Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Şubat 2022

Dünyada uyanış büyüyor

Kanada Ottawa’da eksi 35 derece soğuğa rağmen özgürlükçüler protestolarına devam ediyor. Aşı zorunluluğunu ve faşist uygulamaları protesto eden kamyonculara destek her geçen gün artıyor.

Başlangıçta zorunlu aşı uygulaması için planlanan eylem, tüm halk sağlığı önlemlerine karşı daha büyük bir harekete dönüştü ve farklı kesimleri de bir araya getirdi.

Özgürlük konvoyu başkente doğru yol alınca Kanada’nın faşist başbakanı Justin Trudeau güvenlik gerekçesiyle gizli bir yere kaçırıldı.

İnsanlık tarihinin en büyük psikolojik aldatma harekâtına karşı dünya halkları yavaş yavaş uyanmaya başladı.

Ancak ne zaman insanlar kitlesel bir uyanışın ardından “özgürlük” mücadelesi vermeye başlasa, küreselciler onları köleleştirmek için başka bir korku terörizmi kampanyası başlatırlar.

Bu hep böyle olmuştur.

Ekim 2019'da, "pandemi" dünyaya yayılmadan hemen önce olacaklar, bir simülasyonda test edilmişti.

Katılımcılar arasında, Bloomberg tarafından finanse edilen Johns Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi, Gates Vakfı, Dünya Ekonomik Forumu, CDC, Çin sağlık otoritesinin Amerikan eğitimli başkanı, CIA eski müdür yardımcısı Johnson & Johnson ve Pfizer de vardı.

Katılımcılar planlanan bu aldatmaca için özellikle basın kuruluşlarına ve sosyal medya şirketlerine güvendiler. Açıkçası rol verdiler. Bu yüzdendir ki gerçekler sansürlendi ve birçok hesap bu süreçte askıya alındı. Allah var medya da üzerine düşen vazifeyi harfiyen yerine getirdi.

Diğer taraftan da insanların bir arada bulunması karantina adına verdikleri yöntemle engellendi. Ellerinden gelse insanların elektronik olarak iletişim kuramaması için elektrik şebekesini bile kapatırlardı.

Pandemi bilindiği gibi Bill Gates, Rockefeller Vakfı ve Welcome Trust gibi hayırseverlerden(!) Dünya Ekonomik Forumu gibi seçkin kuruluşlardan, teknoloji şirketlerinden ve milyarder sahiplerinden, NIH'den Fauci'den oluşan küresel bir elit kadro tarafından önceden hazırlandı ve planlandı.

CDC, FDA, WHO, ilaç şirketleri, küresel seçkinlerin egemenliğini pekiştirmek ve korumak için oluşturulan seçkin örgütler, gruplar ve bilim adamları özellikle “korkuyu” kullanarak kitleleri denetim altına almaya çalıştılar.

Küreselci elitler hamlelerini önceden bildirirler çünkü bir sonraki saldırı dalgasından önce uygun anlatıları kurmaları gerekir.

Örneğin, elektrik şebekesini kendileri yıkmayı planlarken, “aşırılıkçı” grupların elektrik şebekesini hedef almak istediğini iddia eden birtakım uyarılar yayınlarlar. Öyle ki zaman zaman kendi tertiplediği isyan hareketlerini bile yönetir.

Adil ve özgür seçimlerin askıya alınması, tıbbi sıkıyönetim, iç kontrol noktaları, covid ölüm kampları ve benzeri operasyonlar da buna dâhildir. Hepsinin ardında daha büyük bir planlama yatmaktadır.

Bugün tüm dünyada büyük bir uyanış var ve bu hızla ilerliyor. Covid planı çöküyor. İnsanlık tiranlığa karşı ayaklanmaya başlıyor ve artık sansür çabaları da kar etmiyor.

Bunun için acilen yeni bir korku senaryosuna ihtiyaçları var. Öyle bir şey bulmaları lazım ki örneğin Amerika’da ve bazı ülkelerde seçimler bile yapılamasın!

Bir taraftan aşı kaynaklı ölümler de üstü örtülemeyecek kadar hızlanıyor ve bunu daha fazla saklayamazlar.

Bu nedenle, küresel elitlerin insanlığa yönelik bir sonraki saldırı dalgası yakındır.

Ancak hesap edemedikleri şu; korona sürecinde istisnasız tüm medya örgütlerinin, siyasilerin, sanatçıların, yazar-çizer tayfasının hatta din adamlarının bile propagandasına ve korku pompalamasına rağmen insanların bir kısmını yıldıramadılar.

İşte o yıldıramadıkları özgür insanlar tüm planlarını altüst ediyor. Dünyada artık elitlere karşı mücadele eden özgürlükçü çekirdek kadrolar oluştu.