Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2398.08
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


FETÖİZMİN Çete Ruhu Faşizmi

Türkiye ve İslam dünyası, karanlık ve kirli bir tehditle yüz yüzedir. Altmışlı yıllardan itibaren sistematik ve sinsi bir şekilde sapkın bir patolojik vaka etrafında bu coğrafyanın finansal ve sosyal sermayesiyle bir FETÖİZM projesi kurgulanmıştır. FETÖİZM, Türkiye'yi kendisinin tarlası olarak gören ve onu istediği gibi biçip sürebileceğine inanan bir çetedir.

FETÖİZM, hep kendisini bir cemaat olarak niteledi. FETÖİZMİN hiç olmadığı şey, cemaattir. Cemaat iddiasında bulunan bu yapı, hakikatte hep bir çete oldu. Sonraki yıllarda bu coğrafya içine sıkışan bir cemaat olmadıklarını ve küresel düzeyde bir yapı olduklarını anlatmak için camia kavramını kullanmaya başladılar. FETÖİZM, hiçbir zaman cemaat olmadığı gibi, camiada olmamıştır. FETÖİZM, kuruluşundan bu yana ulusaldan küresele doğru evrilen bir çete olmuştur. FETÖİZMİN değişmez özelliği çete olmasıdır.

Cemaat, grup, dernek ve tarikat gibi yapıların grup içi ve grup dışı şeklinde biz ve onlar ayırımı yapmaları, hatta dar grup milliyetçiliği yapmaları sosyal psikolojik bir realitedir. Cemaat ve camia olduğunu uzun süre iddia eden FETÖİZM, grup milliyetçiliğinin öteside bir izme sahip olmuştur. FETÖİZM, çete faşizmini kendisine ideoloji, örgütlenme ve pratik olarak benimseyen bir karanlıklar örgütüdür. FETÖİZM, teröristlerini her zaman kendi dışında olana tahakküm etmekle motive ve mobilize etmektedir.

FETÖİZM, çete ruhunu popüler nitelikte düzenlediği Türkçe olimpiyatlarında ortaya koymaktaydı. Hatırlanacağı üzere Türkçe olimpiyatları, son yıllarda stat ve spor salonları gibi yerlerde yapılıyordu. Türkçe olimpiyatlarının stat ve salon gibi mekanlarda yapılmasını FETÖİSTLER, çete başının bir gün gelecek statlara sığmayacaksınız şeklindeki hezeyanının gerçekleşmesi olarak değerlendiriyorlardı.15 Temmuzdan sonra dışarıda bir diaspora oluşturan FETÖİSTLER, bugünde kendilerini yeryüzünün varisleri sapkınlığıyla motive etmekte ve varlıklarını diri tutmaya çalışmaktadırlar. FETÖİZMİN karanlık yapısının çözülmesi için bu yapıya egemen olan çete ruhu faşizminin çözülmesi lazımdır. FETÖİZMLE gerçek mücadele, ancak bu yapıya egemen olan çete ruhu faşizmiyle mücadele ile mümkündür.

FETÖİZM kendisini gönüllüler hareketi veya hizmet hareketi olarak tanımlamaya çalışarak kendisine kolektif bir kimlik ve anlatı oluşturmaya çalışmıştır. Sahici anlamda insani ve sosyal niteliklere sahip bir hareket olma konusunda başarısız olan

FETÖİZM, 3 M olarak ifade ettiğim formül çerçevesinde yıkıcı ve darbeci bir çete olarak küresel ölçekte ülkemizin ve dünyanın sırtında bir yük olmaya devam etmektedir. FETÖİZMİN 3 M'si olarak ifade ettiğim ayakları Mehdizm, Materyalizm ve Münafıklıktır.Mehdi'nin önderliğinde küresel iktidar peşinde koşan FETÖİST münafıklar, emperyalizmin değersiz bir piyonu olmanın dışında bir işleve sahip olmadıklarını fark edemeyecek kadar gaflet, dalalet ve hıyanet içindedirler.

FETÖİZMİN yemin metni kamuoyuna yansımış bulunmaktadır. Sözde yemin metni, tam bir çete ruhu faşizmini formüle etmektedir. FETÖİSTLER, yapmış oldukları yeminle çeteye tam bir bağlılık ve kölelik taahhüdünde bulunmaktadırlar. Çete için varlığını feda etme, FETÖİST faşizmin her şeyidir. Yemin metni, kişinin kayıtsız şartsız, itirazsız bir şekilde FETÖİST çeteden gelen her emre uyulmasını esas almaktadır. FETÖİZMDE kişi, kendisinin bir hiç olduğuna gönüllü bir şekilde inandırılmakta ve bunun üzerine yemin edilmesi sağlanarak varlığını çeteci faşizmin varlığına armağan etmesi temin edilmiş bulunmaktadır.

Yeminde FETÖİST çeteci faşizme kutsallık kılıfı giydirilmekte ve Allah yapılan yemine şahit olarak gösterilmektedir. FETÖİST faşizmin en büyük günahı, Allah'ı inkar eden bir materyalizm ve Mehdizm sapkınlığına düşmüş olmalarıdır. FETÖİZMDE Allah'ın, maneviyatın ve ahlakın hiçbir anlamı ve işlevi yoktur. FETÖİST faşizmde Allah, etkili bir araç olarak kullanılmaktadır. Allah'ın araçsallaştırılarak insanların Allah'ın şahitliğiyle köleleştirilmesi, materyalist faşizmin derin bir sapkınlığı ve inkarı olarak karşımıza çıkmaktadır.

FETÖİST çeteci faşizminin ruhunu yansıtan bir deklarasyon niteliğindeki sözde yemin, büyük bir yalan ve aldatma ile başlamaktadır. Malum metin, Kur'an'ın hayatın gayesi haline getirilmesi şeklindeki stratejik aldatma ile başlamaktadır. FETÖİZMİN çeteci faşizminde hiç olmayan tek değer ve kaynak, Kur'an'dır. Modern dönemde Kur'an'a FETÖİZM kadar düşman ve yabancı bir çete bulunmamaktadır. Emperyalizmin kullanışlı bir piyonu olan FETÖİZMİN asli amacı, Kur'an'ı Türkiye başta olmak üzere bütün dünyada işlevsiz hale getirmek ve onu kozmetik bir metin düzeyine indirmektir. FETÖİZM, Kur'an'ı maske olarak kullanarak gerçek materyalist amacı olan tahakküm ve güç sapkınlığını saklamaktadır. FETÖİZMİN çete ruhu faşizmini yansıtan köleleştirme metni, Kur'an'la başlayıp, Allah'ın şahitliğiyle sona ermektedir. Yemin metni, FETÖİZMN, insanları afyon gibi Allah ve Kur'an'la uyuşturduğunu göstermektedir. Tevhit ışığında sahih bir Allah'a iman akidesiyle ve Kur'an'ın rehberliğiyle FETÖİZM gibi sapkınlıklardan arınma ve özgürleşme zamanı olduğunu bu yapı içinde olanların idrak etmesi gerekmektedir.