Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2422.62
BIST 100
10055.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Temmuz 2022

Destanların Destanı 15 Temmuz 2016

ÖNÜMÜZDEKİ Cuma günü 15 Temmuz işgal ve darbe girişimin yıldönümü.

Hayırlı Cuma olarak tarihe geçti.

Yeniçeriler gibi isyana kalkışan FETÖ askerleri (2. Mahmut'un yaptığı gibi), halkın desteği ve Erdoğan'ın liderliği ile tasfiye edildi.

Yine birileri darbeye tiyatro demeye devam edecek.

Kontrollü darbe diyecek zavallılar yine çıkacak.

2. Kurtuluş Savaşını itibarsızlaştırmak için her türlü soytarılığı yapacaklar.

Sedat Peker de 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün verdiği yarım yamalak bilgilerle kafaları karıştırmaya çalışacak.

15 Temmuz gecesi en çok Sedat Peker'i kullanacaklar.

Sedat Peker hapisteyken, Mesut Yılmaz'a yaptığı şantajla hapisten çıktığını iddia ediyor.

Mesut Yılmaz ile Erdoğan'ı birbirine karıştırıyor.

Erdoğan'a şantaj yaparak kendisinin af edileceğini düşünüyor herhalde.

Suç işleme özgürlüğü istiyor eski dönemdeki gibi.

15 Temmuz gecesi FETÖ, Sedat Peker, CHP, HDP (PKK) ve diğer bütün ortaklar, kafaları karıştırıp Anadolu Destanı'nı itibarsızlaştırmaya çalışacaklar.

Her zamanki gibi yine başarısız olacaklar.

***

İşgal Gecesi ve 15 Temmuz Anadolu Destanı

15 Temmuz gecesi, sadece bir darbe teşebbüsü değildi. Darbeden çok öte bir (DIŞ) müdahaleydi. Halk sadece bir darbeyi püskürtmedi o gece. Türkiye, bir işgalden de kurtarıldı. 2. Kurtuluş savaşı verildi o gece. Aynı zamanda o gece, Çanakkale Destanı'na benzer bir ANADOLU DESTANI da yazıldı.

***

DİKKAT! ... Türkiye'de darbe ortamı oluşturmak için; gizli bir el dolaş(çalış)ıyor. (18 Mayıs 2015) demiştik. O gizli el, 15 Temmuz akşamı ortaya çıkacaktı.

***

Darbe teşebbüsü eden oldu?

ADALET ve Kalkınma Partili bir TÜRKİYE'nin, son yıllarda; büyümesi, gelişmesi, iç ve dış güç odaklarını rahatsız ediyordu. Özellikle ERDOĞAN'ın; "One Minute" çıkışı ve "Dünya 5'ten Büyüktür" meydan okuması, şimdiye kadar dünya sistemine getirilmiş olan en büyük itiraz ve başkaldırıydı. Dünya sistemine yapılan bu meydan okumanın hesabı, bir şekilde ödetilecekti.

"Dünya 5’ten büyüktür"ün faturasını ödeyebiliriz. Türkiye darbe ortamına sürükleniyor." (10 May 2015) demiştik. Nitekim, bunun hesabını 15 Temmuz gecesi sormaya çalıştılar.

***

Cemaat gitti FETÖ kaldı

Aslında FETÖ, cemaat tabanının bile rahatsız olacağı kadar büyümüştü. Taban, cemaatin tepesinden, ADALET getirecek beklentisi içindeyken,... FETÖ sadece, bir çetenin çıkarı için mücadele ediyordu. O çete ise, tam bir harakiri (FETÖ) çetesiydi.

Darbeye giden süreçte FETÖ, neredeyse cemaatini, yani tabanını tamamen kaybetmişti. Cemaatin, yani halk tabanının FETÖ'den uzaklaşması, tepe yöneticilerinin, FETÖ çetesinin, yeni bir strateji belirlemesine sebep oldu. ERDOĞAN'ı halkın gücü ile deviremeyeceklerini artık anlamışlardı. Çünkü Fetöcüler, halkı tamamen kaybetmişlerdi. Hem de kendi tabanlarını, ERDOĞAN ve AK Parti'ye kaptırarak kaybetmişlerdi. Seçimlerde bir güçlerinin olmadığını anlamışlardı. Çete kendisi ile baş başa ve yalnız kalmıştı.

