Dolar (USD)
32.23
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2442.86
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Ocak 2016

FETÖ, PKK gibi Tehlikeli bir Örgüttür

Her fırsatda 'özgürlükten' bahsederler diyeceğim ama bu tam olarak doğru değildir. Terör örgütlerinin kulllandıkları dil, zamanın öne çıkan slogan ve mottoların yanısıra tarihten gelen insani değerlerinde öne çıkan sözleri istimar etmeyi de ihmal etmemeleridir.
Günümüz dünyasında 'demokrasi', insan hakları, özgürlük, eşitlik ve saire, geçmişten bu tarafa gelen 'adalet', mülkiyet hakları, milli ve dini değerler istismar ettikleri, kendilerine dönük içini doldurdukları değerlerdir.
Mesela PKK'da öne çıkan 'demokrasi', halklar, özyönetim gibi söylemlerin gerçekte nasıl bir vahşeti ifade ettiği sadece katlettiği binlerce çocuk düşünülerek görülür.
Tüm ahlaki değerlerin karşısına her türlü ahlaksızlığı koyan, insanların gizli, özel, mahrem hayatına tecavüz edip bunu şantaj malzemesi yapan, emrinde çalıştırtığı insanları sömüren, askere kumpas kuran ve devlete karşı 'paralel örgüt' kurup devleti ele geçirmeye çalışırken yakalanan ve tüm bunlardan zaten belli olduğu halde resmen de terör örgütü olarak tanınan FETÖ, bu insani değerlerin istismarı konusunda diğerleri kadar mahir olduğunu artık tüm dünya bilmektedir.
Daha önce de Amerikan toplumunda tepki çeken FETÖ, değişik zamanlarda FBI soruşturmasına uğraması yanısıra birçok aktivistin şahsi ve kurum olarak da tepkisiyle karşılaşmıştır. En son devletin girişimiyle başta 'insan kaçakcılığı' olmak üzere bir çok hususda hakkında dava açılan FETÖ için ben de haberler yapıp yazılar yazdım.
En son haber ve yazım, FETÖ'ye yakınlığını ve desteğini rahatlıkla dile getiren NBA'de basketbol oynayan Enes Kanter hakkındaydı.
Haberin yanısıra elimde kalan elle tutulur tek videoyu da sosyal medya üzerinden 'şahsen' basın kuruluşlarından bağımsız paylaştım.
Tabii sen misin bunu yapan! İlk andan saldırılar başladı. Gayet nazik, kibar görüntü sergilemeye çalışan güruhun bir anda maskeleri düştü ve hınç ve hışımla ellerinden gelen tehdit, şantaj, baskı ve engellemeyi yapmaya başladılar.
Ellerine bişey geçmeyince bu defa 'çocuk istismarına' yeltendiler. Haberin gerçekliğine itiraz edemeyenler videoda görüntüye takılan, asıl konuyla hiçbir ilgisi olmayan çocukların üzerinden sosyal medya kurumlarına asılsız suçlamalarla 'videonun' kaldırılması konusunda baskı yaptılar. O kadar ileri gittiler ki 'çocukların terörist' gösterildiğini iddia edecek kadar akıl ve ahlak dışı yollara tevessül ettiler. Ben ise tiynetleri, stratejileri belli örgütlerin böyle asılsız saldırılarına karşı tedbiren, hele ki çocuklar söz konusu olunca, vicdanen zaten buna karşı video üzerinde buzlama yaptım. Burda aslında işin cilvesine bakın ki bi nevi FETÖ'nün 'terör örgütü' olduğunu da itiraf etmiş oluyorlar!
Baştan beri tüm samimiyetimle hareket edip sadece hakikatin ortaya çıkması için çalıştığımdan, müsterih olarak elbette ki haberin ve yazılarımın arkasındayım. Zaten haberde de aktardığımız gibi, kendilerinin daveti, bilgisi ve izni dahilinde ordaydım ve son ana kadar hatta sonrasında da işbirliği içinde hareket etmeye azami gayret ettim.
Haber yayınlandıktan sonra ise işin rengi bayağı bir değişti ve 'masum' görüntülerin altından canavarlar diş göstermeye başladı. Tehditler, hakaretler, şantajlar ve saireu2026
Bağlı bulunduğum başta US Press Association olmak üzere günlük onlarca emaille tacizde bulunup asılsız iftiralar sıralayan güruh, tabii hiçbir şey elde edemedilkleri halde ancak tiynet ve gerçek yüzlerini bir daha ortaya koymuş oldular.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
İlgili haber ve video bağlantıları:
FETÖ'cü Enes Kanter