Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2408.78
BIST 100
10243.79
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Ağustos 2017

CHP'li Akaydın'ın Üst Aklı Michael Rubin mi?

Gerçekten CHP'de garip işler dönüyor. Siyasi parti meşru alandan çıkartılıp; kayıt dışı siyaset arayışı içerisinde olanların hizmetine sokuluyor. Bir taraftan genel başkanları Türkiye'yi her fırsatta batıya şikayet ediyor bir taraftan FETÖ'nün kanlı işgal girişimini meşrulaştırmak için büyü çaba sarf ediyor.

Hatırlarsınız! O karanlık gecenin hatıraları belleklerimizde tazeyken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "15 Temmuz kontrollü bir darbeydi" demişti. Hemen ardından FETÖ'nün kriptoları algı yönetimini ele almış, Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerinden kirli bir propaganda yönetmişlerdi.

Yetmemişti!

Bu kez Kılıçdaroğlu'ndan sahneyi CHP'li Mustafa Akaydın aldı. FETÖ'nün senaryosunu yazdığı tiyatroda başrolü kaptı. Akaydın, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bazı iddialarda bulundu ve "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. Açıklamaya gelen tepkiler karşısında geri adım atmak yerine, sözlerinin arkasında durdu.

Sözlerinin arkasında durdu çünkü kendisinin arkasında hem başkanı Kılıçdaroğlu hem de küresel ihanet şebekesiyle CHP arasında koalisyonu kuran üst akıl vardı. O sözleri kendisine söyleten üst aklın ta kendisiydi.

Yani talihsiz değil, kurgulanmış bir açıklamaydı.

Yani bir refleksle söylenmiş sözler değil, üst aklın ellerine tutuşturduğu ihanet belgesinden okunan sözlerdi.

15 Temmuz gecesi FETÖ darbesi başarılı olsaydı, sabah televizyona çıkar, cuntayı selamlar, görev beklediklerini de açıklarlardı. Hatta 15 Temmuz gecesi TRT'de darbe bildirisini bile okurlardı bunlar.. Cunta görev verseydi, Akaydın çıkardı ekrana, söz konusu bildiriyi yüksek bir sesle okurdu.

Okumazdı der gibisiniz?

Sorayım o vakit:

Devleti, vatanı, siyaseti, milleti işgalden kurtaran 250 şehidimizi devletin öldürdüğünü iddia etmekten o hain darbe bildirisinin ne farkı var?

Bir soru daha soralım:

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişimi gecesi FETÖ'nün kanalında konuşan hain Kerim Balcı'nın sözlerinin neredeyse aynısını Akaydın'ın kullanması tesadüf mü?

Hani anti-emperyalistlerdi.

Peki Akaydın, Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin'in twitlerinde kullandığı materyallerle bire bir örtüşen ifadeleri kullanarak, neden FETÖ'ye destek, ülkesine ihanet ediyor? Artık açık konuşalım. Michael Rubin'e o çirkin twitleri kim attırıyorsa, Akaydın'a da o sözleri aynı üst akıl kullandırıyor.

Aklımızla dalga geçmeyin.

Yeter ama artık!

Milletin sabrını zorluyorlar. Hukuku hiçe sayıyorlar. Şehitlerimiz ve gazilerimizi hedef alıyorlar. Yüzyılın ihanetine açıktan ortak oluyorlar. Terörist şebekesinin masum sivil halkı katletmesini yok sayıyorlar.