Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2439.55
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Nisan 2024

Gazze'den gezi çıkarmak

Cennet vatanımızda olmazlar hep olmuş, ihanetler hiyanetler kardeş kavgaları vs…

Yerel seçim sonuçlarının sarhoşluğu ile ağzından çıkanı kulağı duymayanlar geçtiğimiz hafta yeni bir gezi denemesi için nabız yoklamak yaptı.

2013 yılı mayıs ayında Taksim gezi parkındaki üç beş ağacın kesilmesine karşı masumane başlayan ancak günler içerisinde giderek artan ve ülke düşmanları için fırsat olarak kullanıma müsait hale getirilen olaylar İstanbul’dan ülke geneline yayılmış ve devletimize tehlikeli günler yaşatılmıştı.

Devletimiz geçte olsa olayları kontrol altına alıp sis perdesinin kalkmasından sonra anlamıştık ki, mesele üç beş ağaçtan öteymiş.

Olayların baş rol oyuncularının ağzından çıkanalar maalesef bu acı gerçeklikle bizleri yüzleştirmişti.

Geçtiğimiz hafta Taksim yeni bir gezi denemesine sahne edilmek istendi. Her gün yüzlerce masum Filistinlinin acımasızca katledildiği Gazze’de taş üstünde taş gövde üstünde baş bırakmayan katil İsrail’in telin edilmesi için Taksimde toplananlar, soysuz basının yalanları üzerinden Erdoğan’ı hedef alarak durumdan vazife çıkarmaya kalkıştılar.

Tıpkı gezi olayları gibi başlangıcının masum olduğunu düşündüğüm gösteriler kısa sürede farklı mecralara çekildi.

Mossad, CİA ve beşinci kol faaliyetçileri emellerine ulaşmadan devlet duruma müdahale etti ve çok şükür olaylar büyümeden sağduyu galip geldi ve gösteriler sona erdi.

Önümüzdeki günlerde benzer olaylar çeşitli bahanelerle çıkartılmaya çalışılacak.

Yerel seçim sonuçları şöyle veya böyle gündeme getirilerek işçiler emekliler üzerinden durumdan vazifeler çıkartılmak için yerli yabancı unsurlar zayıf yerlerden kaşımalar yapacak.

Türkiyemiz eski Türkiye değil. Devletimiz dimdik ayakta.

Bizler vatandaş olarak devletimize güvenmeli ve ulu orta dolduruşlara gelmemeliyiz.

Gazze katliamına elbette sessiz kalınmayacak ve maddi manevi desteklerimiz hem devlet hem de vatandaş olarak bizlerin öncelikli meselesi.

Ancak yaşadığımız coğrafya ve demografik mozayiğimizi dikkate almak ve adımlarımızı ölçülü atmak gibi bir sorumluluktan kaçma şansımız yok.

Nasreddin Hocanın fil hikayesi gibi atıp tutanlara fazla itibar etmeyelim. Onların asıl amacı üzüm yemek değil, bağcı dövmektir.

Mazlum ve masum insanların katli üzerinden fırsat oluşturma şerefsizlerinin ekmeğine yağ sürmeyelim ve kötücül niyetlerine alet olmayalım.

Son birkaç gündür Bayraktarlar üzerinden savunma sanayimize tasallut başlatıldı.

Yine yeniden bir kez daha saldırarak savunma sanayindeki önleyemedikleri yükselişimizi baltalamak istiyorlar.

Aynı oyun TOGG içinde oynanıyor.

Biz yapamayız kompleksine yeniden düşmemiz isteniyor. Biz yapamayız gavur yapar kompleksi yüzünden yakın tarihte yaşanılanlardan ibret almalıyız.

Biz yaparız hem de en iyisini yaparız mottosunu genç beyinlere perçinlemeliyiz.

Bizim nesil maalesef aşağılık kompleksi hastalığından hala kurtulmuş değil.

Bir kurban bayramında Saddam’ı idam edenler bir ramazan bayramında da İsmail Haniye’nin çocukları torunları ve akrabalarının üzerine bomba yağdırıp şehit ederek aynı mesajı verdi.

Gavur her ne yapıyorsa niyetini anlayanlara anlatıyor. Her şeyi bilinçli yapıyor. Tahrik ederken de tahrip ederken de her ne yapıyorsa belli bir niyeti var.

Ramazan orucunu tutanların bayramı olan ve dün sona eren ramazan bayramınızı tebrik ediyor insanlığa ve ümmete hayırlar getirmesini diliyorum.

Tüm İslam coğrafyasında, Filistin’de Gazze’de ve güney sınırlarımız Suriye ve Kuzey Irak’ta şehid olan kardeşlerimize Rabbim rahmetiyle muamele eylesin diyorum.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.