Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2410.63
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Aralık 2022

FETÖ'CÜ DOKTOR

Medyada yer alan haber korkunç: AK Parti milletvekili İsmail Ok’a verdiği yanlış ilaç sonucu kalbinin durmasına neden olan doktorun FETÖ geçmişine ulaşılmış. Bu doktorun 2008-2010 ABD’de görev yaptığı, 2015 yılına kadar örgütün tepe yöneticileriyle görüşmelerde bulunduğu öğrenilmiş.

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’a gribal enfeksiyon nedeniyle gittiği özel hastanede muscoblok* adlı bir ilaç verilmiş. Bu yanlış ilacı veren, Prof. Dr. Ali Akçay’ın 15 Temmuz sonrası kapatılan Turgut Özal Üniversitesi’nde çalışıyormuş. Yine 2008-2010 yılları arasında ABD’de Colorado Üniversitesi’nde çalıştığı dönemde FETÖ ile iltisaklı Mosaic Multicultural Foundation isimli dernekte görev aldığı ortaya çıkmış.

Ayrıca FETÖ liderinin talimatından sonra Bank Asya’dan 2014 yılında iki kredi hesabı açmış. Bununla da bitmiyor: Örgüte kurban adı altında himmet verdiği, Kimse Yok mu Derneği'ne bağışta bulunduğu, örgüt mensuplarının önemli toplantı yerlerinden olan Kızılcahamam'daki Asya Termal tesislerine zaman zaman gittiği, örgütün yayın organı Zaman Gazetesine abone kaydının olduğu ortaya çıkmış.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi 29 Ocak’ta FETÖ üyeliğinden 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası vermiş. Dosya ise halen istinaf incelemesi için Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde bulunuyormuş.

Ne olmuştu?

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, gribal enfeksiyon şikayetiyle Ankara'da gittiği özel bir hastanenin acil servisinde kalbinin durduğunu açıkladı.

Vücut kırgınlığını gideren serum, takviye ve vitamin almak için 30 Eylül'de eşi Nesrin Ok ile başkentteki özel bir hastaneye gittiğini söyleyen İsmail Ok, "Gribal enfeksiyon şikayetiyle gittiğim özel bir hastanede doktor bana gribal rahatsızlıkla ilgisi bulunmayan, kalp ve solunum kaslarını durduran, yavaşlatan bir ilaç vermiş" dedi. Ok, bunun ameliyat öncesi yoğun bakıma girecek hastalara uygulanan bir ilaç olduğunu dile getirdi.

Söz konusu ilacın, kalp ve solunum kaslarını durdurduğunu, yavaşlattığını anlatan Ok, "Yürüyerek gittiğim hastanede kalbim ve solunumum durmuş yani 'arrest' olmuşum, o anda eşim yanımda olmasa bugün hayatta değildim" diye konuştu.

İsmail Ok, Ankara'da hastanede verilen ilaç nedeniyle kalbinin durduğunu belirterek, "Bana bu ilacı veren tıp profesörünün FETÖ'den daha önce 6 yıl 10 ay ceza aldığını öğrendim, haliyle dehşete düştüm" demiş.

Tehlike bitmedi

Görüldüğü gibi FETÖ’cüler yurt dışında ve içerde ellerine fırsat geçtikçe melanetlerini habisçe sürdürüyorlar. Bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı ve devam ettirdiği mücadeleyi asla bitirmemek gerekiyor.