Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.87
Gram Altın
2432.56
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Aralık 2019

Fobiler ve Küresel İşgalin Truva atı Evanjelikler (Siyonist Hristiyanlar)

ABD fobiler(korkular) ülkesidir.Geçmişten günümüze;Katolik Mezhep,Komünizm ve en son İslam korkusu Amerikan halkına yön vermede çok etkili olmuştur.Propaganda;"önce korkut,sonra gayeni inşa et" temeline dayanır.Neticede bugün ABD halkı adım adım siyonizme teslim olmuştur...

Tarihsel vetirede;

1- KATOLİKFOBİ:ABD'yi kuran babalar fanatik Protestan Prutenlerdir.İncil ve öğretilerini merkeze alan klise ve papazları öteleyen bir akımdır.18 nci yüzyılda Avrupa'dan AMERİKA'ya gerçekleşen Katolik göçler PAPA'nın ve Katolik Klisesinin etkisini artıracağı korkusu ile engellenmiştir.

Bu dönemde İlluminati ile kurulan ilişki Evanjelizmin her geçen gün kuvvetlenmesine neden olmuştur.Bu seyir 2 nci Dünya savaşından sonra dahada artmış,bugün ekonomiden- siyasete,bürokrasiden-medyaya hemen her alanda Evanjeliklerin hakim olduğu bir manzara doğurmuştur.PEW'in 2015'teki araştırmasına göre;ana nüfusun % 30'u Evanjelik (Siyonist Hristiyandır) Öyle ki ABD adeta adı konulmamış teokratik (Evanjelik Hristiyan) bir ülkedir.

2- KOMİNİZMFOBİ:Ülkede inşa edilen kominizm korkusu uzun yıllar soğuk savaşın sürdürülmesine imkan sağlamıştır. Soğuk savaş, AMERİKAN halkının vergilerinin silahlanmaya,uzak Asya'da kominizmle mücadeleye harcatmıştır.

Wietnam,Kore savaşları bu korkunun mahsulüdür.

3-İSLAMOFOBİ:

ABD'nin fobi vetiresinde en yıkıcı olanı İslamofobidir.Saddam'ın kimyasal silah tehdidi ile başlayan postmodern işgal IRAK'ı yerle bir etmiş 1 milyon can almıştır.11 Eylül'de 150 tonluk bir uçağın füzeye dönüştürülüp kapitalizmin kalbine dalması bahane edilerek Afganistan işgal edilmiş 1.5 milyon insan can vermiştir.En son DEAŞ korkusu üretilip Suriye'nin işgali ile Büyük İsrail'e giden yolda büyük bir kapı aralanırken Suriye yerle bir olmuş 550 bin insan canından edilmiştir.12 milyon insan yersiz yurtsuz kalmıştır.

Yeni yüzyılın düşmanı İslam ve Müslümanlardır.Ve bu düşman suçsuzluğunu ispat edene kadar suçlu kabul edilmektedir.

Ve en önemlisi “Önce Amerika” sloganıyla oyları toplayıp Beyazsaray’a yerleşen ABD başkanları “Önce İsrail” diyen siyasetçilere dönüşmektedirler NEDEN? Kabul etmemiz gereken şudur ki; İsrail, dünyanın en güçlü “vekalet savaşı” düzenleyicisidir ve kullandığı “vekil savaşçı” da Amerika Birleşik Devletleri’dir!... Bu durum Evanjelik inancın bir ürünüdür...

Yanılıyor muyum?