Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Temmuz 2016

Darbe olsaydı kimin işine yarayacaktı!

DARBE gerçekleşseydi, bu durum KİMLERİN işine yarardı?..

Kimler rahat nefes alırdı? Kimler ''Oh be nihayet kurtulduk bunlardan'' derdi?..

Bu soruların cevaplarını bulursanız, kimlerin darbeye kalkıştığını, kimlerin alkışa hazırlandığını da bulmuş olursunuz.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını, ''Tayyip yaptırdı'' diyecek kadar sözlerini karartanlar, bu kalkışma için de aynı cümleyi dillendirdiler: ''Tayyip'in oyunudur bu''

Bunu söyleyenler, bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içenleru2026

Bunu söyleyenler, devletten maaş alıp devlete kafa tutmaya çalışanlar.

HALK UYANDI ARTIK BEYLER!

Türkiye halkı artık uyandıu2026 Daha önce iki ihtilal yaşayan bu halk, 28 Şubat'ı gördü, Gezi kalkışmasını gördü, 17-25 Aralık'ı gördü, Hendek ayaklanmasını gördüu2026 En sonunda 15 Temmuz kalkışmasını da gördüu2026 Bu kalkışmayı bize dayatmaya çalışanların unuttuğu bir şey vardı: TÜRKİYE HALKI ESKİ HALK DEĞİL. ARTIK MİLLET UYANDIu2026

Eğer 15 Temmuz akamete uğratıldıysa, bunda; caddelere, meydanlara akan binlerce vatandaşın, ülkesine ve milletin oylarıyla seçilmiş iktidarına sahip çıktığı için akamete uğradı.

ŞAPKAYI ALIP GİDENLER YOK

Eğer 15 Temmuz'da darbe olmadıysa, ülkenin idaresinde ŞAPKAYI ALIP GİDENLER bulunmadığı için olmadı.

Millet TEK YÜREK oldu, demokrasiye sahip çıktı.

Her ne kadar birbirlerine demediklerini bırakmasalar da, darbeye karşı çıkan ve militarizme destek vermeyen muhalefet olduğu için başaramadılar.

Bunlar; yanlarında Gezi güruhunun BU KEZ DAHA KALABALIK olacağını düşündüler, güçleri kendinden menkul bazı odakların destek vereceğini düşündüler.

Ve ayrıca muhalif basının da kendilerini destekleyeceğini zannettiler. CNN Türk'ü ve Hürriyet'i basmalarının sebebi, onlardan bekledikleri desteği bulamayışlarıydı.

TÜRK MEDYASINA TEBRİKLER

Sandılar ki, millet arkalarında olacak, yazılı ve sözlü medya bunlara destek verecek?

Kim akıl verdiyse bunlara, tamamen cami duvarına işedileru2026

Türkiye halkı, BÜYÜK BİR BELAYI, tek yürek olarak def etti.

Sokaklara. Caddelere, meydanlara akarak demokrasiye ve dolayısıyla ülkesine sahip çıktı. Liderin bir sözüyle milyonlar meydanlara iniverdi 15 dakikada. Belli ki bunu beklemiyorlardı.

DON KİŞOT AKILLILAR

Hem, gece saat 22.00 gibi bir saatte, millet ayaktayken darbeye kalkışmak hangi Don Kişot'un aklından çıktı acaba!.. Bizim bildiğimiz, bu iş millet uykudayken olur. Belli ki, Allah ayaklarına dolaştırdı, beyinleri durmuş olmalı.

Halkın üzerine ateş açmak ne demek?

Kurtuluş Savaşı'nda düşmanların bile bombalamadığı Meclis'i bombalamak ne demek?

Hangi örgütün işidir bu?

SUÇSUZ GÜNAHSIZ ASKERLER

Hangi örgüt, darbe girişiminde kullandığı suçsuz günahsız askerleri, 'operasyona gideceğiz' diyerek darbeye yollar. Eğer o askerler; cidden darbe yanlısı olsalardı, bugün memleketimizin ahvali çok daha vahim gözükürdü.

Rabbim, demokrasiye sahip çıkma adına canlarını vermekte tereddüt etmeyenlere rahmet eylesin, ailelerine sabırlar ihsan eylesin..

Ve artık bu işin, devleti yönetenlere düşman kesilip de devletimizi kara günlere döndürmek isteyenlerin kökü kazınmalıdır. Bu kalkışmadan sonra, hangi vatan haini yapılanma olursa olsun, tüm devlet kademeleri bunun üzerine daha ciddi gitmelidir ve bu şer odakları tamamen yok edilmelidir.

ARTIK SELAM BİLE ALAMAYACAKLAR!

Devletimize, milletimize büyük geçmiş olsun. Bu iş birkaç günde sonlandırılacak gibi gözükmüyor, umarım ki bir kez daha milleti meydanlara akın ettirmeye kalkmazlar.

Bırakın artık Türkiye'nin yakasınıu2026 Bırakın artık devlet düşmanlığınıu2026 Millet size lanet okuyoru2026 Millet sizi istemiyor. Bırakın istemeyi artık sizi görmek, sizin adınızı bile duymak istemiyor. Ve artık göreceksiniz, sizi gören suratını çevirecek, bundan emin olun.