FETÖ, ERDOĞAN ve AK Parti ile işbirliği yaptığını düşünerek, bir başka darbe çetesini kısmen de olsa tasfiye ettiğini düşünüyordu.

FETÖ, ERDOĞAN ve AK Parti faktöründen dolayı, darbe sürecine kadar halkı tamamen kaybetmişti. Halkı kaybettikleri için de tamamen yoldan çıkmışlardı. Artık darbe yapmanın zamanı gelmişti. Cunta harekete geçecekti.

***

TSK mı darbe yapacak cunta mı?

ABD, darbe için gerekli mesajları ara ara veriyordu. Ama ordu, emir komuta zinciri içinde darbe yapacak gibi de değildi. Aslında ABD'nin isteği, güçlü bir koalisyondu. FETÖ liderliğinde ve FETÖ, NATO ve Kemalist subayların tamamen bir işbirliği içinde olmasıydı. O zaman darbe tam manası ile başarıya ulaşabilirdi.

O süreçte; "Darbe Yapacak Ordu Bulunamadı Cunta Aranıyor - 23 Haziran 2016, http://selamanadolu.com/?Syf=18&Hbr=892077&/Darbe-Yapacak-Ordu-Bulunamad%C4%B1-Cunta-Aran%C4%B1yor---Galip-%C4%B0lhaner-VAN-23-Haziran-2016 " demiştik.

ABD, emir komuta zinciri içinde darbe yapacak bir ordu bulamayınca, lider cunta olan FETÖ Cuntasını harekete geçirdi. NATO ve Kemalist subaylar da kısmen darbeye destek verdiler ve zayıf bir koalisyon oluştu. Ama, hiçbir koalisyonun, halkın karşısında başarılı olma şansı yoktu. Nitekim halk, ERDOĞAN liderliğinde, Anadolu Destanı yazdı. O gece Türkiye yeniden (2. defa) kuruldu. Devlete hakim olan 100 yıllık zihniyet, 15 Temmuz gecesi tamamen çöktü. Yeni bir devlet kuruldu aslında o gece. Yeni bir TÜRKİYE Kuruldu.

***

Gecikmiş darbe

Aslında darbe, 2013 yılında olacaktı. Barış yılı olan 2013. PKK'nın silah bırakmaya mecbur bırakılacağı 2013…

O süreçte; "Derin Güçler 2013 Yılında Darbe Planlıyor, http://www.selamanadolu.com/?Syf=26&Syz=186374&/2013----Darbesi---Galip-%C4%B0LHANER , 12 Kasım 2012" demiştik. PKK, Kürt halkının destek vermemesinden dolayı, darbe zemini oluşturmada başarılı olamadı. PKK ve PKK'ya kuyruk olan örgütler ve DHKP-C, DEAŞ, 12 Eylül gibi bir darbe zemini oluşturamadılar. Bunu başaramadılar.

PKK da darbe zemininin oluşması için, darbecilerle işbirliği içindeydi. Çözüm sürecini bitirerek, özerklik ilanları yaptırarak, hendekler kazdırarak darbe sürecini hızlandırmaya çalışıyordu. PKK, FETÖ Cuntası ile işbirliği içindeydi. Abdullah ÖCALAN (ikili oynayarak) da darbe mekaniği diyerek, PKK'ya şifreli mesajlar göndererek, darbe zemini oluşturmak için, PKK'ya mesajlar veriyordu. Darbe olursa serbest kalacağını hesaplıyordu. Her zamanki gibi sadece ve sadece kendisini düşünüyordu. Darbenin akim kalması ile; ABD, İsrail, PKK, ABDullah ÖCALAN, DEAŞ ve darbeye destek veren bütün güçler kaybetti.

Ve darbe teşebbüsü, gecikmeli olarak, 15 Temmuz 2016 yılında yapıldı.

