Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Haziran 2018

Çılgın Kürtler Erdoğan dedi

Çılgın Kürtler, 24 Haziran'da sahneye çıktı ve Selahattin Demirtaş şahsında, PKK (HDP)'ya "Van Minute" dedi. Selahattin Demirtaş ve PKK, Kürtlerden kırmızı kart gördüler. Demirtaş'a verilen düşük oy, PKK'ya gösterilen tepkidir. Çünkü Selahattin Demirtaş, PKK'nın yani Cemil Bayık'ın adamı ve adayıydı. Kürtler PKK tepesindeki Cemil Bayık'a da gerekli mesajı verdi.

Çılgın Kürtler; Vanlı, Diyarbakırlı, Şanlıurfalı, Şırnaklı, Hakkarili, Mardinli, Siirtli, Bingöllü, Erzurumlu, Muşlu, Tuncelili, Bitlisli, Ardahanlı, Karslı, Gaziantepli, Kilisli, Hataylı, Elazığlı, Malatyalı, Batmanlı, Adıyamanlı, Osmaniyeli, Erzincanlı, Bayburtlu, Iğdırlı, Kahramanmaraşlı, Sivaslı, Konyalı, Ankaralı, Adanalı, Mersinli, İstanbullu, Kobanili, Afrinli,u2026 Almanya, Hollanda, İngiltere, Fransa gibi dış ülkelerde yaşayan diasporanın çılgın Kürtleriu2026 Velhasıl 81 ildeki ve bütün dünyadaki, bütün çılgın Kürtler aslında PKK (HDP)'ya "Edi Bese" (Yeter artık) dedi. Bu zafer, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri tam manasıyla, çılgın Kürtlerin de zaferidir.

Çılgın Kürtler, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak, 3. Abdülhamid olarak desteklemiştir.

Kürtler 2. Abdülhamid'in de yanındaydı. Erdoğan'ın da yanında.

Kürtler, PKK'dan kurtulabilmenin umudunu destekledi.

Kürtler, büyük Türkiye'yi destekledi.

Kürtler, birlik ve beraberliği destekledi

Kürtler, ümmetin birliğini destekledi.

Kürtler, Türk-Kürt birliğini destekledi.

Kürtler, İslam dünyasının birliğini destekledi.

Kürtler, birlikte yaşamayı destekledi.

Kürtler, adaletin yanında ve suç işleme özgürlüğünün karşısında yer aldı.

Kısacası; Kürtler, Türkiye liderliğinde kurulacak olan yenidünya düzenini, dünyayı adalet ile yönetecek olan süper Türkiye'yi ve süper lideri olan, Erdoğan'ı destekledi.

Kürtler HDP'ye son bir şans/fırsat verdi

Bölgedeki ve Türkiye genelindeki seçim sonuçları bize şunu gösteriyor; Kürt halkı henüz PKK silahlarının korkusunu üzerinden atabilmiş değil, Kürt ırkçılık damarı hala İslam ümmeti anlayışının önünde ne yazık ki.

Kürtlerdeki sendrom; PKK biterse, devlet bizi eskisi gibi ezer algısı hala aşılabilmiş değil. Kürtler az çok üzerine düşeni de yaptı ve Selahattin Demirtaş (Cemil Bayık adayı) şahsında, PKK'ya kırmızı kart gösterdi. Ayrıca HDP'ye de siyaset yolunu gösterdi. Bu seçimler, HDP'nin barajı aştığı son seçimler olarak tarihe geçecek gibi. HDP Türkiye partisi olup PKK'ya silah bıraktıramazsa, Kürtleri İslam inancından uzaklaştırma misyonunu terk etmezse marjinalleşmeden kurtulamaz. Kürtler HDP'ye son bir şans verdi. HDP'nin PKK'nın kuyruğu olup bu şansı değerlendirmeyeceği de görünmektedir.

Kürtler HDP'ye ders verirken, Türk Solu ve CHP ise; PKK'nın partisi olan HDP'ye barajı aştıracak lojistik desteği sağladı. Bundan böyle PKK'nın akıtacağı her damla kandan, aynı zamanda CHP ve Türk Solu da sorumludur. Kürtler PKK'yı bırakmaya çalışıyor ama CHP ve Türk Solu Kürtlerin PKK'yı bırakmasını istemiyor. Kürtler PKK'yı bırakıyor ama CHP ve Türk Solu PKK'yı bırakmıyor. CHP ve Türk Solu, HDP üzerinden, PKK'ya meşruiyet sağlamaya çalışıyor.

Yeni AK Parti

AK Parti artık, yerel seçimleri gündemine almalıdır. Halk/Cumhur, şımaran AK Parti (AKP'li) kadrolarına da gerekli mesajı verdi. AK Parti şimdiden yerel seçimlere hazırlanmalıdır. Yerel seçimler de tam bir entegrasyon seçimleri olmalıdır. Erdoğan için muhteşem bir sonuç ortaya çıktı. Erdoğan'ın 13. ve son seçimi, Erdoğan'ın final seçimi oldu. Erdoğan tarihe geçmiştir artık. Hayırlı olsun. Erdoğan ve AK Parti yeni bir Türkiye kurdular. Artık yeni bir dünya (nizamı) kurmanın zamanı gelmiştir.

Ayrıca şunu da belirtelim, Devlet Bahçeli de hak ettiği karşılığı cumhurdan aldı. Her zamanki gibi hiçbir karşılık beklemeyen Devlet Bahçeli, hak ettiği karşılığı aldı.

Haftanın twiti;

"An itibariyle,

1. Turda başkan ERDOĞAN

İki parti barajı aşıyor;

1. AK Parti

2. CHP

İki parti barajı zorluyor

1. MHP

2. HDP

Üç parti baraj altında ama oylarını arttıracak

1. İYİ Parti (sürpriz sonuç)

2. Saadet Partisi

3. HÜDA-PAR"

14 Haziran 2018 - https://twitter.com/Galipilhaner/status/1007277320783171584

NOT: Herkes, oy verdiği partinin hatalarını, elinden geldiğince düzeltmeye çalışmalı. Biz (ben) de; 24 Haziran seçimlerinden sonra, AK Parti'yi her konuda eleştiriye tabi tutacağız. Oy verdiğimiz partinin hatalarını düzeltmek için, elimizden geleni yapacağız.