Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2428.61
BIST 100
9981.41
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Bunları bir Müslüman yapsaydı

Filistin topraklarında işgalci olan veya dışarıdan olan Siyonist elebaşların açıklamaları, onları tanıyanlar için garip değil. Sadece Kur'an'ı Kerimde ve Resulullah'ın (sav) sünnetinde defalarca lanetlenen bu insan görünümlü hayvanların içyüzleri böylece dünya insanlığına da deşifre oluyor. İnsani fıtratları bozulmamış ve biraz insaf ve merhamet taşıyan her kes, Siyonizm’in; sadece Filistinlilerin, Arapların veya Müslümanların değil, tüm insanlığın başının belası olduğunu anlayacaklardır. Şu birkaç günde Siyonist vahşilerin ne kadar gaddar ve zalim olduklarını faş eden onlarca beyanattan birkaç örnek:

İsrailli Haham'dan skandal sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor

İsrail'in Gazze'deki çocuk ve sivil katliamı devam ederken İsrailli Haham Yaron Reuven skandal sözler sarf etti. Yahudi Haham, çocuklara merhamet edilmemesi gerektiğini belirterek "Tanrı çocukları öldürmemizi emrediyor." dedi.

“Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok. Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz. Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür. Tevrat’ın 25inci bölümün 19uncu ayetinde, erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor.” (https://www.haber7.com/dunya/haber/3361780, 23.10.2023)

İsrailli Bakan "katliam timi" kuruyor

“İsrail'in skandal açıklamaları ile sık sık gündeme gelen bakanı Ben Gvir "İsrailli sivilleri silahlandırma kampanyası"na ilişkin yeni paylaşımlarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde X sosyal medya platformunda onlarca yerleşim yerinde silah dağıtımının başladığını duyuran Ben-Gvir yeni paylaşımında, "Savaşın başından bu yana ülke genelinde 496 yedek birlik kurduk, vatandaşları silahlandırmaya, silahlı yedek birlikler kurmaya devam edeceğiz. Silah hayat kurtarır!" ifadelerini kullandı.” (https://www.haber7.com/dunya/haber/3361784-israilli-bakan-katliam-timi-kuruyor. 23.10.2023)

İsrail Savunma Bakanı Gallant’tan vahşete çağrı

Hava saldırılarıyla Gazze Şeridi’ni vurmaya devam eden İsrail’de Savunma Bakanı Yoav Gallant, tarihe geçecek bir açıklama yaptı. Gallant, Gazze’ye yönelik bir kara harekâtına hazırlandıklarını ima ederek, “Tüm kısıtlamaları kaldırdım. Bizimle savaşan herkesi ortadan kaldıracağız ve elimizdeki her türlü tedbiri kullanacağız. Bölgeyi kontrol altına aldık. Şimdi tam taarruza geçiyoruz” ifadesini kullandı. Kısıtlamaların kaldırılması, İsrail askerlerinin işledikleri herhangi bir savaş suçundan dolayı yargılanmayacakları, istedikleri her şeyi yapabilecekleri anlamına geliyor. Gallant’ın sözlerinin ‘vahşete çağrı’ olduğu belirtilirken bölgeden gelen haberler, Gazze’deki sivillerin dramının gün geçtikçe ağırlaştığı yönünde. (https://www.hurriyet.com.tr/dunya/israil-savunma-bakani-gallanttan-vahsete-cagri-42344562, 26.10.2023)

İnsansı Hayvanlar

Orduya talimat verdiğini aktaran Gallant, "Gazze tamamen ablukaya alınacak. Elektrik, yiyecek ve yakıt sağlanmayacak." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Filistinlilere "hayvan" benzetmesinde bulunan İsrailli Bakan, "İnsansı hayvanlarla savaşıyoruz ve ona göre hareket edeceğiz." dedi.

Gallant'ın konuşmasının İbranice dilindeki aslında "hayvanlar" ifadesine yer verilirken, konuşmanın İsrail ordusu tarafından yayınlanan İngilizce çevirisinde "hayvanlar" yerine "barbarlar" kelimesinin kullanılması dikkati çekti. (https://www.aa.com.tr/tr/dunya/israil-savunma-bakani-gallant-gazze-tamamen-ablukaya-alinacak/3012491, 26.10.2023)

Birkaç ayet:

(Yahudiler peygamberlerle alay ederek) "Kalplerimiz perdelidir" dediler. Hayır; küfür ve isyanları sebebiyle Allah onlara lânet etmiştir. O yüzden çok az inanırlar.” (Bakara 2/88)

“İndirdiğimiz açık delilleri ve kitapta insanlara apaçık gösterdiğimiz hidayet yolunu gizleyenlere hem Allah hem de bütün lânet ediciler lânet eder.” (Bakara 2/159)

“(Ayetlerimizi) inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüşlere gelince, işte Allah'ın, meleklerin ve tüm insanların lâneti onların üzerinedir.” (Bakara 2/161)

“Bunlar, Allah'ın lânetlediği kimselerdir; Allah'ın rahmetinden uzaklaştırdığı (lânetli) kimseye gerçek bir yardımcı bulamazsın.” (Nisa 4/52)

"Onlar (Yahudiler) nerede bulunurlarsa bulunsunlar, Allah'ın ahdine ve insanların (müminlerin) himayesine sığınmadıkça, kendilerine zillet (damgası) vurulmuştur; Allah'ın hışmına uğramışlar ve miskinliğe mahkum edilmişlerdir. Çünkü onlar, Allah'ın âyetlerini inkâr ediyorlar ve haksız yere peygamberleri öldürüyorlardı. Bu da, onların isyan etmiş ve haddi aşmış bulunmalarındandır. Hepsi bir değildir; Ehl-i kitap içinde istikamet sahibi bir topluluk vardır ki, gece saatlerinde secdeye kapanarak Allah'ın âyetlerini okurlar." (Al-i İmran, 3/112-113)