O süreci; "Vatandaşı, asker müdahale etsin durumuna Bir yıla (2016) sıkıştırılmış bir fiili askeri darbe zemini oluşturma, projesi ile karşı karşıyayız" (15 Mar 2016) bu şekilde ifade etmiştik.

***

Sonuç;

ERDOĞAN liderliğinde bir Anadolu Destanı yazıldı ve darbeciler tamamen tarihin ÇÖP sepetine atıldı. Artık hiç bir güç, TSK'ya darbe yaptıramaz. Hiçbir güç, TSK'da cunta da kuramaz. Halkın gücü her şeyin üstesinden geldi ve gelir. Artık ABD bile Türkiye'de darbe yaptıramaz.

***

DARBE SÜRECİNE GİDERKEN (TWİTTER MESAJLARIM)

DİKKAT! ... Türkiye'de darbe ortamı oluşturmak için; gizli bir el dolaş(çalış)ıyor., (18 May 2015)

*

Fiili özerklik ilanı ile de darbe ortamı oluşmuş olacak. Bu şekilde HDP üzerinden uluslar arası bir proje uygulanmış olacak. , (31 May 2015)

*

ABD; Suriye'de bir PKK devleti kurarak, Türkiye'ye en büyük kazığını attı. Dünya 5'ten büyüktür'ün faturasını (darbe) ödemeye devam edeceğiz., (20 Haz 2015)

*

PKK; 103 DBP (PKK) belediyelerinin tamamına HENDEK açtırmaya hazırlanıyor. PKK, darbe dış müdahale (BM,ABD,AB,RUSYA,...)'ye zemin hazırlıyor., (17 Ara 2015)

*

PKK, 12 EYLÜL darbesine gidilen süreçte uygulanan darbe ortamı hazırlama planına aynen uyuyor., (18 Ara 2015)

*

PKK Fiili Askeri Darbe İstiyor. PKK, askeri darbenin olacağına/olabileceğine gerçekten inanıyor., (18 Ara 2015)

*

DİKKAT PKK ile mücadelede Devlet içinde (asker, polis,...) birileri; toplu halk katliamı yaparak DARBE için, zemin hazırlayabilir., (08 Şub 2016)

*

ACABA Devlet içindeki bir gurup ile PKK, askeri darbe zemini oluşturmak için, ortak mı hareket ediyor?, (09 Şub 2016)

*

Devlet içinde bir gurup ile PKK, askeri darbe ortamı oluşturmak için, birlikte hareket edebilirler. İki taraf da katliam yapabilirler., (09 Şub 2016)

*

Devlet içinde bir gurup ve PKK, Erdoğan'ı devirmek için, askeri darbe zemini oluşturabilirler. PKK darbe istiyor., (09 Şub 2016)

*

ABD,Türkiye'de bir askeri darbeyi destekler PKK var gücüyle askeri darbe zemini oluştururken ABD,PKK (PYD)yı destekleme açıklamaları yapıyor, (09 Şub 2016)

*

PKK; DHKP-C, MLKP, DEAŞ gibi terör örgütleri Türkiye'deki askeri darbe zemini oluşturmanın bir parçası. ABD gibi güçler de destekliyor, (09 Şub 2016)

*

Kim demiş: "ABD, Türkiye'de askeri darbeyi desteklemez." ABD şu anda PKK'yı, darbe zemini oluşturması için destekliyor. , (09 Şub 2016)

*

Hatip DİCLE; "Öcalan uyarmıştı Darbe mekanizması devrede" diyor Evet PKK, askeri darbe zemini oluşturuyor. Hep ikili oynayan Öcalan talimatı, (07 Mar 2016)

*

Darbe zemini oluşturmak için, 10 terör örgütü birleşti. TKP/ML, PKK, THKP-C/MLSPB, MKP, MLKP, ... , (12 Mar 2016)

*

Vatandaşı, asker müdahale etsin durumuna Bir yıla (2016) sıkıştırılmış bir fiili askeri darbe zemini oluşturma, projesi ile karşı karşıyayız, (15 Mar 2016)

*

DEAŞ ya da TAK (Gerçek PKK), gündemi çeşitli örgütlerle değiştirip, dikkatleri dağıtıyorlar. Hepsinin amacı ortaktır. Askeri DARBE zemini, (19 Mar 2016)

