Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2388.58
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

16 Ağustos 2016

Emperyalist Kuşatma ve Piyonları !

Olanda hayır vardır ölçüsüyle yaşadıklarımızı hayra tebdil ederek muhasebesini yapmamız gerek.

Fakat herşeyin başı öncelikle marazın ne olduğu ve hangi şartlarda doğup güçlendiğidir. Yani teşhis ve tedaviu2026

"Doğru düşünce olmadan doğru düşünce faaliyeti de olmaz"

FETÖ'cülerin arka planından, nerede başlayıp nerelere uzandığına, insanları nasıl kandırdığından yabancı istihbarat örgütleriyle ilişkilerine kadar nasıl nüvelendikleri devamlı konuşuluyor ama bu zehirli örgütün destek bularak güçlenmesini sağlayan, baskıcı laik- kemalist sistemin uygulamaları olduğu hep es geçiliyor gördüğümüz kadarıyla.

Bir mesele yanlış noktadan ele alınmaya başlandığında, bırakın tedavi edilmeyi iflah olmaz bir müzminliğe yol açacaktır.

Problemin ana kaynağı, halkın bünyesine ters olmasına rağmen zorla dayatılmak istenen sistem ve onun güdücü zihniyetidir.

Müslüman bir ülkede, inancı, tarihi, kültürü ve bütün ruhi motivasyonu İslam olan bir millete inancından dolayı zulüm yapan, inancına mugayir yaşam tarzını dayatan ve her türlü inanç tezahürünü yasaklamak, kötülemek ve engellemek için cebri psikolojik ve kültürel her türlü baskıyı kuran anlayışın uygulamalarıydı FETÖye bu geniş zemini oluşturan.

Kırk yıldır örgütünü ilmek ilmek dokuyan bu yapı, bu milletin evlatlarını işte bu baskı ortamını göstererek ihanete sürükledi. Vahim ve hazin olanı ise, bu baskıyı yapan laik kemalist zihniyetin referans ve dayanak noktası "Batının muasır medeniyetiyken" Fetönün dayandığı güç de emperyalist Batı olmasıdır.

Bu noktayı görmezden gelerek fırsattan istifade yine laiklik türküsünü söyleyenlerin durumuna dikkat etmemiz gerek.

Soğuk savaş sonrası Amerika, katı laik ve kemalist anlayışla Müslüman coğrafyaya sirayet edemeyeceğinin bilinciyle "asılın yerine kendisine bağlı sahte bir İslam anlayışı olan ılımlı İslam kartını" oynayarak, Fetö örgütüyle hamlesini yaptı. Amerikan öncülüğünde bütün dünyada yol verilen Fetö örgütünün temel misyonu, Batı sömürü düzenine karşı Müslüman ve mazlum coğrafyanın bu sömürü düzenine dur diyebilecek noktaya gelmesini engellemekti.

Akamete uğrayan darbe sonrasında bu yüzden öfkelileru2026 Türkiyenin kendi kontrollerinde bütün İslam coğrafyasını ehlileştirme operasyonuna teşne olmaması ve yılların hazırlığına karşı destanlık direniş göstermesi, öfkeden kudurtmaya yetti Batı egemenlerini.

O yüzden de saçma sapan şekilde saldırıp algı oluşturmaya çalışıyorlar Türkiye aleyhine. Yani işgal tehlikesi devam ediyor bir yanıyla.

Batı müşterekliğinde ılımlı İslam safsatasıyla Türkiye ve Türkiye üzerinden İslam Alemini Batının esiri hale getirmek isteyenlerle, milli unsurlar dışında kıblesi Batı olmuş ve Batıcı yaşam tarzını laiklik adına dayatanların farkı yoktur.

İşte bu noktada yapılabilecek en mantıklı şey bu işgale direnen ruhu hakim kılmak Müslüman yurdunu İslam şemsiyesi altında toplamak ve Emperyalist Batının her şartta bu milletindüşmanı olduğu gerçeğiyle milleti o ruhun etrafında kenetlemektir.