Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Aralık 2014

Cami yakarak Noel karşılamak!

Demokrat, çoğulcu, eşitlikçi ve özgürlükçü(!) AB ülkelerinde 2015'e giriş hazırlıkları tamamlandı.

Yılbaşı'nı Noel çamlarındaki süslüm lambaları yakarak değil Müslüman camilerini yakarak karşılıyorlar.

Son iki haftada Almanya'da, İsveç'te, Stockholm'de, Viyana'da Müslümanların camilerine yönelik birçok saldırı haberi geldi.

Camiler yakıldı, kundaklandı, camilerin duvarlarına Gamalı Haçlar çizildi, Nazi sloganları yazıldı ve domuz kafaları asıldı.

***

Tüm bunlar Türkiye'yi, Osmanlı'ya dönüşle, Batı ekseninden çıkmakla, otoriterleşmekle, azınlıkları baskılamakla suçlayan Batılı değerlerin taşıyıcı kurumu Avrupa Birliği'nde yaşanıyor.

Aylardır Batı'nın gazetelerinde, televizyonlarında, dergilerinde, internet sitelerinde ve siyasetçilerinin dilinde Türkiye hedef tahtasında.

***

İsveç'te, Avusturya'da içinde insanlar varken camiler yakılıyor.

Almanya'da İslam düşmanı "PEGİDA" hareketi, Batı'dan Müslümanları kovmak için sokaklarda and içiyor.

Almanya'da on binlerce insan, "Müslümanlar dışarı" sloganları ile ırkçı ve İslamofobik (İslam düşmanı) eylemler yapıyor.

2001-2011 arasında 10 yılda sadece Almanya'da 220 cami saldırıya uğradı.

Fransa'da, İngiltere'de mütesettir Müslüman kadınlar ve sakallı Müslüman erkekler sokaklar açık açık, hem cinsiyetçi hem ırkçı hem İslamofobik saldırılara maruz kalıyor.

***

2011'de Norveç Oslo'da 77 kişiyi katleden Avrupa medyasının alelacele 'deli' dediği Katil Breivik, 600 sayfalık günlüğünde, çok bilinçli şekilde tüm Müslümanların Avrupa'dan kovulmasını veya öldürülmesi gerektiğini yazıyordu.

AB üyesi birçok ülkede ırkçı, nefret dolu, yabancı düşmanı partiler yüksek oylarla iktidara yanaşıyor.

'Çağdaş ve özgür Avrupa'nın sokaklarında düşmanlık ve kin dolu, faşist ve nasyonal sosyalist sloganlar yayılıyor.

***

AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlıkları yüzünden ruh sağlıklarını kaybeden şizofren yerli işbirlikçileri, Paralel şekilde AB'ye yalan haber geçiyor.

İslam'ın her rengine dünden düşman olmaya hazır AB ise bu işbirlikçi dostlarından aldıkları haberlerle "Neo Osmanlı Sultanlığı" diyerek Türkiye ile alay ettiğini sanıyor.

Halbuki alay ettikleri Türkiye, sadece misafir ettiği 2 milyon mülteciyle bile AB'ye insanlık dersi veriyor.

***

Türkiye, tüm çevresi ateş topuna dönmüşken bile ırkına, dinine ve mezhebine bakmadan tüm mazlumlar için bir vatana dönüşüyor.

Daha yarım asrı bulmadan Batılı değerlerin ütopyası olarak sundukları AB çatısı ise tüm değerleriyle birlikte çatır çatır çöküyor.