Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.99
Gram Altın
2501.44
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Aralık 2023

​Çetin imtihan...


Değerli okurlarım, Filistin Topraklarında yaşanan vahşet ve katliama, katil ve destekçileri hariç üzülmeyen yoktur diye düşünüyorum.


Bir diğer düşüncem de: Filistinli Kardeşlerimizin Çetin bir İmtihanla başbaşa olduklarıdır. Peki bu İmtihan sadece Filistinlilere midir?


Hayır Efendim... Bu Çetin İmtihan tüm insanlığadır. Tabi özellikle İslam Aleminedir. Yani şu anda bütün Müslümanlar, ağır bir mesuliyetle karşı karşıyadırlar.


Konuya şu örneği vererek başlamak istiyorum: Biliyorsunuz... Rusya Ukrayna'ya saldırdığında... AB ülkeleri kapılarını açarak, oradaki masumları kendi topraklarına kabul etti. Ukrayna'da sadece ülkesini savunmak isteyenler kaldı.


Nerede Ensar Muhacir Kardeşliği?


Vicdan sahiplerine soruyorum... Neden aynısı Gazze'de yapılmadı? Oradaki masumlar İslam Coğrafyasına dağıtılıp katliamın önüne geçilemez miydi? Elbette geçilebilirdi...


Hadi bir soru daha... Filistinli masumların bakılıp beslenmesi çok mu zordu? Petrol deseniz bizde... Allah Topraklarımıza, değil Filistinlileri, onlar gibi on misli gruba bakacak bereket vermiş.


Bizde eksik olan ise, Ensar Şuurudur. Bu şuur olmadığı içinde, Kapılar ve yürekler sıkı sıkıya kapatılıyor.


Kimse kusura bakmasın... Şu saat itibariyle, yapılan Filistinlileri Aslan dolu kafese atıp, onların insafına bırakmaktır.


Yazıyı noktalamadan önce diyorum ki, sıcacık evlerimizde, sıcacık çorbalarımızı içerken, ekrandaki görüntülere "vah vah vah" demeyle bu Çetin İmtihanı geçemeyiz.
 
TDV kurban