Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Kasım 2023

Dünyanın cennete açılan kapısı: Gazze

Bu bir savaş değil, vahşet, bir meşru müdafaa değil, soykırım… Ki adına savaş dahi deseniz, hatta meşru müdafaa ile üstünü örtmeye çalışsanız dahi, tarih bugünleri batının maskesinin düşüşü, siyonizmin bilinçaltının gerçek yüzü olarak yazacak. Bugünler son kullanma tarihi çoktan dolmuş olan zulmün son çırpınışları olarak tarihe geçecek.

Maskesi düşen medeniyet (!) denilen batı var gücüyle zalimin yanında saf tutarken biz haklı ve mazlum olduğunu bildiğimiz Gazze’yi yanında durmaktan ve yarasına pansuman olmaktan beri duruyoruz.

Gazze, bugün boynu bükük ve yetim, ancak bir o kadar da asil ve onurlu direnişin adı... Biz ağlayalım kendi halimize…

Gazze; Fatiha Suresindeki “İyyâke na’budu ve-iyyâke nesta’în” (Ey Rabbimiz! Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.) ayetini en diri haliyle ruhlarında hissederek yaşıyor bugün. Allah’tan başkasına kul olmadan, yardımı sadece O’ndan diliyorlar.

Şeyh Ahmed Yasin'in mücahitlerinden El Kassam Tugaylarının sözcüsü Ebu Ubeyde “Neden İslam ülkelerinden yardım istemekte ısrar etmiyorsunuz? diyorlar... Biz yardımı ancak Allah'tan isteriz, o da kimi layık görürse onu vesile kılar. Zulme sessiz kalan bilsin ki, Allah onu bu zafere layık görmemiştir.' sözüyle özetlemiş içine düştüğümüz hazin durumu.

Molla İzzeddin El Kassam’ın torunları bugün işgalci siyonistlere ve ikiyüzlü sahtekâr batıya karşı şanlı bir direniş sergilerken biz hala konjenktürel duruşumuz ile artistik pozlar verirken sloganların arkasından cennet edebiyatı yapıyoruz. Ya Rab, mazlumları muzaffer eyle, bizleri de affeyle…

***

Ey Gazze, Sen üzülme! Sen ölürken de binleri dirilttin. Bugün direnişin sembolü, dirilişin umudusun. Seni anlamayanlar kahrından ölsün.

Ölümü öldürenleri ölümle tehdit etmek, yaşadığını takdir etmektir. Bugün sen takdirlik öğrencisin, sınıfta kalanlar, sınavı kaybedenler düşünsün.

Ey Gazze, ümmetin yitiği, kalabalıklar içinde kendi acısında ve yalnızlığında yoğrulan şehir, sana ümitsizlik yok, sana korku yok, Sen ölümü vuslat olarak görüyorsun, onlar yok oluş… Şimdi kim galip, kim mağlup, herkes görüyor.

Emperyalistlerin sahte demokrasi, saçma insan hakları, ikiyüzlü sahtekârlıklarını yerle yeksan eden diyarsın Gazze.

Bugün dünyanın merhameti ve vicdani için canını hiçe sayanların insanlığın dirilişi için kıyama duranların yurdusun Gazze.

Bugün, dünya bir tek ülke olsa en onurlu başkentisin Gazze.

Maskelerin düştüğü ve herkesin eteğindekini gösterdiği yersin Gazze.

Mahşerin provası, ümmetin ve insanlığın turnusol kâğıdısın Gazze.

Bütün savaş suçlarının hiçe sayılarak, okul, mülteci kampı, pazar yeri, din ayrımı gözetilmeksizin ibadet yeri, dahası hastanelerin bombalandığı ve kimsenin hesabını sormaya cüret edemediği bu soykırımda sadece Rabbine sığınarak güvenenlerin şehrisin Gazze.

Yaşatmak için ölümü göze alanların, yaşamak için öldürenlere meydan okuduğu cenk meydanının yiğidisin Gazze.

İnsan nisyan ile maluldür. Bugünü, bugünleri zihninize en kalıcı mühür ile kazıyansın Gazze. Ölsek dahi unutamayacağımız mühür...

Gazze, bugün can çekişen insanlığın umudu...

Gazze, bugün direnişin sembolü...

Gazze, bugün dirilişin umudu...

Gazze, bugün ölüme tebessüm edenlerin yurdu...

Gazze, bugün ölürken dahi nasıl güzel ölünür dedirten şehir...

Gazze, bugün şehitler kervanına geçit töreni düzenleyenler diyarı...

Gazze, bugün hak ile batıl arasındaki şerit...

Gazze, bugün var, yarın yok, ama hep var olacak ve varılması hayal edilecek şehir...

Gazze, insanların yaşlanmadan öldüğü şehir…

Gazze, bir terör devletine karşı sadece topraklarını savunmakla kalmayıp insanlığın onurunu ve Müslümanların şerefini de korumaya ve kurtarmaya çalışarak bizlere insan ve Müslüman olduğumuzu hatırlatan şehir…

Gazze, dünyanın cennete açılan kapısı…

Ya Rab, Gazze’yi, Hamas’ı, Kassam Tugaylarını muzaffer eyle, siyonistleri, zalimleri, kahr û perişan eyle. Âmin.