Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2397.86
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Aralık 2013

EL KAİDECİ ÖYLE Mİ?

"Savcı el Kaide'ye operasyon yapacaktı, başbakan Erdoğan önledi."

Bu, Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov'un başbakan Tayyip Erdoğan'ı Twitter'dan Haçlısiyonist* emmilerine şerefsizce iftirayla gammazlamasıdır.

Hükümet kolsuz kanatsız olmadığı gibi, kör ve sağır hiç değil. İki yıldır 'biriler'nin 'Tayyip Erdoğan diktatör oldu, servetine servet kattı, çok oluyor, artık gitmesi şart oldu' yaygaralarını duymayan bir hükümet hükümet olamazdı zaten.

Yayılan dedikodular bugünlere ortam hazırlamak, kendilerine inanabilecek kitleleri sayın başbakana karşı doldurmaya yönelikmiş.

Dershane, yolsuzluk falan ilk günden beri bahaneydi, bunu bilmek hiç zor değildi.

Alın size 'hükümeti bitirmeye yemin ettiği' söylenen savcının marifeti:

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde İstihbarat müdürü hakkında yakalama kararı çıkarmış.

Neymiş suçu?

Aslında suç! diğer polisler gibi olmayışı, yani 'yeminli operasyoncu' olmayışı.

Polis yasalara aykırı her türlü işlemi yapar, operasyonu basına bütün detaylarıyla ve manipülasyonlarla sızdırır tık yok savcı Öz'den. Amma ve lakin bakanın oğlunun ofisindeki külhanbeyi görüntüleri 'İstihbarat müdürü basına sızdırdı' diye istihbarat şube müdürü hakkında 'görüldüğü yerde yakalama emri' verir Twitter'da 'foseptik' laflar eden Öz savcı...

O külhanbeyi görüntü de başbakanın tepki gösterdiği tespihli görüntüdür.

Bakınız,

Savcının operasyonunu gerektiren! soruşturması TMK 10. Madde kapsamında olmadığına göre isnat edilen suçun işlendiği yer Ankara iken neden İstanbul savcısı bu soruşturmayı yürütüyor? Bundan bile soruşturmanın niyeti anlaşılmıyor mu?

Daha önce de sormuştum ve bırakın mantıklı, mantık dışı bir açıklaması bile olmayan "aralarında hukuki ve fiili irtibat olmadığı ifade edilen (olsaydı dosyalarda birleştirme kararı verilirdi) suç yeri, suç tarihi, şüphelileri farklı 3 ayrı soruşturma dosyasının operasyon düğmesine niçin aynı gün basılıyor?" sorusu operasyonda kasıt var diyen bizleri haklı çıkarıyor.

Ve soruşturma bu kadar gizli yürütülüyorken neden ve kim tarafından soruşturma bilgileri bazı medya organlarına servis ediliyor?

O zaman NEDEN ve NİÇİN?

Sayın başbakanı dinleyelim:

"Devlet kurumları içinde paralel bir örgütlenme varsa biz onun üzerine gideriz. Biz hukukla hareket edeceğiz. Çürükleri temizleriz."

Demek ki olay 'foseptikle kafalarını bozan kimi savcıların' başbakan ve Ak Partiye 'intikam amaçlı operasyonudur' diyenlerin bu iddiası yabana atılmamalı.

Bakın Sayın başbakanın Ak Parti İl Başkanları Toplantısındaki konuşmasında neler var:

"2013 yılında biz çok farklı bir Mayıs ayı yaşadık. Tüm dünyada ekonomiler göçmüşken biz tarihte görülmemiş rekorlara imza attı. Bu olay ulusal bir operasyon değildir, bu olayın uluslar arası boyutu vardır. Uluslar arası boyutta bunun en tepe noktası vardır ve ulusal bazda bunun taşeronları vardır.

Biz Türkiye'yi ileriyi taşıyacak adımlar attık. Bu operasyonun 9 nedeni var."

