Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2399.64
BIST 100
10183.96
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​ERDOĞAN VE ESERLERİ

Hürriyet Gazetesi’nin önceki başyazarı ve yılların deneyimli gazetecisi Ertuğrul Özkök; Erdoğan’ın, kimsenin inkâr edemeyeceği inanılmaz işler yaptığını, bütün dünyanın kafasına 'Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdiğini ifade etmiş.

tv100’de yayınlanan 'Cengiz ile Ahtapot' programında Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuşmuş.

Özkök, “Orada güçlü liderlik ve arkasında bir başarı hikâyesi var. O güçlü liderliğin arkasında istediğiniz kadar kızın; başarılı bir liderlik var. Tayyip Erdoğan var. Yani kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı. Şu geçen gün denize indirilen Anadolu Gemisi falan. Türkiye’nin geldiği sanayi… Bunları kimse inkâr edemez. Yapılan yollar, altyapılar, köprüler… Bunları kimse inkâr edemez. Bir de inkâr edilmeyecek bir tarafı var; Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi gerçekten bütün dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi. Şimdi bunlar Tayyip Erdoğan seçimi kazansa da kaybetse de inkâr edilmeyecek gerçekler.” demiş.

Evet, her zaman tekrarladığımız gerçekleri muhalif olması ile bilinen Sayın Özkök de ifade etmiş.

Gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımız daha şimdiden Türkiye ve dünya tarihine ortaya koyduğu tavır ve fikirleriyle, yaptığı sayısız dev eserle, yeni bakış açısıyla, insanımıza değer vermesi ile ve daha saymakla bitmeyecek katkılarıyla altın harflerle yazılacaktır.

Keşke onun görevde iken kıymetini bilsek ve hak ettiği değerini versek…

SİNAN ATEŞ’İN ARDINDAN

Menfur bir cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski başkanı ve akademisyen Sinan Ateş’e Rabbimizden rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Aleyhine yayın yapanlara verdiği cevap şöyle idi:

Oda TV yine ülkücülere ve MHP’lilere itibar suikastı peşindedir. Oda TV'nin kime ve neye hizmet ettiği gayet açıktır. Bizim tavrımız da duruşumuz da nettir. Yetiştiğimiz Ocak Ülkü Ocakları, partimiz MHP’dir.”