Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2427.57
BIST 100
9953.99
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Nisan 2017

CHP zihniyetine göre denize dökülecekler!

"Milet senin düşmanındır" anlayışına sahip olan insanın millete yapabileceği hayırlı bir şey olabilir mi?

Yıllarca milleti "sahip oldukları devlet için birer hizmetkar" olarak gören CHP zihniyetinden bahsediyorum. Cumhuriyetin kuruluş dönemine dikkatle bakarsanız, "kanla kurdukları rejimi kanla koruma" yemini eden bu zihniyet, dediğini de yapmış, milletin iradesini koymaya çalıştığı her dönemde darbe yaparak silah zoruyla milleti "hizaya" getirmiş ve "sahip oldukları devleti!" korumuşlardı.

Sahip olmaku2026

Bu zihniyetin alt beyninde olan anlayış hala budur. Bu devletin sahibi onlar ve millet de onlara hizmetle mükellef. Hizmetkarlığa isyan eden herkes vatan haini olarak cezalandırılmalı.

Uzun süredir milletten yedikleri tokatlardan dolayı milletle problemimiz yok havalarında geziyorlardı ama işler biraz gerilince alt beyinlerindeki gerçek düşüncelerini açık etmeden duramadılar. CHP zihin yapısının en son dışavurumu "evetçileri İzmir'den denize dökmek."

Deniz Baykal'ın sözleri

Eski CHP liderinin "Halk oylamasında 'hayır' çıkması durumunda, 1922'de İzmir'de düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz" açıklamasından sonra bir CHP milletvekili ise ''Bizim büyüklüğümüz oy'la ölçülemez, biz bu ülkenin sahibiyiz, Evet çıkarsa bedelini ödetiriz, evet çıkarsa hepinizi denize dökeriz" demiş ve bu cümleye bir de "Bütün emperyalistleri de sizinle beraber denize dökeriz" diye eklemiş.

"Çıkan oya bakmayın ülkenin sahibi biziz !"

Hatırlarsınız, varlığını İslam düşmanlığına adamış Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanı Türkan Saylan "Biz asılız, bizim istemediğimiz hiçbir şey olmaz, yaparsanız ne olur, Menderes'e baksınlar ne oldu görürler bu ülkede" diyordu.

Yani efendi benim! Benim istediğimin dışında hareket edersen darbemi yapar, darağacını kurar seni de seni destekleyeni de sallandırırım.

Ha bir de antiemperyalist bu arkadaşlar!

Millete "Batının muasır medeniyetine ulaşmayı" hedef olarak koyan, Doğu kötüdür Batı her şeyiyle güzeldir anlayışını rejimin kurucu unsurlarıyla beraber yüz yıldır millete dayatan, Batı hayat tarzını kabul ettirmek için milletin başındaki örtüden kıldığı namazına, camisinden tekkesine, geleneğinden tarihine her şeyini yasaklayıp, Batının yedek lastiği olmaktan öteye gitmeyen politikayı sürdüren isteyen bu zihniyet değildi sanki.

Bu ülkede İslam'a düşmanlık eden, bu milletin tarihine, geleneğine, yaşama tarzına, ahlakına, idealine ruhuna düşmanlık eden kim varsa işte onlar emperyalizmin adamıdır. Bugün emperyalist Batı devletleriyle ortak hareket eden, onların desteğiyle milletin iradesine engel olmak isteyendir emperyalist. Haçlı Batının, çıkarları gereği taraf olduğu iç meselemizde Batıyla aynı hedefi destekleyendir emperyalist. Emperyalizmin kurduğu girdaptan kurtulmaya başladıkça canhıraş şekilde feryat edenler kimse, emperyalist de onlardır. Son İslam devleti Osmanlı'yı emperyalistler istediği için yıkan zihniyettir emperyalist.

Bu topraklar bu milletindir. Bu millet ise Müslümandır.

Yüz yıldır silah zoru ve Batı desteğiyle milletin ensesinde boza pişiren ve millet iradesini milletin kullanmasına engel olma çabasındaki bu küçük azınlığın sonu yaklaşmakta. Ya millet iradesine boyun eğecekler yahut o çok sevdikleri emperyalistlerle beraber yaşayacaklar.

Vatanı kurtarmak için denize dökülen düşmanı dost bilen kim ise, denize dökülmesi gereken de odur!

Gelenin ne olduğu bir kenara, yıllardır bu millete zulmeden geçmişin tasfiyesi için EVET demek gerekir vesselam!