Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2402.75
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Nisan 2018

Erbakan'ın kemiklerini sızlatan lider

Rahmetli Necmettin Erbakan, Milli Görüş'ün durduğu yeri göstermek için, sık sık "onlar ve biz" derdi. Merhum Erbakan'ın, "onlar" dediklerinin CHP, ANAP, DYP gibi partiler olduğunu herhalde hatırlamışsınızdır.

Değerli dostlar, şu kaderin cilvesine bakar mısınız? Bugün Erbakan Hocamızın koltuğunu işgal eden kişi, Milli Görüşü alıp Rahmetlinin "onlar dediklerinin içine sokmaya çalışıyor. Bir zamanlar birlikte yürüdükleri arkadaşları dururken, 2019 için bunlarla ittifak hesapları yapıyor.

Şimdi bu beyefendiye, yaptığın yanlışla Rahmetli Erbakan'ın kemiklerini sızlatıyorsun deseniz... Sizi dinlemez... Hatta Merhum Erbakan mezarından seslenip "Temel Bey yanlış yapıyorsun" dese... Onuda dinlemez... Çünkü, bu beyefendi birilerinin gazıyla uçmuş durumda...

CHP'liler FETÖ'nün ekmeğine yağ çalmamalı

CHP OHAL'i protesto etmek için, yarın 81 ilde oturma eylemi düzenleyecekmiş. Elbette, CHP'li kardeşlerimizin illerin meydanlarında oturmalarında bir sıkıntı yok. Açıkcası, şu bahar gününde kendileri için bir rahatlık olur.

Ancak, bu oturma eylemi yapılırken, yapılan eylemin kimlerin işine yarayacağı düşünülmelidir. OHAL olmadan fetö'yle etkili bir mücadelenin yapılamayacağı unutulmamalıdır. Allah aşkına söyleyin böyle karmaşık bir yapıyla normal şartlarda nasıl mücadele edilir?

İşte bakın, kalleşler hala devrin dönmesini bekliyorlar. Yani OHAL'in kaldırılıp, FETÖ'yle mücadelenin zayıflamasını istiyorlar.

Ekonomik seferberlik

Geçen haftada yazdım... Birileri ülkemizde yaşanan olumlu gelişmeleri perdelemek için ekonomiyi kullanmaya başladılar. Bunlar ellerindeki para gücüyle, milletin tercihini değiştirmeye çalışıyorlar.

Ben milletimiz böyle baskıları kesinlikle kabullenmez derim. Göreceksiniz, 15 Temmuzda olduğu gibi, bir seferberlik başlatıp bu baskıları boşa çıkaracaktır. Unutulmasın ki bu millet iradesi üzerinde oynanan oyunları hep bozmuştur.

Not: Bu satırlar hazırlanırken, ajansların bir numaralı gündem maddesi Amerika'nın Suriye'yi vurmasıydı. Fotoğraf netleşmediği için, bu önemli konu üzerinde kalem oynatmıyorum. Bugünlük sadece Allah mazlum ve masumların yardımcısı olsun duasıyla yetiniyorum.