Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Ağustos 2016

Çağın vebası alt edildi

81 İlden ve 'Yeni Kapı'dan açılan kapı, kardeşliğe oldu. Kardeşliğimizi hedef alanlar bir kez daha yenildi. Büyük Türkiye yolculuğu kaldığı yerden, tarih yazarak, daha kararlı bir şekilde devam ediyor. Dosta güven, düşmana korku veren milletimiz, önündeki tüm barikatları yüreğindeki büyük coşkuyla aşıyor.

25 gecedir geleceğine, Cumhurbaşkanına, seçtiklerine, geleceğine ve değerlerine sahip çıkan millet, onurlu yürüyüşünü kardeşlik hukukunu güçlendirerek devam ettiriyor.

Bu yürüyüş karşısında kimsenin durmaya gücü yetmezdi.

Yetmedi de..

Beceremediler;

Ayrıştıramadılar bizi.

Beceremediler;

Etnik fitne boşa çıktı.

Beceremediler;

Tefrika ateşini millet meydanlarda söndürdü.

Beceremediler;

81 ili tutsak edemediler.

Beceremediler;

Bağımsızlığımızı elimizden alamadılar.

Beceremediler;

Bu toprakları işgal edemediler.

Beceremediler;

Tükenip gidecekler.

Cesaret, kardeşlik, dostluk, sevgi, yardımlaşma ve dayanışma kazandı. Kardeşliğin gerekliliği olan tavrı gösteren 81 ilin cesur yürekleri, darbeye karşı tek yürek, tek bilek oldu, işgalcileri bozguna uğrattı. Bir kez daha ihanet çetelerinin, terör koalisyonunun planları tutmadı. Bereketli topraklarımızı bereketsizlendirmek için fitne ekenler, kandan beslenen, çatışma kültürünü geliştiren, aramızdaki bağı güçsüzleştirmek için her türlüğü kötülüğü yapan, ülkeyi hasta etmeye çalışan çağın vebası alt edildi.

Umut dolu geleceğe inanan insanların cesur duruşu, tüm kirli senaryoları yerle bir, senaryoların yazıldığı inleri ise darmadağın etti. Bitmedi. Bu mücadele sonuna kadar sürecek. Sonuna kadar irademize her şartta sahip çıkacağız.

Bu aziz milletle ne kadar gurur duyulsa azdır. Sarsılmaz duruşuyla kuşatmayı delen, milletimize yol gösteren Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ne kadar teşekkür etsek yetersiz kalır.

Mecliste sergilediği cesur duruşuyla tarihe geçen TBMM Başkanımız Kahraman'a, ilk andan itibaren terör locası FETÖ'nün kanlı darbe girişimine meydan okuyan Başbakanımız Yıldırım'a, milletin iradesine sahip çıkan siyasi partilerimize, milletimizle birlikte canı pahasına darbecilerle mücadele eden güvenlik görevlilerimize, söylem ve eylem birliği içinde meydanlara sahip çıkan STK'larımıza ve dik duruşuyla medyamızın sergilediği tutuma sonsuz teşekkürler..