Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.62
Gram Altın
2426.56
BIST 100
10001.67
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


BUNLAR ÖLÇÜ DEĞİL Mİ?

Son yüzyılın en önemlisi olarak adlandırılan seçime şunun şurasında 19 gün kaldı. Her iki taraf da olanca güçleri ve ikna taktikleriyle seçimi kazanmak için elinden geleni yapıyorlar.

Vaatler havada uçuşuyor, güler yüzle olmadık ve belki de gerçekleşmesi mümkün olamayacak sözler dahi veriliyor. Tabi böyle olunca vatandaşın, bilhassa ilk defa oy verecek olan gençlerin kafası karışık. Çünkü yeni seçmenler 21 yıl öncesini yani Ak Parti’nin iktidarda olmadığı zamanı bilmiyorlar.

Böyle olunca ülkemizin iyiliğini istemeyen, adeta geleceğimize düşman olan odakların tercihlerine bakarak doğruyu bulmak kimi desteklememizi gösteren yollardan biri olabilir.

Halen bile neredeyse bütün dünyada Türkiye aleyhine faaliyet gösteren, ülkemizi gammazlayan şer niyetli güçlerin başında gelen FETÖ müthiş bir Tayyip Erdoğan karşıtı propaganda peşinde. Yalan, iftira, hakaret dolu videolarla ve akla gelmedik başka yollarla yaptıkları bu. Bunlar değil miydi daha 15 Temmuzda 252 vatandaşımızı şehit eden, TBMM’ye ve güvenlik görevlilerimize bombalar yağdıran hain terör örgütü?

Ya on binlerce insanımızın kanına giren PKK, YPG ve türdeşleri? Dehşetli bir şekilde aynı yoldalar. Sayın Cumhurbaşkanımız seçilmesin diye olağanüstü gayret gösteriyorlar.

DEAŞ, THKPC ve diğer terör örgütleri de aynı hedefi işaret ediyor.

Türkiye aleyhine açıkça tavır koyan yurt dışı mahfiller de Erdoğan seçilmesin diye çekinmeden, utanmadan görüş serdediyor, ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

Yani memleketimizin düşmanları hep aynı hedefi gösteriyor, Erdoğan karşıtlığında birleşiyorlar.

O zaman kime oy vereceğim diye düşünmenin, tereddüt etmenin gereği var mı?

GÖKTEKİ AY YILDIZ

Rahmetli Mehmet Şevket Eygi beye, çok yıllar önce, bir akşam gökte ayın ve yıldızın görüntüsünü göstermiştim. Tam Türk bayrağındaki gibi şekil almışlardı. Yani gökte şanlı bayrağımız tüm ihtişamı ile görülüyordu.

Komple bir âlim olan Rahmetli ise şöyle karşılık vermişti:

“Bazı ehlullah böyle bir görüntü ortaya çıktığında,Türkiye için müspet gelişmelerin olacağı şeklinde yorumlamışlardır.”

Gerçekten, şu an hatırlamıyorum, ülkemiz için güzel şeyler olmuştu.

Bunları niçin mi yazdım? Bayramın ikinci günü gecesi yine gökte ayın hilal şeklinde iken bir yıldızın da bayrak gibi yerleştiğini gördüm.

İnşallah Türkiye için hayırlı gelişmeleri yakında göreceğimize inanıyorum.