Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.81
Gram Altın
2414.26
BIST 100
10267.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Kasım 2014

GAZZELİ RUVEYDA VE PİS POSTALLAR

Geçen ay İsrail cumhurbaşkanı 68 yıldır yaptıkları insanlık dışı katliam ve zulümlerden sonra nedense "bırakın Yahudilikten, insanlıktan çıktık" demişti. Doğrusu, yaptıklarına bakıldığında "insanlıktan çıkma" çok hafif kaldı.

Tarihin kaydettiği en vahşi zulümleri Filistinlilere reva gören Siyonist rejim, Arap alemi başta olmak üzere İslam dünyasına meydan okuyor. Sadece İslam dünyasına mı? Bütün dünyaya "hadi oradan" diyebilen bir İsrail'den bahsediyoruz.

İsrail bugüne kadar BM'in almış olduğu hiçbir kararı takmamış, BM'e ait pek çok okul, hastane ve ekipmanı yerle bir etmiş ve bunun karşılığında nadiren ve lütfen kınanmış!

Sivil Filistin halkına en ağır silahlarla saldıran katil devlet İsrail, kimi zaman da en öldürücü bombaları Gazze ve diğer Filistin şehirlerine yağdırmaktan çekinmemiştir. En son saldırısında u2013ki mübarek Ramazan ayındaydı- 1500 Filistinli hayatını kaybetmişti. Aynı saldırıda BM'e ait bir okul da yerle bir edilmişti.

Bugün de Kudüs'te bulunan ve 2 milyar Müslüman için, Hristiyanlar için, Yahudiler için dokunulmaz olan Mescid-i Aksa'ya İsrail askerleri postallarıyla girmiş, İslam dünyasına "sizin kutsallarınız ayaklarımızın altındadır" mesajını vermiştir. Çünkü biz Müslümanların inancına göre Mescid-i Aksa ilk kıblemiz, Hz. Süleyman'ın Mekanı, İbrahim as ve diğer pek çok Resul'ün (hepsine selam olsun) makamı bir beldedir. Ayrıca yine Müslümanların inancında Muhammed Mustafa SAV'in Miraç-İsra olarak bilinen seyrinin en önemli "basamak"larındandır Mescid-i Aksa. Bu sebeple Mescid'e yapılan en küçük bir saygısızlık biz Müslümanları haklı olarak çok öfkelendirir.

Üstad Ömer Lekesiz'in diliyle "İsrail terör devleti kimi büyük kiliselerin ve havraların da yer aldığı bu yere silahlı güçleriyle tecavüzde bulunmakla aslında Hristiyanlarla, kendi içlerinde yer alan 'Allah'a ve ahiret gününe inanıp salih amel işleyenler'e karşı da hadsizlik etmekte, saygısızlık göstermektedir."

Yani,

İsrail sadece Müslümanlara değil, Hristiyanların kutsalına inancına da saygısızlıkta sınır tanımıyor. Ne var ki Hrsitiyan dünya bu vahşeti görmüyor bileu2026

Evet,

İsrail sonunu hazırlıyor, belki geç olacak olan akibetini görmek zor değil. Biliyoruz ki zulüm şiddetlendikçe zalimin sonu yakın olur ve hiçbir zulüm zalime başarı getirmemiştir. Elbette İsrail için de "beklenen son" yakındır. Bu, ilahi bir tecelliyle mümkün olabiliyor.

Peki, Müslümanlar ne alemde?

Uzakdoğu'da birbirlerini öldürenler müslümanlar,

Yakındoğu'da durum farksız değil,

Ortadoğu zaten Müslümanların birbirlerini boğazladıkları bölgeu2026

Üzerlerine pısırıklık yağmış 'müslümanlar' bir avuç Siyonistin en aşağılık cinayetlerine sessiz kalınca en mahremimize de dokunurlar tabi.

İslam Konferansı Örgütü 58 ülkeden oluşuyor, var mı ciddiye alınabilecek bir ses?

Katil İsrail bir Filistinliyi öldürdüğünde kılı kıpırdamayan köftehor Kral(lık)lar Mescid-i Aksa'ya Siyonist askerler pis postallarıyla girince köpürüyorlar. Kral efendi bir insanın canı için köftesinden olmaz, ama postal edebiyatıyla sözüm ona İsrail'e kızar gibi yapıyor.

Göbek yarışında olan hazretler bilmiyorlar mı ki insan canı yeryüzündeki her yapıdan daha değerlidir? Bilmiyorlar mı insan eşrefi mahlu00fbkattır?

Sembolik değeri başımızın üstündedir, canım Aksa'ya feda olsun, ama 3 günlük Filistinli, Gazzeli Ruveyda bebek daha değerlidir ey pilavüstü etseverler. Arap Krallar sorun ve sorunlu, halklarına zulm ederler.

Mısırlı spikerin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saygısızlıkta bulunan Suudili şahsa "ümmetin değerli bir liderine bu mantıkla hakaret etmene asla müsaade etmem. Cumhurbaşkanı Erdoğan müslüman ve Türk'tür. İstesen de istemesen de, senin ve senin gibilerin baş tacıdır"diye çıkıştıktan sonra "siz Müslümanları sevmezsiniz, batılılarla işbirliği yapar onlara boyun eğersinizu2026 Müslümanları kıskanır batılılarla işbirliği yapar, onları desteklersiniz, onlara boyun eğersinizu2026 Ama Arap ve İslam alemineküçük bir umut ışığı olacak kişilere karşı fırtınalar koparır, kara propaganda ve yalan dolu kampanyalar yürütürsünüz."

Olay budur, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği onurlu tepkiyi kaç kral gösterebildi, gösterseler bile İsrail bunu ciddiye alır mı?

Siz zalim Krallar öncelikle Ruveyda bebeğe sahip çıkmazsanız mahreminize daha çok girerler, hem de o pis ayaklarıylau2026