*

Amaçları: Askeri darbe zemini oluşturarak, Türkiye'yi zayıflatıp bölmek ve ERDOĞAN'ı ve AK Parti'yi devirmektir., (21 Mar 2016)

*

ABD; askeri darbe zemini oluşur diye mi üstlerindeki asker ailelerine, TÜRKİYE'yi terk edin talimatını verdi? ... , (30 Mar 2016)

*

Birileri; ERDOĞAN'ı askeri darbe ile devirmek için, iç savaş zeminini oluşturuyor. Çıkaracakları iç savaştan da ERDOĞAN'ı sorumlu gösterecekler, (26 Haz 2016)

*

15 TEMMUZ GECESİ VE SONRASI TWİTTER MESAJLARIM

Her türlü askeri darbe girişimine karşı çıkalım. İktidar, muhalefet herkes darbe girişimine karşı direnmelidir., (23:31 - 15 Tem 2016)

*

Askeri darbe demek, İç savaş demektir. TÜRKİYE'nin bölünmesi, parçalanması demektir. Askeri Darbe, VATAN HAİNLİĞİ demektir. (23:58 - 15 Tem 2016)

*

Darbe teşebbüsünde bulunanlar, kim olursa olsun; ABD-İsrail desteği olmadan, böyle bir kalkışma yapamaz ABD destekli bir cunta görünüyor, (00:22 - 16 Tem 2016)

*

Ulusal Kanal'ı tebrik ediyorum. Herkes darbe girişimine karşı çıkmalıdır. Darbeden, hiç kimse kazançlı çıkamaz., (00:27 - 16 Tem 2016)

*

İnsan olan hiç kimse, darbeyi destekleme soytarılığında bulunamasın. Darbeyi destekleyen herkes, VATAN HAİNİDİR., (00:29 - 16 Tem 2016)

*

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ,... aynı yerde ve birlikte meydana çıkarak, darbeye karşı direnmelidir. Demokrasi budur., (00:35 - 16 Tem 2016)

*

Bu ülkenin ASKERİ, çocukları,... ABD'nin, 12 Eylül darbesindeki gibi "Bizim Çocuklar Darbe Yaptı" dediği askerler ve çocuklar değil., (00:55 - 16 Tem 2016)

*

#darbeyehayır Asker bizim çocuklarımız değil mi? Çocuklarımıza çağrı yapalım. Gerekirse askerden firar etsinler., (01:10 - 16 Tem 2016)

*

#darbeyehayır TÜRKİYE, iç savaşa sürükleniyor. Kimse oyuna gelmesin. Darbeden hayır gelmez., (01:11 - 16 Tem 2016)

*

#SokağaSakınÇıkma diyenler DARBE taraftarlarıdır. Sokağa çıkın ama, hiçbir şeye ve hiç kimseye,... zarar vermeyin., (01:16 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır Darbenin arkasında; ABD, İsrail,... var. Darbe başarılı olmadan, darbeye destek açıklaması yapmazlar. Başarısız olursa, karşı, (01:24 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır KILIÇDAROĞLU, BAHÇELİ,.. meydanlara çıkmalıdır. Tehlikede olan; vatandır, demokrasidir., ( 01:20 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır TÜRKİYE'yi, Mısır ile karıştıran ŞAŞKIN DARBECİLER Arkanızda; ABD, İsrail,... gibi güçler bile olsa, başaramayacaksınız., (01:33 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır TÜRKİYE'deki bütün camilerden, darbeye karşı anonslar yapılsın. Bütün İMAMLAR, camilere koşsun. Herkes sabah namazına gitsin., (01:45 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır Herşeyde bir HAYIR vardır. Bu ŞAŞKIN darbe teşebbüsü, TÜRKİYE'nin iç barışını güçlendirecektir. İnsan olan herkes karşı çıktı., (02:21 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır Bütün TÜRKİYE bir oldu. Adeta kurtuluş savaşı gibi bir mücadele veriliyor. Herkesi tebrik ediyoruz. 02:41 - 16 Tem 2016

