Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2393.35
BIST 100
10267.24
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


FETÖ'cüler ve yalan

15 Temmuz darbecileri kendi vatandaşlarının üzerine, onların vergileriyle alınmış silah ve uçaklardan, yine milletimizin verdiği maaşlaacımadan, kalleşçe mermi ve bombalar yağdırdılar.

Evet,hain darbeciler 248 vatandaşımızı şehit ettiler, iki binden fazla insanımızı yaraladılar.

Ülkemize büyük zararlar verdiler, insanlarımıza olmadık korkular ve geleceğe güvensizlik aşıladılar.

Darbeciler milletimize ihanetin ne kadar ağır olabileceğini, ne kadar rezil ve aşağılık olduklarını gösterdiler. Kendi ordusuna duyduğu güveni zedelediler.

Darbeciler aynı zamanda general seviyesine gelmiş, subay olmuş komutan kılıklı hainlerin seviyesizliğini, kişiliksizliğini meydana koydu.

Mert bir şekilde, “Evet ben FETÖ’cüyüm” diye itiraf eden açık yürekli yok aralarında. Profesör de olsalar maalesef böyle.

Yalan, iftira, çarpıtma, çelişkili ifade, garip ve tuhaf savunma, sırıtarak doğruyu ters yüz etme her şer ve kötülük var bunlarda. Genlerine işlenmiş. Hepsinin ortak özelliği olmuş.

Artık karakter sapması, kişilik bozukluğu bunların içine sinmiş. Yalanı öyle rahat söylüyorlar ki şaşarsınız. Daha doğrusu artık alıştık, şaşırmak bile elimizden gelmiyor. Aksine gerçeği söyleyen biri karşımıza çıksa esas o zaman şaşıracağız.

FETÖ’cüleri iyi tanıyan gazeteci Nedim Şener’in ifadesiyle;

“FETÖ’cülerin en iyi bildiği şeyler;

Yalan

İftira

Kumpas

Yine yalan

Sahte doküman

Cinayet

Darbe

İhanet

Sonunda İNKÂR veya FİRAR”

Gerçekten bu FETÖ olayı Türkiye’nin tarihi boyunca karşılaştığı en büyük fitne.

Görmüyor musunuz şimdi de yurt dışındaki hadiseleri ülkemiz aleyhine çevirmek için her türlü komplonun içindeler. Hollanda’da Osmanlı aleyhine, ülkemize kin kusan da bunlar. Yunan bayrağına sarılan yine bunlar.

Ve bu güruhun en büyük hedefleri de Sayın Cumhurbaşkanımız. Her türlü yalanı, iftirayı, çarpıtmayı gayet rahat, yüzsüz bir şekilde, sırıtarak, utanmadan atıyorlar.

Ancak Yüce Milletimiz bu tehlikeyi aşmasını biliyor, bilecektir de…