Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

12 Aralık 2018

Fransa’yı yaktıranlar Filistin’i yakanlardır!

Fransa Cumhurbaşkanı Sayın Macron şöyle demişti: ‘’Avrupa kendi güvenlik sistemini kurmalı.’’ Bu ifadeden sonra Fransa’da kendilerini ‘’Sarı Yelekliler Hareketi’’ olarak tanıtan göstericilerin sokakları savaş alanına çevirmesi oldukça dikkat çekicidir.

Fransa’da gösteriler başlamadan önce, ABD medyasında Fransa başta olmak üzere Avrupa ekonomisinin çok kötü olduğunu yoğun bir şekilde yazmaya başladılar. Fox TV’ye konuk olan bir yorumcu şöyle diyordu: ‘’Gittikçe fakirleşen Avrupa halkının buna ne kadar sesiz kalacağını merak ediyorum.’’

İsrail medyasında çıkan bir analizde ise, şöyle diyordu: ‘’Avrupa’yı ayakta tutan ABD’dir.’’ Üstü kapalı tehditkâr olan bu ifadeleri ABD medyasında çıkan yorumlarla yan yana koyduğumuzda şöyle bir sonuç çıkıyordu; Avrupa ABD’yle rekabet etmeye devam ederse bunun maliyeti ağır olur.

Bir Aralık Cumartesi günü Akit TV’de Sabri Balaman beyin yönettiği ‘’Ters Kutuplar’’ adlı programın canlı yayın konuğuydum. Fransa’da başlayıp Belçika ve Hollanda’ya sıçrayan sokak gösterilerine ilişkin soruya özetle şöyle yanıtlamıştım: ‘’Amerika ile Avrupa’nın rekabetinde Fransa’nın tutumu biliniyor. Özelikle Macron’un Avrupa kendi güvenlik sistemini kurmalıdır ifadesinden sonra gösterilerin olması bize gösteriyor ki bu olayların arkasında bir takım Siyonist lobiler vardır.’’

Hatırlayacağınız gibi Almanya bazı Türk siyasetçilerine konuşma izni vermeyince iki ülke arasında gerginlik çıkmıştı. ‘’Bu gerginliğin arka planında ne var?’’ Diye bir soru kendime sordum ve araştırmaya başlamıştım. Araştırmalarımın sonucunda fark ettim ki, Almanları Türkiye’ye saldırtanlar bir takım Siyonist lobilerdir. O zaman Batı dünyasına bir uyarıda bulunarak şöyle demiştim: ‘’İsrail’in politikalarına alet olan Batı bilmelidir ki, İsrail amaçlarına ulaşırsa size de rahat olmayacaktır.’’(Düşünce Mektebi 24-08-2017)

Arzu eden internet ortamında o yazıma bakıp daha detaylı inceleyebilir. Dolaysıyla bugün Fransa başta olmak üzere bazı Avrupa devletlerinin yaşadığı kargaşanın sonuçlarını 2017 yılında öngörmüşüz. Siyonist İsrail daha nihai hedeflerine ulaşmadan Avrupa’yı rahat bırakmadığı görülüyor.

Avrupa’yı bile istikrarsızlaştırabilen Siyonist güçler geri bıraktırılmış ülkelerdeki eylemleri daha acımasızdır.

İran ile Suudi Arabistan’ı karşı karşıya getirip Yemen’i perişan eden, seçilmiş meşru Cumhurbaşkanına darbe yaptırıp Mısır’ı istikrarsızlaştıran, güney sınırlarımızda PKK’ya bir terör devleti kurdurup Kürtlerin yaşadığı toprakları Filistin’e çevirmek isteyen, Afrika’da kabileleri birbirine düşürüp kaynaklarını talan eden hep aynı Siyonist güçlerdir. Bugün Fransa’nın sokaklarını yaktıranlar yıllardır Filistin’i yakıyorlar.

Siyonizm artık küresel bir sorundur. Dünya bu soruna bir çare bulamazsa, Siyonizm tüm dünyayı çaresiz bir hale getirecektir.