Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Ekim 2020

CHP ve yardımı!

CHP’nin Türkmenler’e yardım gönderdiğini öğrenince çok sevindim. Beceremem ama Taksim’e çıkıp göbek atmayı bile düşündüm. Yardım ‘Nutuk’ olunca da duygulandım da, nutkum tutuldu.

Yaa, yardıma ihtiyacı olan birine ihtiyacı olan şey verilmez mi?

Adamlar can derdine düşmüş sen kalkmış ‘Nutuk’ gönderiyorsun. Herhal Nutuk’a kutsallık atfedip her türlü kaza ve beladan koruyacağına inanıyor olmalılar. Bu yapılan kızgın çölde kavrulan birine ısınmak için soba göndermek gibi bir şey. Gerçi zaman zaman bu tür çıkışları oluyor.

Kesin Nutuk’la devrim ihraç etmeyi düşünmüştür deyip rahatladım! Hani Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelince ihracat rekorları kıracağından kastettiği bu olmalıdır. Ancak bilmeli ki bu türden devrim ihracı dönemi çoktan kapandı. Artık Sosyal Medya var. Bir tuşla milyonlar sokaklara dökülebiliyor. Aynı şeyi ‘Gezi’de yapmamışlar mıydı?

Allah’tan tıbbı ilaç ve malzeme yardımında bulunmadılar yoksa soydaşlarımız çoktan ölmüş olurlardı. Adana’da hizmete aldıklarını iddia ettikleri şehir hastanesini hatırlayın boş baraka çıkmıştı da o zaman da katıla katıla gülmüştüm.

Bir parantez açıp İBB Başkanı İmamoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan bedava süt, ekmek ve öğrenci burslarının akıbeti ne oldu diye soralım? “Bekâra karı boşamak” gibi hepsi yalan oldu. Üstelik halk ekmeğe % 50’ye varan zam yapıldı. Bir kez daha görüldü ki CHP yardımları nutuktan öteye gidemiyor ‘yalan’ oluyor.

Yarından tezi yok CHP’lilere doğacak çocuklarına ön ad olarak ‘Yardım’ koymalarını teklif ediyorum. Bu adlı çocukların daha yardımsever ve istikballerinin de çok parlak olacağını düşünüyorum. En kötüsü de CHP’ye kurşun asker olurlar. Bu, söylendiği gibi İstanbul İl Başkanı gibi PKK’ya kurşun asker gönüllüsü olmalarından daha iyidir. Ne yapılırsa yapılsın bu kafayla göl maya tutmaz.

Yav, bu tür yardımlar kimin karnını doyurdu ve kimin güvenliğini sağladı. Muasır medeniyet seviyesine mi ulaştık? Aksini düşünüyorlarsa eğer iktidar oldukları tüm şehirlerde nutuk okuma seferberliği başlatsınlar. Türkiye’nin de tüm sorunlarını kesin çözersiniz. Böylece Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanlığına aday olup kesin kazanır! Eğer bu ‘Her şey güzel olacak’ gibi afaki olsaydı tek parti döneminde Türkiye dibe vurmaz uçardı. Gerçi o dönemde CHP kelle uçurmaktan başka bir şey yapmamıştı!

Merak ediyorum, CHP’liler ömrü hayatlarında Nutuk’u kaç kere okumuşlardır?

Bu nasıl soru yav?

Adamlar zekâ küpüdür bir kere de okusalar yüz kez okumuş kadar anlamışlardır kesin!

Ha, Kılıçdaroğlu’nun da Erdoğan düşmanlığını bırakıp dinlenmesini tavsiye ediyoruz. Nasıl olsa ilk seçimde iktidar olacaklar ya çalışmaktan çok yorulacaktır.

İktidar kutlamasını da kimlerle mi yapar?

Bu da sorulur mu yav. Elbette ortaklarıyla yapar. Şam tatlısını da “Bir Cuma namazını Suriye’de Şam Emevi camiinde kılacağız” diyen küçük ortaklardan Davutoğlu Şam’dan ısmarlar.

CHP başka ne ihraç edebilir?

Ne bileyim, Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına taşındığı Baykal’ın namahrem kaseti var,

HDP ve PKK’yı temize çıkarmak için sarf ettikleri onca söz ve güzellemelerden oluşturacakları kaset olabilir,

Muhalefetin nasıl etkin, yıkıcı ve ihbar suikastı yapılır sözlerinden oluşturulacak bir kitapçık ve buna MİT tırlarındaki iftiraları da eklenebilir,

Yirmi beş yıl sonra PKK, HDP, muhafazakâr ve milliyetçi görünümlülerin desteğiyle el değiştiren başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ‘tüm şehirleri işgalden nasıl kurtardık’ başarı öykülerinden oluşturulacak bir albüm de gönderilebilir.

İktidar olunca da Kılıçdaroğlu’nun o çok savunduğu Esed, Sisi, Hafter gibilerin yanına yenilerini de ekleyerek ‘Türkiye’yi yalnızlıktan’ kurtarabilir!

Kolay gelsin…