Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2388.33
BIST 100
10225.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Temmuz 2016

Bu kutlu direnişin fitilini Türkiye ateşlemiştir!

Utanmaz, vatan hainleri! Yıllardır Erdoğan'ın savcıları, Erdoğan'ın polisleri, Erdoğan'ın öğretmenleri, Erdoğan'ın generalleri, Erdoğan'ın üniversiteleri diyerek kulaklarımızı kuruttunuz! "Tek adam tek devlet" manşetleri atarak bıkmadan usanmadan Erdoğan'ın yasama, yürütme ve yargıyı ele geçirdiğini yazdınız! Teröristlerin propaganda araçlarına el konulurken "özgür medya susturulamaz" palavralarıyla Erdoğan'ı asrın diktatörü ilan ettiniz! Ülkeyi diktatörlükle yönettiğini söylediğiniz bu insan eğer eniştesi olmasaydı o gece öldürülecekti! Generaller meclisi bombaladı, halkın üzerine ateş açıldı, tanklar insanlarımızı ezdiu2026 En yakınındakiler bile üst aklın köpeği çıktı. Avukatlar, savcılar, rektörler, öğretmenler, valiler, gazeteciler, bürokratlar, emniyet birimleri, AYM, YÖK, içişleri, dışişleri, sağlıku2026 Meğer devletin tüm kurumlarına nüfuz etmiş yüzyılın en büyük projesi tarafından esir alınmışız! Daha yanında Pensilvanya'daki kabalist psikopatın yanına giderek el öpen, biat eden "sureti haktan" görünen kaç adam var bilmiyoruz!

Erdoğan'ın yanında 15 Temmuz işgalinde vatanları uğruna şehit olmayı göze alan/şehit olan, ahlak, vicdan, irfan, basiret sahibi fakir Anadolu halkından başka kimse yoktu. Çünkü yıllardır aşağıladığınız, adam yerine koymadığınız bu asil millete ancak Erdoğan değer kıymet verdi. Millet de Erdoğan'ı bir vatan evladı olarak bağrına bastı. Milletimiz o gece Erdoğan'ın yüreğinin meydanlarda attığını çok iyi biliyordu. Bu duyguyu bu toprakların evladı olmayan anlayamaz!

Cumhurbaşkanı, şehitleri anma töreninde yaptığı bir konuşmada "Ne AB'den ne Avrupa Konseyi'nden ne batıdan, kalkıp da buraya taziye için gelen bir kişi yok" dedi. Nasıl gelsinler ki! ABD suçüstü yakalandı, uluslararası kamuoyu ise hala şokta! Bağdadi'den sonra Erdoğan'ı yılın diktatörü ilan eden Hollanda sessizu2026 Erdoğan'ı en tehlikeli Türk olarak gören Fransa sessizu2026 Batı, bir hilal ülkesi olarak gördükleri Türkiye'ye karşı sessiz kaldı. Henüz bu şoku üzerlerinden atamadılar! Milletimizin gösterdiği bu olağanüstü direniş karşısında şaşkına döndüler. 1000 yıllık tarih, Çanakkale ve İstiklal Harbi direnişleri gözlerinin önünde canlandı.

İttihat Terakki aparatıyla bu asil milletin kültür kodlarını bozduklarını, direnme, mukavemet etme özelliklerini yerle yeksan ettiklerini düşünüyorlardı. Bir Türkün vatanı uğruna biraz sonra ezileceğini bile bile koskoca tankın altına yatacağını, Şerife Boz'un, bir Şerife Bacı gibi kamyonuyla köprüye dalış yapacağını, Anadolu insanının ülkeleri uğruna düşman mermilerinin üzerine gideceğini kestiremediler. Çünkü böyle bir inanç onların dünyalarında yer etmiyor. Tek korkuları Türkiye'nin İslam ülkeleri başta olmak üzere tüm dünya halklarını da uyandırmasıu2026 Bu yüzden asla vazgeçmeyeceklerdir.

Milletin tek yürek olup bu denli kuvvetli bir direniş ortaya koyacağını Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mümtaz Türköne, Ali Bulaç başta olmak üzere ikna edilmiş bir avuç AKP'li Erdoğan düşmanları da hesap edemedi. FETÖ arkasındaki güce güvenerek bu insanları Erdoğan'ın gideceğine nasıl ikna ettiyse her ağızlarına açtıklarında "sizi yağlı kazığa oturtacağız" diyorlardı! Tüm hesaplar altüst oldu. Küresel güçlere meydan okumaya başladığı günden itibaren kendisine "diktatör" "tek adam" "ülkeyi kutuplaştırıyor" diyenler Erdoğan'ın 200 yıldır dünyaya nizamat vermeye kalkan, tüm dünya halklarını esir alan üst akla karşı dünya çapında bir direniş kıvılcımı başlatacağını tahmin edememişlerdi. Ne yaptılarsa bu vatan evladını pes ettiremediler. Erdoğan şimdi öyle bir mücadelenin içinde ki bugün sadece ülkesi için değil tüm dünya halklarını da bu sapkın yapının(üst aklın) tehdidine karşı uyanmaya ve direnmeye çağırıyor. Bu direnişin fitilini Türkiye ateşlemiştir. Ve asıl mücadele şimdi başlıyor. Bu mücadeleyi tüm dünya halklarına anlatmak mecburiyetindeyiz.

Kuşkusuz bu işgal girişiminin sivil network ağı da deşifre edilecektir. Kimse günah çıkartmaya kalkmasın. Bu denli ağır bir saldırı girişimini PR malzemesi olarak kullanmaya çalışmasın. Ülkeyi FETÖ'nün generalleriyle savaşa sokmak isteyenlerden, FETÖ ile uzlaşma kampanyaları düzenleyenlerden, FETÖ'nün kadrolaşmasına göz yumanlardan, Ankara- CIA-Pensilvanya arası mekik dokuyanlardan da vakti geldiğinde hesap sorulmalıdır. Bugün OHAL kapsamında cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme hamlesini gerçekleştiriyoruz. Çok güzel adımlar atılıyor. Bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Kurumlarımızı yeniden inşa ediyoruz. Lakin her şeyden evvel AK Partiyi milli ve yerli duruş sergileyenlerin bir partisi haline getirmek durumundayız.

@ufukcoskunn