Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2411.47
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Mart 2016

Dünyanın vicdanlı insanlarına bir çağrı!

Terör örgütlerinin birleşme kararı alması, peş peşe patlayan bombalar, "Teröre teslim" manşetleri ve içerideki hainlerin tehditleri, 6.yılında Suriye'deki ağır bilanço, batıya sığınan mültecileri ölmekten beter eden muameleler, ikiyüzlü menfaatperest Avrupa ve her geçen gün Türkiye'nin hedefe konulmasıu2026 Küresel finans oligarşisi ve derin yapılar 2004 yılından beri üçüncü dünya savaşı(kaos) üzerine çalışıyor. 2008 finansal krizinden sonra da artık savaşın çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. 5-6 muhtemel savaş senaryosunun içinde Türkiye'de var. Ayrıca sınırları değiştirilecek 22 İslam ülkesinden biri de Türkiye! Anlayacağınız, tezgah büyük. Çünkü ortada bin yıllık kin ve düşmanlık söz konusu.

Beyaz-Anglo-Sakson-Protestanlar(WASP) Anadolu'yu, "Tanrının yürüdüğü topraklar" olarak görür. Kabala'ya göre de Tanrı imparatorluğunun kuruluşunda en son seferde fethedilecek yer "Edom" ülkesidir. Edom, yani Anadoluu2026 Fakat onun öncesinde Ortadoğu'da büyük bir kaosun ortaya çıkması gerekiyor. Tanrı'nın kıyamete zorlandığı bu yüzyılda ise İsrail'e büyük bir rol düşüyor. Bu bakımdan her şeyden evvel o ülkeni güvenliğinin birinci derecede sağlanması gerekiyor. Türkiye'ye ise 1948 yılından beri İsrail'in güvenliği ve çıkarı için hizmet eden bir ülke olma vazifesi verilmişti. Bu bakımdan İsrail'in Arz-ı Mevud idealini bir şekilde gerçekleştirmesi gerekiyor. Bunu Ortadoğu uzmanları değil kutsal kitapları söylüyor!

Özgür Suriye Genelkurmay Başkanı Ahmet Berri'nin de ifade ettiği gibi, İsrail 'Arz-ı Mevud idealinden vazgeçmedi. Berri'nin de ifadesiyle "Kandil ve Kobani'de bulunan terör örgütü yöneticileri Telaviv'den aldıkları teminatla federal bölge ilan ettiler." Hatırlarsanız 2013'te Washington'da düzenlenen ve Demirtaş dahil birçok Kürt diasporasının katıldığı İsrail'in ve ABD'nin de destek verdiği Kürt konferansının ses kaydı basına sızmıştı. Burada Erdoğan'ın devre dışı bırakılıp, çatışmalı bir ortamın başlayacağı ve Kürdistan devletinin kurulacağı sözü verilmişti. İki ay kadar evvel İsrail Adalet Bakanı Şaked devletin nerede kurulması gerektiğine dair koordinatları bile verdi!

Erdoğan iktidara geldiği gün, Türkiye ameliyat yapılacak ülkeler arasına alındı. Lakin her ameliyatta olduğu gibi öncesinde narkoz verilmesi icap ediyordu. Bu narkoz, FETÖ idi. "Dinler arası diyalog" ve "ılımlı İslam" projesinin Türkiye ayağı olan Gülen, Muhammed'siz bir İslam dini tasavvuruyla Müslümanların direncini kırmayı hedefliyordu. Bir taraftan da devletin kılcal damarlarına varana kadar nüfuz etme çabası veren FETÖ, ülkeyi adım adım küresel baronların emelleri doğrultusunda ele geçirmeye çalışıyordu.

Bu proje Erdoğan'ın erken davranmasıyla, cesur ve kararlı tutumuyla deşifre oldu ve büyük oranda beli kırıldı. Bu yüzdendir ki her hafta sonu beddua ediyor! Bu proje boşa çıkınca şimdi de narkozsuz ameliyat etme çabasındalar. Yani FETÖ, başarılı olamayınca Kandil'i devreye soktular. Şimdi FETÖ, PKK ve irili ufaklı terör örgütleriyle topyeku00fbn saldırıya geçtiler. Bu yüzden "teslim olun" çağrıları yapılıyor. Eğer teröre teslim olmazsak bu sefer de ele geçirdikleri siyasiler üzerinden farklı yöntemler deneyecekler. Çünkü bu, bin yıllık bir hesap. Besledikleri kin ve nefretle büyük emellerine ulaşmak niyetindeler.

Bu acımasız küresel finans oligarşisine meydan okuyan ve ciddi riskler üstlenerek kelle koltukta mücadele eden Erdoğan'ı işte bu yüzden istemiyorlar. Çünkü Erdoğan sadece Türkiye'nin değil tüm dünya halklarının da bu yapıların tehdidi altında olduğunu haykırıyor. Dolayısıyla bundan böyle sadece Türkiye'ye değil tüm dünya halklarına da bir çağrı yapmamız gerekiyor. Çünkü bu kirli düzenin mimarları/aktörleri tüm dünya halkları için de bir tehdit haline gelmiştir. Birlikte mücadele etmeliyiz. Uluslararası derin yapıların algı operasyonlarına ve savaş oyunlarına artık yenik düşmemeliyiz.

Ülkelerin sınırlarını savaş, terör ve iç savaş yöntemleriyle değiştirilmesini isteyen ve her geçen gün insanlık değerlerini altüst eden, terörü hortlatan bu yapılara karşı artık dünyanın tüm vicdanlı insanları ses vermelidir. Erdoğan, bu projeyi boşa çıkardığı için Türkiye şeytanlaştırılmaya ve yok edilmeye çalışılıyor. Bugün Türkiye'nin başarılı olması demek tüm dünya halklarının da bu yapıların tehdidinden kurtulması anlamına geliyor. Her geçen gün dünyayı felakete sürükleyen bu derin yapıların sapkın emellerine karşı gelin birlikte mücadele edelim.

@ufukcoskunn

[email protected]