Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2435.01
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Eylül 2017

FETÖ'nün 3 puanlık oyunu

17-25 Aralık Fetö'cü emniyet ve yargı darbesiyle başlayan, 15 Temmuz alçak darbe girişimiyle zirveye tırmanan bütün kirli girişimlerin ortak amacı; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gerekirse canı pahasına tasfiye etmek, değişen, gelişen ve ayağa kalkan Türkiye'ye diz çöktürmek, Türkiye'yi dar bir alanda yönetilebilir eski vesayetçi günlerine geri döndürmekti. 15 yıldır girdiği tüm seçimlerde hep birinci parti çıkan Ak Parti'yi fitne, fesat, tahrik ve kışkırtmalarla bir iç kavgaya ve bölünmeye götüremeyen; Ak Parti'nin lideri, takım kaptanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Rahmetli Özal ve Demirel gibi partisinden koparamayan Fetö ve arkasındaki efendileri, yönlerini MHP'ye çevirdiler. MHP'yi de ele geçiremeyince tüm güçlerini de ortaya koyarak sahaya son kozlarını yani Meral Akşener'i sürdüler. Tarihi öneme sahip ve çok kritik 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti'den koparılacak, Cumhurbaşkanlığı seçimini 2.tura taşıyacak "yüzde 3'lük" bir oy hesabı var bütün planların gerisinde.

TARLADA İZİ OLMAYANIN, HARMANDA YÜZÜ OLUR MU?

Daha teşkilatlarını kurup partileşmemiş; siyaset arenasında ciddi bir karşılığı sokağa yansımamış, otobüslerde, kahvehanelerde, parklarda halkın arasında konuşulmayan, yeni bir umut, yeni bir ışık olarak görülmeyen Meral Akşener üzerinden yaratılmak istenen rüzgar tamamen yapay ve sanal bir rüzgardır. Dikiş tutmaz! Yeminli Erdoğan düşmanları ve Fetö'nün sosyal medya hesapları dışında Akşener'i kimse ön plana çıkarıp, parlatmıyor. Etrafı ateş çemberine dönen, içten ve dıştan kuşatılmaya çalışılan, acımasız saldırıların ve planların hedefinde olan Türkiye'nin bu badireleri atlatabilmesi için hiçbir fikir ve çözüm üretmeyen; sadece Erdoğan düşmanlığı üzerinde ittifak etmiş şer güçlerinin odağından öteye gitmeyen bir yapay rüzgar. Meral Akşener, yeni bir yüz, yeni bir umut ve yeni bir akıl değildir. 22 yıllık bir siyasi geçmişi olan bir figürandır. Allah aşkına bugüne kadar bu halka ne verdi ki bu gün çıkmış siyasetten destek istiyor. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü nasıl olsun?

FETÖ'YÜ BİR KERECİK DAHİ KINAMAYAN AKŞENER

Darbeci alçaklar kendilerine "Yurtta Sulh Konseyi" adını vermişti. Kimsenin telaffuz dahi etmediği bu kavramı, darbeden önce sıkça kullanan siyasetçi Meral Akşener'di. 15 Temmuz darbe girişimi gerçekleşseydi, darbeyi tertip eden " Yurtta Sulh Konseyi'nin" muhtemel başbakan adayı Meral Akşener olacaktı. Bunun ben söylemiyorum kendisi "15 Temmuz sonrası Yurtta sulh olacak ve ben de başbakan olacağım" diyerek söylüyordu. "Ben Fetö'cü değilim ancak olsaydım bunu gururla söylerdim", "İktidara geldiğimizde tutuklu polisleri serbest bırakacağım" diyerek Fetö'ye desteğini gizlemeyen; bugüne kadar 15 Temmuz hain darbe girişimini organize edip, icraya koyan FETÖ'yü isim vererek bir kerecik dahi kınamayan Meral Akşener, 15 Temmuz şehit yakınlarının ve gazilerinin özelinde Türkiye'de o gece sokaklarda canını tanklara siper eden Anadolu'nun mert ve yiğit insanlarının karşısına nasıl çıkabilecek? Onlardan oy isteyebilecek mi?

KÜRTLERDEN HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEK?

Doğu ve Güneydoğu'da terörün bazı yerleşim merkezlerine taşıdığı kirli hendek ve çukur savaşları nedeniyle yüzyılın trajedisini yaşayan, Cumhuriyet tarihinde görmedikleri acı ve zulmü gören Kürtlere sahip çıkmayan, bir gün olsun bölgeyi ziyaret etmeyen Akşener, Sivas'ın ötesine nasıl geçebilecek, Kürtlerden hangi yüzle oy isteyebilecek? Akşener denince özellikle 90'lı yılların kanlı ve kirli tarihinin başbakanı Tansu Çillerin içişleri bakanı, yargısız infazlar, faili meçhuller, susurluk çetelerinin, mafyalarının cirit attıkları dönemler akla gelir ki kendisi bizzat faili meçhullerin kendi zamanında işlendiğini kabul edip, bunun gerekliliğini de savunmuşken Lice'ye, Şırnak'a, Hakkari' ye hangi yüzle tabela asacak ya da asacak adam bulabilecek mi? Bu ülkede doğan, yaşayan ve bu ülkenin nimetleriyle karınlarını doyuran birileri, çıkarları ve Erdoğan düşmanlığı için tüm ülkeyi ve masum insanlarımızın geleceğini ateşe atmayı göze alabilir. Erdoğan düşmanlığı üzerinden "varsın ülke yansın, Suriye'ye dönerse dönsün, yeter ki Erdoğan gitsin" gafletiyle ülkeye düşmanlık besleyenler var. Bu kimseler ne kadar güçlü olursa olsun; biz Allah'ın izniyle hakkın, halkın, merhametin ve adaletin yanında; darbecilerin, vesayetçilerin ve mandacıların karşısında yer almaya devam edeceğiz.