Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2398.86
BIST 100
10192.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Kasım 2023

Dilsizler anlattı, dili olup dile getiremediklerini!

Çok ahlaksız biçimde, halk tarafından dışlanmış her zaman marjinal kalmayı tercih eden bir grup insan Filistin’i savunan kim varsa hakarete başvuruyor. Filistindeki mazlum kardeşlerimizin haklarını savunmak her şeyden öte insanlık borcumuz.

Sosyal medyada kendisi gibi kötücül belirli kitleye sahip olan insan kılığında bir yazar şöyle twit atmış” Kolamızı da içiceğiz, kahvelerimizi de, boykot yaparak Türkiye’yi çöle çeviremeyeceksiniz, rahatımızı bozmayın”. diyor. Rahatmış! Ne anlatabilirsiniz, nerden tutsanız çürümüşlük!

Yenişafak gazetesi yazarı kıymetli abim İsmail Kılıçarslan, kendisini çok uzun yıllar tanırım ve tanıdığım uzun yıllar içindede nerde mazlum varsa nerde yetim varsa hepsini dert edinmiştir. Gazze meselesini yürekten mesele etmiş, elinden geldiğince her yerde her koşulda ne yapabilirim gücüm neye yeter diye didinip duruyor. Günlerdir sosyal medyada bir grup yamyam küfürden hareketlere demediklerini bırakmadılar. Dünyayı dert edinmeyi bulaşıcı bir hastalığa yakalanmışsın gibi sananlara anlatabilir misiniz?

Mustafa Akar’ın o muhteşem dizelerini hatırlatarak susmak isterim. “İyilik, dünyayla boks yapan bir kelebek gibidir

Oysa, seyirci üstünlüğü vardır hep kötülüğün".