Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2398.26
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Eylül 2014

Davu00fbd-i Makamında

Cılızlaşmış dış politika'nın sesi Erdoğan sayesinde, önce gargara yaparak, naçar ses tonunu terk etti, sonra davudi sese ulaştı. Davutoğlu'nun, Davudi dış politika sesi, Asya'nın steplerinde, Afrika'nın derinliğinde, Rusya'nın soğuk atmosferinde ve dünya kan emicilerinin kulaklarında çınlar olmuştu...

Mahir orkestra şefi Erdoğan'ın gayreti ile, dış politikanın davudi sesi: Davutoğlu, sömürülen dünya Müslüman'ına ise, cesaret veren ses oldu. Erdoğan, her alanda devrimler yapmış, gerçek devrimci olarak, bizim ve dünyanın ayarı bozuklarının haricinde, herkesin hayran kaldığı bir dış politikayı, Davutoğlu ile yakalamıştı. Başbakanlıktan giderayak Davutoğlu'nu ilan ederken, bu millete bir hizmet daha yapmıştır. Ak Partinin hizmet sevdalısı neferleri ise, hainlik, kıskançlık göstermeden, davudi sese mest olmuştur; içlerinde çokça Başbakanlık vasfı olanlar bulunmasına rağmen.

Partizan değiliz; ülkemizi sevdiğimiz için, ona sahip çıkanları da seviyoruz... Bir Türk, dağlarda taşlarda sloganla dünyaya bedeldi. Asıl şimdi zulüm karşısında haykıran Erdoğan ve Davutoğlu dünyaya bedel. Küfür ve kişiliksiz cereyanlarda kalan Türkiye, öyle bir doğrulmaya başladı ki; dostları kıvançlı, düşmanları ise hasta ettiği günleri aramaktalaru2026 İçerinin Siyonistleri, dışarının karanlık karargahları ile bir olup, dış politikamıza ağda yaparak, kılını tüyünü yolup, erkeksi görünümü yok etmişlerdiu2026 12 yılda aslan yüzlü Erdoğan'la tekrar aslan yelesine ve kükreyen sese kavuştu. Önceleri içerde halkına kükreyen idareciler; dışarıda boynu eğik, gözleri IMF'nin cebinde idi. Aldıkları krediyi ise, içerinin sülükleri emiyor; millet inadına fakir bırakılıyorduu2026

Evet, yeni Başbakan Davu00fbd-i Makamında; sesi gür, yüreği cesaret ve sevgi dolu. Almış Abdullah Gül ve Erdoğan amirlerinden kurs, görmüş babadan terbiye. Ümidimiz heyecanımız artıyor; rüyalarımız büyüyoru2026 Konya'dan Selçuklu yüreği taşıyan başbakan, İstanbul'dan Osmanlı evladı; sevdası büyük, hizmeti büyük Cumhurbaşkanı. Onlarca yılın ağır sancılarından zirveye gelmiş iki hizmetkar, ayrıca aynı heyecanlara ortak olan, çalışkan Bakanlar: Allah hepinizden razı olsun.

Bize de düşen ise, zehir saçan dış seslere, kulak tıkayıp, birlik beraberlik içinde, zirvedekilere hata yapmamaları için dua etmek! Orkestranın ahengini bozmak isteyen, kalkınma senfonisinin notalarını bozmak isteyen, korsanları iyi tanımak. Korsanlar, mikroplar tanındı mı, tedavi kolaylaşır. Hastalıktan kurtulmaya başlamışken, bünyeye bakteri bulaşmamasına dikkat etmek lazım. Ak Partili Bakan ve Milletvekillerinin de daha da bir sağlam durmaları ve safları uhuvvetle sıklaştırması lazım. Ülkenin ve İslam u00c2leminin yeni dirilişi hükümetin ve partililerin safları sıkı tutması ile olacaktır. Sadece Milletvekili değiller; büyük bir davanın zaferi için omuz verdiklerini unutmayacaklar inşallahu2026 Keşke yüzde 52'nin heyecanına, herkes ve muhalefette ortak olsalaru2026 Türkiye'nin şahlanışına birlikte alkış tutsak; ideolojileri cehennemin dibine yollayaraku2026 Yeni Cumhurbaşkanı ve Başbakan, milletimize, İslam alemine hayırlı olsun.

Yine son sözü; sevgili psikoloğum Bediüzzaman'a bırakalım: "Evet, ümitvar olunuz. Şu istikbal inkılabı içinde, en yüksek gür sada İslamın sadası olacaktır!"

Erdoğan, her alanda devrimler yapmış gerçek devrimci olarak, herkesin hayran kaldığı bir dış politikayı, Davutoğlu ile yakaladı. Ak Partinin hizmet sevdalısı neferleri, hainlik ve kıskançlık göstermeden, davudi sese mest olmuştur.

selahattin gezer

[email protected]