Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2422.36
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 May 2018

Cehennem vadisine Şeytan karargahı

İsra ve Miraç'ın ilk durağı olan Kudüs, yani Mescid-i Aksa'nın işgalinin resmileştirilerek Siyonist İsrail'e teslim edilmesinin adımı, dünyanın gözünün içine baka baka, Müslümanlarla alay edilerek dün atıldı.

İslam nedir diye sorulunca eskilere; savım, salat, hac, zekat, kelime-i şehadet getirmektir denilirdi. Savım ile salatı fakirler, hac ile zekatı zenginler sulandırınca kuru kuru kalplere inmemiş bir kelime-i şehadetimiz kaldı ortada. O şehadet kelimesindeki samimiyetsizliğimizi görenler de, malımızı, mülkümüzü, ırzımızı, vatanımızı, kutsalımızı heder etmekte bir beis görmüyorlar. 2 milyar insanın 'ben şehadete talibim' demesine rağmen, kıçı kırık üç beş Yahudi bozuntusu bile tınmıyor bu meydan okumayı. Mescid-i Aksa'nın işgalinin resmileştirilmesi için savım ayı olan Ramazan'ın arifesi seçildi. Sabır ayı olan Ramazan'da Müslümanların 70 yıllık yarasına tuz basılması, Allah'ın sanki bizim namazımıza, orucumuza, kurbanımıza ihtiyacı olduğunu düşünen imanı hurafelerle sulandırılmış sözde Müslümanları harekete geçirmeye yetmiyor bile. Hala ırkçılık, iktidar ve saltanat çıkarları, mezhep taassubu, ayrılık ve fitnenin yüceltilmesi ile cenneti arayıp duruyorlar.

14 Mayıs, İşgalci İsrail Devleti'nin kuruluş yıldönümünde Evanjelist ABD Başkanı Donald Trump, Sion'a en büyük hediyesini sundu. ABD İsrail Büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması Siyonistleri o kadar sevindirdi ki, Kudüs'teki camilerde ezanları yasakladılar. Sabaha kadar lazer ışıkları ile Mescid-i Aksa'nın duvarlarına İsrail ve ABD Bayrakları yansıttılar. Bir önceki gün Siyonist işgalci silahlı kuvvetlerle birlikte, Aksa'nın bahçesine giren aşırı Yahudi teröristler İsrail Bayrağı açmaktan çekinmedi. Trump her ne kadar bütün okları üzerine çekmemek için bu açılışa katılmasa da kızı Ivanka ile Yahudi damadı Kushner'i gönderdi kendisini temsilen.

Cehennem vadisinin hemen dibine büyük şeytan ABD'nin karargahının taşınması fitne ateşini biraz daha harlamaktan başka işe yaramayacaktır. İsrail'in 2 milyar kelime-i şehadet getiren insana meydan okuması sadece ve sadece İsra ve Miraç'ın ilk durağı Kudüs yani Mescid-i Aksa'nın işgali anlamına gelmiyor. Çünkü bu dava Filistinlilerin vatan davası değil, İslam'ın izzet ve ikbal davasıdır. Kelime-i şehadetlerimizde, orucumuzda, namazımızda, haccımızda ve zekatımızda samimiyet davasıdır.

Ey iman edenler, biliniz ki, bütün haçlı seferleri Anadolu ve Suriye üzerinden yapılmıştır. Afganistan, Irak ve Suriye'de haçlı uşağı yapılar ümmeti parçalamak için ırkçılık ve terörü payanda yaparak İsrail ve haçlı sürülerine alan açma telaşındadırlar. Kudüs Haçlı seferlerinin son noktasıdır. Ey Trump sen de şunu iyi bilki, 15 Temmuz'da haçlı seferin Anadolu Aslanları tarafından püskürtülmüştür. Anadolu düşmeden, Mehmetçik dim dik ayakta iken Kudüs'ü işgal girişimi boşa çıkacaktır.

Kudüs'ün düşmesi fert fert alevisi sünnisi, caferisi, hanefisi, şafisi, malikisi, şiası 2 milyar insanın dininin direğinin yıkılmasıdır. Allah'ın Miraç'ta Resulüne hediyelerinin en önemlilerinden namazın anlamını yitirmesidir. Mescid-i Haram'dan sonra dünyadaki ikinci mescid olan Mescid-i Aksa'nın yani Müslümanların ilk kıblesinin düşmesi Müslümanların namazlarındaki samimiyetin ayrı bir terazisi olacaktır. Ya efsanedeki gibi, bu bölge Yahudilerin eline geçmeden kıyamet kopmayacak diyerek kendimizi avutacağız. İsrail ve ABD'nin 70 yıldır adım adım mühendis titizliğinde yürüttüğü işgali görmezlikten geleceğiz. Veya Allah'a verdiğimiz sözü hatırlayarak, namazımızı, orucumuzu, haccımızı ve zekatımızı sadece ve sadece Allah'a tahsis ederek, İslam'ın izzet ve ikbali için çalışacağız. Bu da hem büyük şeytan ABD'nin hem de İşgalci Siyonist İsrail'in sonunu getirecektiru2026

Zeytin Dağı'nı esaret altına alan bu karar Zeytin Dalı harekatını boşa çıkartma hamlesidir. Bu kararla İsrail'in Filistin üzerindeki baskısı artacak, Mescid-i Aksa'yı yıkarak yerine Yahudi havrası yapma hayalini güçlendirecektir.

Irak ve Suriye'yi bölen, Suudi Arabistan ve Mısır'ı teslim alan, Endonezya ve Pakistan'ı karıştıran, Lübnan ve Ürdün'ü hareketsiz hale getiren Siyonist akıl her ne kadar Filistin'i mahalle mahalle, sokak sokak güvenlik duvarlarıyla parçalara bölerek intifadayı cılız bırakmayı hesap etse de mazlumun ahı ve müminin imanı karşısında duramayacaktır.

Eğer imanımız varsa imkan peşinden gelecektir. Dünya'yı kaosa sürükleyen bu kararı boşa çıkartacak her türlü adımın atılması zor değildir. Trump, şimdiden günahlarını yükleyecek bir keçi arayışına bir an önce girmelidir. Bu kararı alan büyük şeytan Trump dünyadaki dengelerin nasıl hızla değiştiğini görecek, cehennem vadisine kurduğu yeni karargahında kendi suyunu ısıtarak, defolup gitmek için Kasım seçimlerini mumla çekecektir.

Vesselamu2026