Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
35.09
Gram Altın
2473.12
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Eylül 2019

Etki ajanlığı ve mücahide anneler

“Yeter! Size verecek çocuğumuz yok.”

Annelerin feryadıdır, bıçağın kemiğe dayandığının resmidir, bu.

Anneler, belediye önlerinde sorgusuz sualsiz işten atılan çocuklarının, eşinin işe iadesini istiyor.

Etki ajanlarının bu feryatlara kulakları, gözleri, vicdanları kapalı

Millet- Devlet, “ Ara, bul, yok et.” parolasıyla terörle mücadele ederken Etki Ajanları da “ Ara, bul, yoldaş ol.” diyerek teröre destek olmaya devam ediyorlar.

Etki ajanlığına karşı mücadelede anneler yeni bir çığır açmaktalar. Bu Diyarbakır’da veya İstanbul’da İBB önünde olabilir.

Etki ajanlığı nedir?

Casusluktur. Sureti haktan görünerek, olayları, inançları, bağlı olduğu odakların, mahfillerin, devletlerin, örgütlerin istediği doğrultuda değiştirme, başkalaştırma, ifsat etmedir.

Etki ajanı, sanatçı, akademisyen, kanaat önderi, gazeteci, yazar, hoca, şeyh, politikacı, hukukçu adı altında olabildiği gibi STK, yardım kuruluşu, parti, cemaat, ideoloji, medya kuruluşu, ‘Yüksek Adalet Divanı’ adı altında da faaliyet gösterebilir.

Hiç beklenmeyen bir olay, hiç beklenmeyen bir yerde ve zamanda olabilir. Hiç adı duyulmamış bir kişi, cemaat veya kuruluş bir anda meşhur olabilir.

Biri deşifre olursa yedekteki daima hazırdır.

1950’de hızlanan kalkınma Etki ajanlarını rahatsız etti. Altmış dört yıl önce (6-7 Eylül 1955) İstanbul’da azınlıkların evlerini, iş yerlerini yağmaladılar. 1960 darbesine malzeme tedarik ettiler. FETÖ’yü oluşturmaya, üniversite gençliği arasında ideolojik çatışmalara zemin hazırladılar.

Yasaklardan beslendiler.

Ağustos 1984 PKK ortaya çıktı, katliamlara başladı. FETÖ, cuntaya methiyeler dizdi.

28 Şubat Pos Modern Darbe’nin en etkin elemanı da yine PKK/FETÖ’dür.

FETÖ’nün , 18 Nisan 1997’de “Beceremediniz, bırakınız” manşeti Etk ajanlığı idi.

FETÖ’nün parlatılması…

8 Şubat 1998’de FETÖ elebaşı Vatikan’da Papa ile görüşmeden üç dört ay önce Türkiye’de bazı üst düzey kişilerle görüşüyor. Papa ile görüşürken de Türkiye ve dünya Müslümanları adına hareket ettiğini belirtiyor.

Bu görüşmeden sadece yirmi beş gün önce (16 Ocak 1998) iktidar partisinin kapatılmış olması enteresan değil mi? Yeni bir sosyoloji hesabı yapıldığı açık. Bu görüşmeyle elde etmek istedikleri: Kapatılan Refah Partisinin kendisini dindar/ muhafazakâr olarak tanımlayan tabanını ve sempatizanlarını FETÖ’ye kanalize ederek başkalaştırma, dönüştürme idi. 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim’le, İmam- Hatiplerin orta kısmını kapatılmasıyla katsayı uygulamasıyla, düşüncenin ve başörtüsünün, Kur’an öğretiminin yasaklanmasıyla FETÖ’yü fonladılar, hormonladılar. FETÖ, ‘Altın Nesil’ söylemini bu yasaklar üzerinden istismar etti. PKK, ırkçı uygulamaları bahane ederek sosyal taban bulmaya çalıştı.

Bugün FETÖ hala ABD’de yüksek düzeyde korunuyorsa ajanlık görevini layıkıyla yaptığındandır.

Etki ajanlığı : Dalgakıranlıktır.

Darbeye ‘tiyatro’diyenler, “ S- 400’lere gerek yok, 31 Mayıs 2010’da Mavi Marmara gemisinde on bir kişiyi katleden İsrail’i otorite olarak gösteren ve “İsrail’den izin alınmalıydı. Başörtüsü furuattandır, İmam- Hatipler miadını doldurdu kapatılabilir. Beceremediniz bırakınız. Haçlılar, zulmetmez canlarınıza, mallarınıza, namusunuza ilişmezler, ilişmemişlerdir Haçlılar.” diyen Etki ajanıdır.

Kandil’de yere sigara izmariti atılmıyor.” haberi Etki ajanlığıdır.

15 Temmuz sabahı ‘başı kesilmiş er’ yalanıyla cuntanın katliamları unutturulmaya çalışılmışsa, kayyum atanan belediyelerde “ Kayyumlar, Atatürk posteri indirdi.” Etki ajanlığıdır.

Anneler savaşıyor…

Hacire Akar : "Her anne oğluna böyle sahip çıkarsa, hiçbir güç evladını annesinden ayıramaz. Bir oğlumu benden kopardılar, birini daha veremezdim”,

Aysel Bozkurt : “Diyarbakır'da genç bırakmadınız, ya cezaevinde ya toprağın altındalar. Başlarım sizin Kürdistan davanıza. Size verecek çocuğumuz yok.”,

Fevziye Çetinkaya: “Çocuğumu bunlar kaybetti.” diyor.

Türkiye, Etki ajanlığını bertaraf etmek ve Fıratların yaşaması için Fırat’ın doğusuna girmelidir.

Etki ajanlığı ‘ittifak’ halinde olsa dahi.