Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2468.84
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Ağustos 2018

Dünya böyle diktatör görmedi

Değerli dostlar, CHP delegesinin büyük çoğunluğu, noterde imza vererek, genel başkanı değiştirmek istedi. Onlar istediler... Ancak, Kılıçdaroğlu MYK'da bazı isimleri değiştirerek, bu isteğin önüne geçmeye çalışıyor.

Sözüm ona, beyefendi MYK'yı değiştirerek, CHP'de yaşanan kurultay tartışmalarını bitirecekmiş. Halk arasında, bu tür değişiklikler için, yellenmeyle göz boyama tabiri kullanılır. CHP delegesi bu hamleyi yerse artık...

Dostlar, CHP'de sözün bittiği noktadayız. Karşımızda öyle bir zat var ki ne derseniz deyin, ne yazarsanız yazın hiç etkilenmiyor. Büyük ihtimalle, beyefendi yapılan eleştirileri, 15 Temmuz darbe girişimini izlediği gibi izliyordur.

Bu partide söz bittiği gibi, normal yollardan genel başkanı değiştirme imkanıda bitti. Bu saatten sonra, bana hiç kimse CHP'de demokrasi vardır diyemez. Eğer Kılıçdaroğlu, önümüzdeki yıllarda CHP Genel Başkanlığını oğluna devretme kararı verirse hiç şaşırmam.

Şu gök kubbe, Saddam, Kaddafi gibi diktatörleri gördü. Ama Kemal Kılıçdaroğlu gibisini görmedi.

Allah kurtarsın

Bazen, CHP'yi destekleyen meslektaşlarımın ruh hallerini düşünüyorum. Hakikaten arkadaşlarımız çok zor durumdalar. Şu anda kendileri Tayyip Erdoğan'a attıkları iftiranın imtihanını yaşıyorlar.

Tabii biz onların karşısına geçerek, hallerine gülecek değiliz. Arkadaşlarımızı kurtarmak için elimizden şu duayı etmekten başka bir şey de gelmiyor: Sizi Allah kurtarsın...