Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.98
Gram Altın
2463.04
BIST 100
9887.83
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Nisan 2022

Cin olmadan adam çarpmaya kalkmak...

Değerli okurlarım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, geleneksel hale getirdiği kapı ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirmiş.

Efendim, Et ve Süt Kurumunun Kapısına yapılan ziyaret, Ramazan nedeniyle biraz sönük geçmiş. Çünkü kendisine ikram yapılamamış.

Kurum Kapısına yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre, Kemal beye oruç tutup tutmadığı da sorulamamış.

Kaynağımın dediğine göre, Et ve Süt Kurumunun Kapısı, misafirini ikramsız gönderdiği için çok üzülmüş. Telafi edebilmek içinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ramazandan sonra bir daha bekliyormuş.

Değerli okurlar, ironi yaptığıma bakmayın... Gerçeği söylemek gerekirse, Kılıçdaroğlu'nun, bürokrasiyi siyasetin içine çekme gayretini, bir vatandaş olarak kabullenemiyorum.

Evet, Kemal beyin tribünlere oynama çabası olabilir. Kaybettiği dokuz seçimi, böyle yaparak unutturmak isteyebilir. Seçmenlerine, bakın bakın ben nasıl muhalefet yapıyorum demeyi düşünebilir.

Ama bu emellerine, yıllara dayanan teamülleri kurban etmemeli... Çünkü, Kurumların işleyişinde bir hiyerarşi var.

Aslına bakılırsa, CHP Genel Başkanının, Kurumların kapısına dayanması, seçmenlerin büyük çoğunluğunun iradesine saygısızlıktır.

Kendisi unutmasın ki, o büyük çoğunluk, Kurumları idare etme yetkisini, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye vermiştir.

Kılıçdaroğlu derseki, ben cin olmadan adam çarpacağım. Yani iktidara gelmeden iktidar gibi davranacağım. O zaman aha böyle kapılardan döner.

Son söz: Beyefendi illa zam hesabı soracaksa, İBB'nin ulaşım zammının hesabını sorsun. Gücü yetiyorsa da, zamları geri çektirsin.