Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Ekim 2023

Çözümsüzlük çözümü

Körler sağırlar birbirlerini ağırlarken Gazze’de nerede ise her dakikada bir cinayet işleniyor ve çocuklar kadınlar ve masum insanlar zinde dünyanın gözleri önünde hunharca katlediliyor.

Haçlı dünyası tarihi bir kez daha tekerrür ettirirken Müslüman dünya üç beş cılız ses dışında ölü toprağı serpilmiş gibi sus pus.

Müslüman devletler ellerindeki onca güçlü silaha rağmen bir tanesini bile kullanmaya cesareti olmayan kuklalarla yönetilmeye mahkum olunca veya edilince kaçınılmaz sonuç olan bugünkü çaresizlik içerisinde daha uzunca bir süre sancılı yaşamaya devam edecek görünüyor.

Efendimiz Hz Muhammed (SAV) küfür tek millettir hadisi şerifi ile aslında Müslümanlara örneklik ve önderlik ederek, Kur’anı kerimde Bakara 120 “sen onların dinine uymadıkça ne Yahudiler ne de Hristiyanlar senden asla hoşnut olmazlar” ilahi ikazına atıfta bulunarak Müslümanın uyanık olmasını ve uyanık kalmasını öğütlüyor.

Gavur kendi batıl dinine sımsıkı sarılırken biz hak davamıza maalesef onlar kadar sarılmak şöyle dursun sahip çıkmada bile zayıf durumdayız.

Değerli okurlarım tarihin tekerrürlerinden dersler alınmadığı sürece daha çok belalara musibetlere ve zalim çizmelerinin altında çiğnenmelere muhatap olacağız.

Çözümsüzlük çözümü kaosu içerisinde puslu havayı seven aç kurtlar korkarım ki geçmiş dönemlerde Müslümanlara yaşattıkları zulmü aratacaklar.

Çünkü gâvurda ne vicdan ne insani duygu ne de iz’an gibi, insanı eşreflendiren sıfatlar bulunmuyor.

Eser miktarda bulunanı da zaten insanlara değil kendileri gibi esfel yaratıklar ve hayvanlar için kullanıyorlar.

Büyük şeytan dahil dünya zindeleri, küçük şeytanın son 10 günde işlediği sayısız cinayetler nedeniyle tebrik yarışında bir birlerini ezdiklerini ibretle izliyoruz

Onlar batıl davaları için kim daha önde yarışına girerken, halkı Müslüman olan devletlerin başkanlarından üç beş ses dışında hala tık yok.

Cek caklı ve ne anlama geldiği meçhul üç beş kelime salatası ile zevahiri, daha doğrusu koltuğu kurtarma yarışı ilanihaye böyle devam etmemeli.

Özellikle Müslüman kardeşliği yanında aynı zamanda Filistin ile ırkdaş olan arap devletler ellerindeki büyük imkanları bugün kullanmayacaklarsa ne zaman kullanacaklar. Sonlarının Kaddafi, Saddam gibi olmalarını mı bekliyorlar.

11 eylül saldırılarını bahane ederek haçlı seferi başlatan oğul Puşt Afganistan’ı tar umar edip Irak işgali ile Saddam gibi bir tehdidi ortadan kaldırdığında Kaddafi’yi de tehdit görüp kendi halkına ezdirdikten sonra Mısır’da yaptığı darbe ile çürük emeline nail olmak için işini nasılda hesaplı yapıyor olduğunu sıradan insanlar olarak görüyoruz.

Bu gerçeklik bile kukla liderleri uyandırmıyor doğrusu şaşkınım.

Sırayla gidilen bir süreçten geçtiğimiz çok açık.

Büyük şeytanın adım adım sonuca doğru gittiğini devletimiz gördü.

Niyet açık seçik belli.

Uyanalım uyuyanları uyandıralım.

7 ekim şöyle yada böyle malum bir amaç için kullanılacak.

Büyük İsrail için toprak tırtıklamaya Gazze’de devam edilecek gibi görünüyor.

Büyük İsrail hedefinde olan ülkeler içerisinde Türkiye’nin olduğunu bilmeyen angutlara bir diyeceğim yok ama çözümsüzlük içerisinde çözüm arayanlar aramaya devam ederek aradıklarını bulduklarında çok geç kalınmamak için bugünden uyanık olmakta ve uyanık kalmakta yarar var.

Ne de olsa sû uyur düşman uyumaz gibi sahih bir atasözümüz var.

Aman dikkat.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.