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sözünü ettiği bu 9 neden içinde:

İstanbul'a 46 milyar dolarlık yatırım ve havalimanı ihalesi, Japonya'yla 22 milyar dolarlık nükleer santral anlaşması, IMF borcunun sıfırlanmasıvs var. Gel de bu olup bitene bize kast eden küresel güçlerin oyunudur deme...

Tabi,

Bu ülkede bir gecede yetimin ekmeğinden aleni olarak zimmete geçirilen 150 milyar dolarla ilgili hiçbir operasyon düşünmeyen savcılarımız yeni mi uyandılar? Hem de '28 Şubat sürecinde çalınan bu paralarla ilgili soruşturma başlatılacak' haberlerinin çıktığı bir dönemde bakanların çocukları üzerinden 'başbakana kelepçe takma yeminleri edilecek' ve bizden de bu anneyi yememiz istenecek.

Bu millet 1960-71-80-97'lerin darbecilerini çok iyi tanımıştı, ama sizi hiç bilmiyorlardı. Artık siz de milletin vicdanındaki kara listedesiniz ey Haçlısiyonist vesayetçiler.

Şimdi de Cemaate sesleniyorum:

Uluslar arası kirli güçlere İslamı ve Müslümana kastederek "Savcı el Kaide'ye operasyon yapacaktı, başbakan Erdoğan önledi" iftirasıyla, her türlü şeytanlık serbest yolunda olan Allah ve Resulü düşmanı, insanlık düşmanı bu iftiranın sahibi beşere yazarlık veriyoruz, sadece bu yüzden gök kubbe üstümüze çökse hak etmişiz derim.

Şu hale bakın,

Dershane olmadı, yolsuzluk yetmedi, İran-hükümet işbirliği yemedi el-Kaideu2026

Yani, Today'slı Zeynalov diyor ki "ey Yahudiler, ey Hristiyanlar, ey ateistler, liberaller, demokratlar, 'ılımlı dindarlar' vsu2026!.. Tayyip Erdoğan el Kaideci olmuş, savcının onları yakalamalarına izin vermiyor. Haydi gelin bir an önce Erdoğan'ı devirelimu2026" bu insanımsının Today's Zaman'da işi bu mu?..

Anlıyorum, Tayyip Erdoğan'ı istemiyorsunuz, peki, böyle mi mücadele edeceksiniz? Bu şeref yoksunu iftiracılarla mı? Allah ve Rasulullah'a aleni iftira atıp hakaret eden İbrahim Öztürk'ten sonra bu neyin nesi? Bu nasıl Allah-din hassasiyeti? Bu nasıl Bediüzzaman Hz.lerinin talebeliği? Bu nasıl vatan ve milletperverlik? Nasıl nasıl nasıl? Bu hainler neden hep bu dini olduğu bilinen camiayı buluyor? Allah ve Rasulullaha karşı savaşta olan, Haçlılar, Siyonistler, ribacılar, baronlar, AYDINLIKçılar, SÖZCÜler, çocuklarımızın kanını akıtmak isteyen vampirler Tayyip Erdoğan gitsin diyorlar. Cemaatin karar mercii (Allah için hizmet etmekten başka derdi olmayan kahir çoğunluğu daima tenzih ederim) de kendisini onların yanında konuşlandırıyorsa onlar için hayır duası dışında yapabileceğim bir şey kalmadı.

Bu rüzgar da geçer, öyle ya da böyle,

Fakat milletin gönlünde açtığınız yara asla geçmeyecek, sizi andıkça o yara yeniden kanayacak.

Bu kapanmaz bir yara, hem de kardeş yarası, daha ağırı var mı?

Twitter: @ahmetay_

*Sosyal Medyada da kullandığım bu ifademi alnı secde görmüşlere atfettiğimi söyleyen aptal değilse alçaktır, müfteridir. Haçlı, radikal "dinci" Sağcı Hristiyan/Neocon dünyası, Siyonist, İsrail'dir.