Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Aralık 2021

Bu kadar gaza gelme Kemal bey...

Değerli okurlarım, Kılıçdaroğlu'nun baskına gider gibi yaptığı Merkez Bankası ziyaretinin ardından, "Kim tutar seni" diye yazmıştım.

Beyefendinin bu kadar gazlanacağını nereden bileyim... Eğer bu yazının kendisini böyle etkileyeceğini tahmin etseydim, vallahi yazmazdım.

Çünkü, memleketin ana muhalefet partisi liderinin, mekan basan konumuna düşmesini istemem... Ne kadar görüşlerine katılmasam da, kendisi bu ülkenin bir siyasetçisidir.

Biliyorsunuz, dünyadaki birçok ülkenin gözü bizim üzerimizde... Onlar, ülkemizi böyle gıptayla takip ederlerken, niye üçüncü dünya ülkesinde bile yaşanmayacak bir manzarayla karşılaşsınlar?

Hiç kusura bakmasın, Kemal beyin cennet vatanımıza bu kötülüğü yapmaya hakkı yoktur. Memleketimizdeki teamüller, her türlü siyasi hesabın üstündedir.

Kemal Kılıçdaroğlu, taraftarlarını memnun edecek diye, bu teamüller ayaklar altına alınamaz...

Başarısızlıklar mekan basmayla örtülmez...

Unutmayalım ki, bir siyasetçinin başarısı sandıkta anlaşılır. Kabadayılık tavırlarıyla değil.

Kaldıki, CHP Liderinin ne kadar başarısız bir siyasetçi olduğunu, ismimizi ezberler gibi ezberledik. Cep telefonu numaramızı unuturuz... Ama bunu unutmayız...

Allah aşkına söyleyin,, Kurumlarımızı siyasete karıştırmayalım diyen bu adam değil miydi? TÜİK yi basmaya giden Kemal Bey, bu sözünden de çark etmiş olmuyor mu?

TÜİK'ten ibretlik ders...

Değerli okurlar, Merkez Bankası Yönetimi, oldukça nezaketsiz bir açıklamayla yapılan ziyarete göz yumdu. Ancak, son TÜİK olayı, beyefendinin böyle ziyaretleri bir alışkanlık haline getireceğini gösterdi.

O yüzden TÜİK Yöneticileri kendisini içeriye almamakla doğru bir davranışta bulundular. Eğer buraya da alınsaydı, bu adam her Kurumu basmaya kalkışırdı.

Aslında, TÜİK bu davranışıyla, CHP Genel Başkanına, kendisinin muhatabının siyasetçiler olduğunu hatırlattı.

Umarım, Kemal Bey bu mesajı doğru anlamıştır. Diyelim ki anlamadı... O zaman, Kurumlara gelir kapısından döner.

Ha bu dediğim Vatandaş Kemal için geçerli değildir. Baskına giden Siyasetçi Kemal için geçerlidir.