Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2394.14
BIST 100
10235.48
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 Temmuz 2014

GASIP İŞGALCİ, TERÖRİST YAHUDİ

İrikıyım bir Yahudi cami avlusunda zayıf cılız bir Müslümanı almış altına hem öldüresiye vuruyor, hem de kurtarın beni diye bağırıyor. Vuran da Yahudi, kurtarın beni diye bağıran dau2026 Manzarayı görmeyip sesi duyanla da vah vah ne isterler bu gariban Yahudilerden. İşte yine Müslüman Yahudi'yi dövüyor diye, Müslümanı suçlarlar. Yıllardır Filistin vs. İslam diyarında yaşana manzara buu2026

Bu konuda kısa kısa bazı gerçekleri yeniden hatırlayalım.

u00b7 Filistin davası, ümmetin davasıdır. Mescidi Aksa'nın, miracın ilk durağı olması, Resulullah (sav) ın, Mescidi Aksa'da 124000 peygambere imam olup namaz kıldırması manidardır.

u00b7 Allah (cc) hep Filistin'i, Mısır'ı, Afganistan'ı denemez. Geçmişte bizi de denediği gibi yarın yine deneyebilir. Filistin'de bir asra yakındır, işgal, soykırım, katliam, işkence, zindan, hakaret, aşağılama, talan, alay etme vb. her tür insanlık dışı muamele devam ediyor.

u00b7 İslam diyarının tamamı savaş alanına çevrilmiştir. Düşman, Yahudi, Haçlı ve onların dahili ve harici işbirlikçileridir. Küfür tek millettir.

u00b7 Bunun önemli bir sebebi, ümmetin içinde bulunduğu dağınıklık, ihtilaf, iftirak ve fitnelerdir. Bu ihtilafların temel sebebi, Yahudi kaynaklı şia ve Yahudi haçlı ortak girişimle oluşturulan vahhabi, tekfirci, harici akımdır. İki zıt kutup gibi duran bu akımlar dünya derin güçlerinin kontrolündedir.

u00b7 İslam diyarının bir asırdır yaşadığı maddi manevi acılar, batıda bir gün yaşansa acaba ne olur? ABD, Avrupa vd ülkelerden birinde, Hama'nın, Halep'in, Felluce'nin, Gazze'nin manzaraları yaşansa oraların halkaları nasıl karşılardı, kör, sağır, dilsiz dünya nasıl karşılardı?

u00b7 Yahudi işgalci ve gasıptır. Meşru bir devlet değildir. Küresel etkileri olan bölgesel bir terör örgütüdür.

u00b7 Oraya yerleşmek için Osmanlının son zamanlarında 200 yıl boyunca olmaz türlü hile ve desiselere başvurmuştur. Sonunda ümmeti darmadağın edip Osmanlıyı yıkmıştır.

u00b7 Mazlum Filistin halkı işgal edilen topraklarında açık hava hapsindedir. Tek çaresi direniştir ve direnişi nefis müdafaasıdır.

u00b7 Yahudi söz ahit falan bilmez, sadece güçten anlar. Bu güne kadar birleşmiş milletlerin yüz elliden fazla kararını takmamıştır ve takmamaktadır. Acaba herhangi bir İslam ülkesi birleşmiş milletlere kafa tutsa ne olurdu?

u00b7 Yahudi köpek misalidir. Kaçanı kovalar dik durandan ise kendisi kaçacak delik arar.

u00b7 Yine köpek misali çoğalmamaktadır. Çünkü lanete uğramıştır. Koyun yılda bir tane kuzular. Her gün mezbaha nelerde ve her yıl kurban bayramında milyonlarcası kesilir. Ancak yine de dağ bayır koyun sürüleriyle doludur. Köpek yılda birden fazla ve her defasında ondan fazla yavru yavrular. Eti yenmez ki kurban edilsin. Ancak yine de sayı olarak çok azdır.

u00b7 Yahudi arzı mev'ud inancı gereği gücü yettiği müddetçe, genişleme faaliyetlerine devam edecektir. Tek çare yeterli bir güçle Yahudi'ye haddinin bildirilmesidir.

u00b7 ABD, tüm batı ve Türkiye, Katar dışındaki İslam ülkelerinin idareleri bu katliama ortaktır.

u00b7 Buzullarda sıkışan bir balina, ağaçta, çatıda sıkışan bir kedi yavrusu vb. medyatik konularda dünyayı ayağa kaldıran dünya nerede? Her gün yüzlerle parçalanarak öldürülen insanların kedi yavruları kadar değeri yok mu?

u00b7 İnsan hakları evrensel beyannamesi ne işe yarar. BM AB NATO Arap ligi, İslam konferansı vb kuruluşlar ne işe yarar, niçin vardırlar? Veya gerçekten var mıdırlar?

u00b7 Filistin direnişinin yok olmasını, en az Yahudi kadar, Ortadoğu'nun satılık idareleri de istemektedirler.

u00b7 Ancak bu idareler, Filistin direnişini sahipsiz, yalnız bırakmakla kendi sonlarını da hazırlamaktadırlar. Zira Yahudi Filistin direnişini yok ederse Filistin topraklarıyla yetinmeyecektir. Aynı tehlike tüm dünya halkları için de geçerlidir. Çünkü Yahudi dünya hakimiyetini Allah (cc) tarafından kendilerine verilmiş bir hak olarak görmektedirler.

u00b7 Elbette Yahudi bunu gerçekleştiremeyecektir. Tüm bu katliamlarıyla sadece cehennemine biraz daha odun taşımış olmaktadır.

u00b7 Sonunda kaybedenler zalimler, zalimlere yalakalık yapanlar ve onlarla bir şekilde işbirliğine girenlerdir. Mazlumlar ve onların tarafında olanlar eninde sonunda kazanacaklardır.

u00b7 Hak olan bir davanın kaybı olamaz. Sadece imtihan gereği zafer bazen gecikir. Kaldı ki bu dünyada tamamen yenilmek dahi kayıp değildir ki. Zira ahiretteki ecir kesindir.

u00b7 Tüm bu olan bitenler, ümmet içinde birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı elzem ve acil kılmaktadır. Ümmetin birliğine yönelik çalışma farzdır. Ümmetin birliğini zedeleyecek, fitne ve tefrikaya sebep olacak her girişimse haramdır.

u00b7 Futbol maçını vb. eğlenceleri, İslam diyarında yaşanan mezalimden daha çok önemseyenler de bu cürümlere ortaktırlar.

u00b7 Mazlumlar için dua, gösteri, miting, boykot, protesto, mesaj kısaca herhangi bir şekilde destek verebilip vermeyenler sorumludur.

u00b7 Bu mezalime karşı konuşması gerekirken susanlar sorumludurlar. Sabra Şatilla kasabı Ariyel Şaron için "çığır açan lider diyen" Pensilvanya imamı sorumludur.

Ses verin ey Müslümanlar! Ses ver ey dünya! Ey İslam aleminin idarecileri! Bu aymazlığınız, hatta ihanetiniz devam ederse, dünya ahiret zelil ve rüsvay olacaksınız. "Mazlumun ahı indirir şahı."