Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Mart 2024

​Ey vicdan dünyada isen ses ver...

Değerli okurlarım, bugünkü buluşmamız deprem üzerine olacaktı. Ancak telefonuma gelen bir haber, hem moralimi, hem de yazı gündemi mi değiştirdi.



Öncelikle size telefonuma gelen haberden bahsedeyim. Efendim Gazze'de hasta bir çocuk yeterli beslenemediği için, önce bir deri bir kemik haline dönüşmüş.


Sonra da hayatını kaybetmiş. Ondan geriye sadece bir deri bir kemik halindeki fotoğrafları kalmış.


Dikkatinizi çekerim... Bu anlattığım olay başka gezegende gerçekleşmiyor. Her gün binlerce gıdanın çöpe atıldığı dünyada gerçekleşiyor.


Bu satırları okuyanlardan kısa bir süre düşünmelerini istirham ediyorum. Yukarıda anlattığım olay, sizin çocuğunuzun başına gelse ne hissederdiniz?


evet Filistinli anne-babalar da, sizlerin hissettiklerini hissediyorlar. Maalesef onlar çaresizler... Çünkü şu anda kendileri siyonist katillerin ablukası altındalar.


Ama bizler çaresiz değiliz. En azından katil ve destekçilerinin ürünlerine boykot yaparak, zulme karşı küçük bir adım atabiliriz.


Herkes de biliyor ki, Gazze'deki insanların durumu, dayanılmaz bir noktaya geldi. Ne yapılıp edilip, bu durumun düzeltilmesi gerekiyor. Hem de acil bir şekilde.


Başlıkta, Vicdana dünyada isen ses ver diye çağrıda bulundum. Ne yalan söyleyeyim... Ben o dünyadayken hasta bir çocuk yeterli beslenememekten bir deri bir kemik haline dönüşmez diye düşünüyorum.