*

Bu darbe girişimi aynı zamanda, ABD, İsrail,... başarısızlığıdır., (07:43 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır CUMA günü, demokrasi ve direnme günü, Hayırlı Cuma,.. ilan edilmeli., (07:55 - 16 Tem 2016)

*

#DarbeyeHayır Halk, Muhalefet, aydınlar, medya, STK,... TÜRKİYE, bir bütün olarak darbe sınavını geçti. Bütün TÜRKİYE'ye SELAM olsun., (09:05 - 16 Tem 2016)

*

Saat 10'da darbe yapılmaz Bu bir yem (strateji) olabilir Uyanık olmalı ve herşeye hazırlıklı olunmalıdır. En az 1 hafta meydanlarda olunmalı, (13:09 - 16 Tem 2016)

*

Darbe değil; TİYATRO diyenlerin, RUHSAL ve Psikolojik tedavi görmeleri lazım. Gerçeklikten ancak bu kadar kopulabilir., (13:17 - 16 Tem 2016)

*

En az 1 hafta ya da 1 ay; Darbeye karşı, Yatsı namazı ve Sabah namazı Hutbeleri okutulmalıdır. Halk sürekli diri tutulmalıdır, (13:21 - 16 Tem 2016)

*

Dikkat! DARBECİLER başarırsa, TÜRKİYE; Türkistan, Kürdistan,... olarak enaz 2 parçaya bölünür Darbe de henüz tam manası ile atlatılmış değil, (14:58 - 16 Tem 2016)

*

En az 1 haftayı riskli olarak görüyorum. En az 1 hafta her gece, sabah namazına kadar, meydanlarda olmak lazım., (16:43 - 16 Tem 2016)

*

Darbecilerin; (en az 3 ekip K,N,C,...) Kesinlikle bir B Planları vardır. Hatta A, B, D,... Planları da vardır. Yem ekibi hemen sorgulanmalı, (17:10 - 16 Tem 2016)

*

15 Temmuz VATANA İHANET DARBESİ ile ilgili özel bir logo tasarlanmalı ve bütün kurum/kuruluşlar,... işyerleri bu logoyu işyerlerine asmalı., (19:54 - 16 Tem 2016)

*

Naylon Darbe diyenler; adamlar birkaç gün önce kral - komutandılar. Şimdi, ER bile değiller Tutuklu, esir,... oldular. Naylon Darbe için mi?, (22:21 - 17 Tem 2016)

*

Darbecilerin PKK ile yaptıkları; Hendek ortaklığı ile Darbe ortamı oluşturmak, Anlaşma, Ortaklık, İHANET, ... Ortaya çıkarılmalıdır., (23:31 - 17 Tem 2016)

*

ÖCALAN'ın "Darbe Mekaniği" diyerek PKK'ya darbe ortamı hazırlaması için verdiği şifreli mesajı, hendekler,... PKK-ÖCALAN darbeci ilişkisidir, (10:10 - 18 Tem 2016)

*

PKK-HDP, darbe ile ilgili ÖCALAN'ın öngörüsü çıktı diyerek, PKK ve ÖCALAN'ın darbecilerle olan ilişkisini gizlemeye çalışıyorlar, (10:31 - 18 Tem 2016)

*

PKK ile DARBECİLER; TÜRKİYE'yi darbe ortamına sürüklemek için, HENDEKLER'i birlikte kazdılar. PKK ile DARBECİLER, SEVR ANLAŞMASI yaptılar, (10:37 - 18 Tem 2016)

*

Darbeciler, Dış güçler ve PKK ile Sevr Anlaşması yapmıştır. Darbe aynı zamanda Sevr ve Lozan Anlaşmaları'nın güncellenmesidir., (07:51 - 19 Tem 2016)

*

Temmuz ayı boyunca (en az 13-15 gün), halk sürekli meydanlarda olmalı. Bu bilinci devam ettirmek için, (07:56 - 20 Haz 2017)

*

NOT: 18 Temmuz 2017 tarihli makalemin revize edilmiş halidir.

Bütün İslam aleminin geçmiş Kurban Bayramını kutluyorum.

ALLAH bir daha milletimize 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi gibi bir ihaneti göstermesin.