Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2401.68
BIST 100
10164.93
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Haziran 2015

'Frame Work' Tutacak mı?



Tayyip bizi savaşa sokacak diye 'tamtamlar' çalınmaya başladı! Bunu kimse istemez ama göz göre göre kimsenin de 'oldu bittiye' tehammülü yoktur! Başta da, orta da, sonda da bu bilineu2026 (Burdan 'bilenmek' fiilini çıkarsanız da itiraz etmeyiz ha!)

Bak şu konuşana, 'Frame Up' ustaları 'iş başında' he mi, Coni? Phillip Breedlove 'NATO Türkiye'nin yanındadır ve aleyhteki söylemlere itibar etmemektedir!'

Eh, aklın ve barışın yolu hiç şüphesiz AKP-HDP koalisyonudur diye boşa 'yırtınmıyoruz!'. Ancak gerek PKK gerek 'üst akıl' buna yanaşmıyor, Suriye'deki hesapları veçhile 'çözümsüzlüğü' adres gösteriyorlar. Demekki bu hesap seçimden önce yapılmış!

Sandıktan çıkmışcasına Parlementer Sistemin zaafiyetinden faydalanmak isteyen sermayedarlar yani TÜSİAD'ın ve tabiki Doğan hesabı da CHP'yi ele geçirip istedikleri gibi şekillendirebilecekleri her nasıl olursa olsun CHP'li bir hükümet senaryosu.

Gelinen son nokta AKP-MHP tepeden zorlama birlikteliği ancak tabanda 'cilveli aşk' yaşıyanların kavuşması nevinden olacaktır. Çünkü, hakikatte bu iki taban en çok birbirine yakın 'geçişken' tabandır. Delil olarak zaten bunu istemeyenlere kulak vermek 'kafidir'.

Yok, özeleştiri yapacakmışız da, yok, ortamı germiş, kutuplaştırmışız da, hem de bilmemne!

AKP-MHP şeraresi ufukda belirince düne kadar methiyeler düzülen Bahçeli ve ekibi, kendi ve patronlarının hesapları tutmayınca bir anda 'zaten MHP, AKP'nin ruh ikiziydi' noktasına getirildi!

Sonra neden olmazını da sıralamayı ihmal etmediler! Bu çelişkili ruh hali de kendi doğallıklarından falan değil 'iplerinin' başkasının elinde olmasından işte!

Diğer saldırı yöntemi de, evvelce tüm 'bedeni ve ruhuyla' karşı olduğu hükümet icraatine, sırf çatmak, kendi doğrultusunda sonuç çıkarmak için o icraatler güzeldi şimdi nasıl devam edecek kurnazlığıdır.

Bir anlık düşünün, o olmaz bu olmaz, e peki nasıl olacak! Sürekli söylüyoruz, Parlementer Sistem size bunu dayatıyoru2026

E, ne olacak şimdi!

Erken yahut tekrar seçime kadar 'İyimserliğimizi' muhafaza edeceğizu2026