Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Kasım 2016

Düşmana Rahmet Okutan Müttefikler

Ya Rab! Ne günlerden geçiyoruz. Yarattığın yeryüzü yaşadıklarımızdan daha fazla ihanet ve hiyanetli günler gördü mü ? Bilemiyorum.

Dostlar zor günlerden geçiyoruz. Her taraf ihanet ve hıyanet. Fitne fücur kol geziyor. Reisimizin dediği gibi at izi it izi karmakarışık. Gün muhabbet üretme ve paylaşma günü .Acılar paylaşılarak azaltılmazsa çekilecek gibi değil.

Dünya gailesi ağır bastığından ukbayı unuttuk. Buda İçimizdeki benlerle dışımızdaki benlerin aynı telden çalmasını engelliyor. Sade müttefikler değil biz de biribirimize rahmet okutacak hataları üst üste yapıyoruz.

Kıbrıs savaşında etrafımızda kimsecikler kalmamış ve müttefiklerimizin hepsinin yönü düşmandan taraf olmuştu. Rahmetli Kaddafi imdadımıza yetişip zor günlerin dostu olarak samimiyeti dostluğu ve kardeşliği hafızalarımıza kazınmıştı.

Bugün ,maddi ve manevi desteğe o günlerdeki kadar muhtaç olmasak da imdadımıza yetişecek müttefik arıyoruz. Gözlerimiz dost arıyor. Dost ve müttefik bildiğimiz tüm ülkelerin tavır ve davranışlarını görünce de ister istemez bir hoş oluyoruz.

Ummadık yerlerden gelen ihanet okları ister istemez canımızı acıtıyor ve ruhumuzu incitiyor.

Şu ibadi denen adamın densizliğine bak. Kukla ve ajan olduğu deşifre olmasına rağmen ağzından akan salyaları ile bize sataşıyor. Sen kimsin ? Kimin adına ve karşılığında ne vaad edilerek bulunduğun yeri işgale devam ediyorsun? Seni öttürenleri bilmediğimizi mi zannediyorsun?

Yerli veya yabancı fark etmiyor. İhanete dayanmak göğüs germek gerçekten zor . Bu zorluklar ortamında sağlıklı düşünmek ve sağlıklı kararlar vermek de zor.

İşte böyle zor günlerde Rabbim dağına göre kış veriyor. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine göz diken müttefikler de dahil yedi düvelle savaşacak iradeyi ve gücü bu aziz millete ve onun seçtiği idarecilere vererek yıkılmadığımızı ve yıkılmayacağımızı tüm dünyaya ilan ediyoruz.

Plansa plan ,oyunsa oyun topunuz birden gelin diyoruz. Bu azimli ve kararlı duruşumuz eski günlerin özlemcisi bir azınlık tarafından yadırgansa da başka çaremiz yok. Ya izzetimizle onurumuzla yaşayacağız yada şerefimizle vuruşarak şehit olacağız.

Bugünleri gösteren Rabbimize hamd ve şükürde acze düşmeyelim.

Alevi-sünni, laik-ant laik , türk-kürt kartları sürekli önümüze getirilerek zayıf yerlerimiz kanatılmaya devam edecek. Başka kepazeliklerde yapılabilir. Her türlü şerefsizliğe de hazır olalım. Zenginliğimiz olan çeşitliliğimizi kötü emelleri için kullanmak isteyenler sükut-u hayale uğrayacaklar.

İbadi'de Esad'da Mursi den tursiye birer kukla olarak tarihin çöplüğünde unutulmaya mahkum olacaklar. Batılının ipine güvenerek gayya kuyusuna girenlerin çıktığını gören var mı? Nerde Saddam?

Müttefik ve stratejik özel ortağımıza bakarmısınız ? Doğumuzu parçalamak ve güneyimize ucube bir devletçik dikmekle meşgul.

Bu ülkenin saf ve temiz insanlarını yıllarca maddi ve manevi olarak sömüren, gençlerinin beynini yıkayarak can evimizden bizi birbirimize düşüren de bu müttefik ve stratejik ortağımız değil mi?

Ya Avrupa.60 yıldır kapısında bizi oyalayarak tüm değerlerimizle dalga geçen Avrupa. Senin de sonun yakın. İhanetlerinizin karşılıksız kalacağını mı sanıyorsunuz?

Zulüm ile abad olunmaz. Olunsa olunsa berbat olunur .Topunuz birden berbat olacaksınız. O günler yakın. Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

DEVLETLE VE DAMATLA SAVAŞ OLMAZ

Halkımızın sık kullandığı ve yerinde olan bir tabir bu. Devletle savaşmak ,hangi gerekçe ile olursa olsun genellikle sonu hüsran ve acı ile biter. Çünkü devlet baba ve anadır. Biz farkında olsak da olmasak da korur kollar ve zor durumlarda kendi varlığını gösterir.

Özellikle ortadoğuda yakın komşularımızda yaşananlar, ibret alanlar için çok canlı birer örnek. Eğer FETO projesini gavurlar başarabilselerdi bizde aynı duruma düştükten yada düşürüldükten sonra ah vah edecektik.

Şükür ki, devletimiz dim dik ayakta ve mal,can,namurs emniyetimiz koruması altında. Bu gerçeklikten olsa gerek aynı halkımız sık sık dualarında Allah devletimize zeval vermesin der. Bize düşen AMİN demektir.

BAŞSAĞLIĞI

Zor günlerin devlet adamı Korkut Özal ağabey vefat etmiştir. Dün Fatih camiin de onbinlerce Mü'minin şehadeti ile cenaze namazı kılınıp ebedi yolculuğuna uğurlanmıştır. Rabbim rahmeti ile muamele etsin . Mekanı cennet olsun.AMİN.