Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Nisan 2021

Bunak İftirası

Bile bile iftira atandan daha zalim kim olabilir. ABD’nin 80’lik bunak başkanı Joe Biden, kendisine yakışanı yaparak, Türk milletinin alnına kendi soykırımcı geçmişini yapıştıracak bir adım attı. Bunu yaparken, ne Ermeni, ne Amerika, ne Rusya, ne İngiliz, ne de Osmanlı arşivlerini dikkate aldı. Arşivlerin açılması durumunda kimin kimi öldürdüğü, kimin kime karşı soykırım yaptığının netleşeceğini çok iyi bildiği için de siyasi oldu bitti ile Türk tarihini sanık sandalyesine oturtmak istiyor.

1974’de Türkiye’ye ambargo konulmasına öncülük eden bunak, aklınca Türkiye’nin sabrını ve gücünü sınıyor. Türk-ABD ilişkilerinin geleceği noktayı test etmek istiyor. Ekonomimize saldıracaksın, Suriye-Irak’ta terör gruplarını silahlandıracaksın, Akdeniz’de karşımızda pozisyon alacaksın, Kıbrıs’ta hukuksuz olarak Rumlara her türlü desteği vereceksin, Yunanistan’ı silahlandırarak üstümüze salacaksın. Libya’dan Türkiye’nin uzaklaştırılması için her türlü dümeni çevireceksin, ortağı olduğumuz F-35 projesinden çıkartacaksın, S-400 bahanesi ile düşmanca yaptırım uygulayacaksın üstüne üstlük yetmedi gibi bir de soykırım iftirası ile atacağımız adımların önünü kesmeye çalışacaksın. Her şeye eyvallah ta bu iftira önce seni boğar.

Osmanlı, İslam medeniyetinin bir parçası, bir Müslümana göre ise haksız yere bir kimseyi öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Onun için Türk-İslam medeniyetlerinde asla soykırım olmaz. Biz kızıldereli katletmedik, Afrikalıları köle yapmak için öldürmedik, Vietnam, Kamboçya gibi kirli geçmişlerimiz yok. Afganistan, Irak, Suriye’de sivilleri bombalamadık. Sivillerin üzerine atom bombası atmadık. Biden eğer soykırımcı arıyorsa önce bir aynaya baksın. Zahmet olmasa bir de Amerikalıların arşivlerine. Bu arşivler Türkiye Cumhuriyeti’nin elinde de var. Onun için Erdoğan bağrını gere gere, bu bir siyasi mesele değil, arşivleri açalım kim ne yapmış görelim diyor.

Biden’in üzüleceği bir haber verelim. O daha ağzında soykırım lafını gevelerken Mehmetçik Kuzey Irak’a girdi, kripto Ermenilerin yönettiği PKK’ya çok yönlü bir saldırı başlattı. Yerel kaynaklardan gelen haberlere göre ilk saldırılarda en az Biden’in donattığı 70 terörist imha edildi. Adım adım yürüyen operasyon sonunda terör örgütünün bütün inlerine girilerek, başta uyuşturucu olmak üzere her türlü pis işlerine son verilecek.

Kripto Ekmeni demişken bir de kripto para ile uğraştık geçen hafta. “Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, yurtdışına çıktı. Ardından savcılık harekete geçti. Kafkas Vakfı Başkanı Hayati Küçük, Terör örgütü FETÖ kadar bilişim sistemlerinde usta kimsenin olmadığını belirterek, Fatih Özer’i, Arnavutluk’ta FETÖ’cülerin karşıladığı ve sakladığı iddiasında bulunuyor.

Küçük, Her şeyin arkasında FETÖ’nün olduğu paranoyasın olmadığını belirterek, Bireysel olarak milyonlarca doların yurt dışına kaçak yollarla çıkarılmasının mümkün olmadığını ancak kripto para ile dolar operasyonunun çok rahat yapılabileceğini söylüyor. PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin bu sistemi kullandığına dikkat çekiyor.

Özer’in, Arnavutluk’u seçmesinin tesadüf olmadığını dile getiren Küçük, FETÖ terör örgütünün en güçlü olduğu yerin Balkanlar, Arnavutluk olduğunu hatırlatıyor. Biden’in maşası FETÖ, kripto para operasyonuyla hem dolandırıyor hem de hükümeti hedef alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı Şentop, Arnavutluk’u FETÖ terör örgütü hakkında uyarmış, terör örgütünün iki ülke ilişkilerini zehirlemesine müsaade edilmemesi gerektiğini vurgulamıştı.

Bizi, hiçbir zaman dış düşman yıkamadı, yıkamaz da. Türk siyasetini, HDP’nin Biden’in açıklaması üzerine soykırımı kabul edin mesajına verdiği tepki teraziye çıkartıyor. Yarım ağızla Biden’e tepki gösteriyormuş gibi yapıp, Biden’in sözcülüğünü yapanlarla kol kola girmelerini iyice bir kenara yazalım. Biden’in söylemi ile HDP’nin hatta CHP il başkanı Kaftancıoğlu’nun söylemlerinin niye birbirine benzediğini düşünelim.

Türkiye’nin, Filistin seçimleri, Doğu Akdeniz’in düğümünü çözecek Cenevre’de Kıbrıs görüşmeleri, Afgan barışını tesis için İstanbul’da Afganistan görüşmeleri, Karadeniz barışı için Ukrayna ve Rusya ile, Kafkaslarda barış için ilgili taraflarla, Türk coğrafyasında, Afrika’da, Asya’da attığı adımlardan rahatsız olan Bunak Biden, soykırım yalanını sahaya sürerek elindeki son mermiyi de harcadı. Bundan sonrası ABD’nin çöküşünün hızlandığını hep beraber seyredeceğiz. İftira kurşununun her zırhı deleceğini hesap edenlerin, çamur at izi kalsın diyenlerin, o çamurda önce kendilerinin kirleneceğini hatırlatalım. Vesselam….