Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
35.02
Gram Altın
2472.38
BIST 100
10512.89
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Çocuk düşmanı Batı

Bundan sekiz yıl önce bu konuda birkaç yazı yazmış ve yetkilileri ve Avrupa’daki halklarımızı uyarmıştım. O zaman sadece Almanya’da değişik bahanelerle ailesinden alınan çocuk sayısı 17 bindi ve bunların %99’u Müslümanların çocuklarıydı. O dönemde bizimkilerin kurdukları konuyla ilgili bir dernek, “Ey Müslümanlar! Ne olur koruyucu aile olun ki, çocuklarımız sözde evlenmiş olan eşcinsel çiftlerin eline geçmesin” diye yalvarıyordu adeta. Çünkü Avrupa’da devletin eline geçmiş çocuğu geri alabilme şansı yoktu. Ancak Müslüman ve sağlam bir aile çocuğu evlat edinirse, zayi olmaktan bir nebze kurtulmuş olurdu.

Şimdilerde bu sayı yine sadece Almanya’da yıllık 65-70 binlere ulaşmış durumda ve her yıl artarak devam ediyor. Bu sayı Avrupa’nın tamamında ne kadar? Bunun ivedilikle araştırılıp bir şeyler yapılması gerekiyor. Aksi halde bu çocukların akıbetini değil bir Müslüman, bir insan olarak düşünmek bile istemeyiz. İçimiz kararır, nefesimiz kesilir, dünya başımıza dar gelir.

Tabi bunlar ailelerinden alınan çocuklar olup kayıt altında olanlardır. Bir de kayıp oldukları kayıt altına alınanlar var ki, son üç yılda sayıları elli bini geçmiş durumda. Peki, hiç kayıt altına alın(a)mayan! Çocuk sayısı acaba kaç bindir? Kayıtlı ve kayıtsız çocuklara ne oluyor? Bu çocuklar “Pizza Gate skandalı” “Cefry Epstein” gibi pedofili canavarlarına mı yem oluyorlar? Çocuk mafyasının eline düşüyorlar? İleride kendi halklarına karşı savaştırılmak üzere paralı askerlik çetelerinin mi eline geçiyorlar? Bu vb. onlarca beyin yakan soru havada duruyor.

Sadece son yedi ayda takriben kırk bir çocuk ve kadının katili olduğu tescillenmiş olan ABD ve şürekâsı da “insan hakları” “çocuk hakları” “demokrasi” özgürlük” eşitlik” vb. nutuklar atmaya devam ediyorlar. Sahi “insan hakları goygoycuları neredeler? Neden hiç sesleri çıkmıyor. Bu kaybolan çocukların bir fino kadar da mı değeri yok? Şimdi alın size taze bir haber… Ne yapalım, ne edelim, kime gidelim? Ama bir şeyler yapmalıyız…

“Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu.

Yayımlanan yeni bir rapora göre, Avrupa'da 2021 ile 2023 yılları arasında 50 binden fazla refakatsiz çocuk göçmen kayboldu.

Araştırmacı gazetecilik projesi Lost in Europe tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Avrupa'da 2021 ile 2023 yılları arasında 50 binden fazla refakatsiz çocuk göçmen kayboldu.

Lost in Europe tarafından yayınlanan raporda, bu üç yılda 51 bin 433 çocuk göçmenden Avrupa'ya geldikten sonra haber alınamadığı bildirildi.

En Çok Çocuk Kaybı İtalya'da

Yapılan araştırma bir kez daha Avrupa'nın karanlık yüzünü ortaya çıkardı. Avrupa ülkelerinden refakatsiz çocuk göçmen kayıplarına ilişkin veriler toplayan Lost in Europe araştırmacıları, en çok çocuk kaybının İtalya'da kaydedildiğini açıkladı.

Buna göre, İtalya'da üç yılda 22 bin 899 refakatsiz çocuk göçmen kayıp olarak kayıtlara geçti. İtalya'yı 20 bin 77 kayıp çocukla Avusturya izledi.

Sayı Daha Da Yüksek Olabilir

Kayıp çocukların sayısının bundan daha da yüksek olabileceğini belirten raporun yazarları, "Veriler genellikle tutarsız ve eksik ve Avrupa'daki birçok ülke kayıp refakatsiz çocuklarla ilgili veri bile toplamıyor." ifadelerini kullandı.

Avrupa Kayıp ve Cinsel Sömürüye Uğramış Çocuklar Federasyonu Missing Children Europe'un genel sekreteri Aagje Ieven, bu verileri "endişe verici" olarak nitelendirildi.

Kayıp Çocuklar Nerede?

Lost in Europe'a konuşan Ieven, "Kayıp refakatsiz çocuklarla ilgili raporların sayısındaki artış, yüzeyin altında beliren dev buzdağını keskin bir şekilde hatırlatıyor." dedi.

Lost in Europe'un 2018 ile 2020 yılları arasındaki çocuk kayıplarını inceledikleri bir önceki raporu, 2021 yılında yayımlanmıştı.

Bu raporda, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında 18 bin refakatsiz çocuğun Avrupa'ya geldikten sonra kaybolduğu tespit edilmişti. Çarşamba günü yayımlanan yeni rapor, sonraki üç yılda bu sayının neredeyse üç kat arttığını gösteriyor.” (https://www.haber7.com/dunya/haber/3420229) Subhaneke... Bi-hamdike... Esteğfiruke...