Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Nisan 2017

Gençlerimiz, Vesayeti Bütün Unsurlarıyla Bitirecek

Evet büyük değişim ve dönüşüme sayılı gün kaldı. Gençlik heyecanlı, gençlik umutlu, gençlik yeni bir tarih yazmak için coşkulu...

Bizim gençliğimiz, insan onurunu, insan haklarını önceleyen, insanı değerli kabul eden erdem yolcularıdır.

Gençliğimiz, kadim medeniyet değerlerimizin bu çağdaki temsilcileridir.

Gençliğimiz, adalete, özgürlüğe, eşitliğe ve tam demokrasiye inanmış adanmış gönül erleridir.

Gençliğimiz, geçmişin birikimini yükleniyor, günün gerçeklerini kavrıyor, yerli değerleri ve evrensel ilkeleri mecz ederek yakın ve uzak geleceği "Evet" diyerek planlıyor..

Gençlerimiz, 82 Anayasası'nın varlığına son verecek, darbe ihtimalini sona erdirecek, vesayeti bütün unsurlarıyla bitirecek.. Herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, felsefi inanç, mezhep, siyasal görüş, sosyal köken, mülkiyet, doğuş veya herhangi başka bir ayrım gözetmeksizin bütün haklarının ve bütün özgürlüklerinin koruma altına alınmasını ve bu haklarını en üst seviyede kullanabilmesi için sancağı en önde taşıyacak.

15 Temmuz gecesi birleşik şer güçlerinin karşısına birleşen yürekler olarak çıkan gençliğimiz yeniden tarih yazacak, tarihi ancak milli iradenin yazacağını şer cephesine gösterecek.

Direnişinizle bulanık bir çağı aydınlatacaklar. Sevdalarıyla flu fotoğrafı netleştirecekler. Dik duruşlarıyla grileşmeyi engelleyecekler.

**

Ülkemize dört biryandan taarruz devam ediyor. Teyakkuzdayız. İstikametimiz net. Zikzak, taviz ve çelişki yok. Kuşatmayı 15 Temmuz gecesi yardık, zafere odaklandık. Şimdi istikameti ıskalamak yok. İstikameti ıskalayan millet, daha başlamadan kaybetmiştir. İstikameti ıskalamayacağız. Mücadeleci ve Davetçi olacağız. İyiliği kuşanıp, kötülüğü reddedeceğiz. Mutlak doğruya teslim olacağız.

Bizim duruşumuz mutlak doğrunun temsilcisi olmaktır. 15 Temmuz'da sadece ülkeye değil kıbleye ihanet ettiler. Dünyalık hırsları için dini kullandılar. Düşmanın kıblesiyle uzlaşıp, her iki dünyayı da tahrip etmek için saldırdılar. Maskeli yüzler, melek yüzlü şeytanlar işgale yeltendiler. İsyan, hile, fitne ve ihanet üzerine bir sistem kurup, geleceğimizi çalmak istediler. Yetmedi güçleri.

Ruhen çökmeyen, kalben çürümeyen nesli yenemediler. Güçleri ihlasa yetmedi. Çok şüküru2026

Ama bitmedi!

Mücadelemiz sürüyor.

Gençliğimiz ayakta.

Kararlı olacağız.

İhlasın koruyucu gücüyle kirlenmişliğe set çekeceğiz.

Tutarlı olacağız.

Güven vereceğiz.

**

Daha işimiz çok.

Rehavete kapılmayacağız.

Sorumlu davranmalıyız. İhmallere geçit vermemeliyiz. İhmallerimiz yarınlarda bize felaket olarak döner. Küçük ihmallerin faturası büyük olabilir. Bir kısmımızın ihmali yüzünden, hepimiz bedel ödemek zorunda kalabiliriz. Değerlerimizden ve ilkeli yaşamdan kopmayacağız. Değerlerinden ve ilkeli yaşamdan kopan insan ilkelleşir. İlkeli yaşayacağız, değerlerimize sahip çıkacağız.

Gençler! Marifet; susmakta değil, haykırmak ve ses vermektedir. Marifet; Hertürlü zulme karşı Müslüman'ca bir tavır takınabilmektir.

Hazır mısınız?

16 Nisan'da bu Coğrafya'dan tüm dünyaya güneş gibi doğmaya var mısınız?

O vakit omuz omuza verin.

Safları sıklaştırın.

Daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan'da sandıklara sahip çıkın.

Evet demek, irademizi gasp etmek isteyen her türlü tehtide karşı milletin özgür iradesiyle verdiği ortak tepkinin adıdır. Evet diyeceğiz, önümüzdeki barikatları aşacağız, yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz.