı oldukça, isterlerse hergün Zemzem suyuyla yıkansınlar yine de düzelmezler.

Bu gerçeği muhafazakarların hiç unutmamaları gerekiyor.

Özellikle Saadet Partili Kardeşlerimizin...

 
TDV kurban