Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2429.60
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Ocak 2024

​Gerçek Gazetecilik ete kemiğe bürünse yapılanlardan utanır...

Değerli okurlarım, medyada bir grup arkadaş var. İşte bu arkadaşlar, CHP gazeteciliğini gerçek gazetecilik diye piyasaya yutturmaya çalışıyorlar.



Şimdi bunları tanımanız için, birkaç örnek yazacağım. Size tavsiyem... O örnekleri zihninizin bir köşesinde tutmanızdır.


Allah korusun... Yenilip yanılıp... Bunların gerçek gazetecilik söylemlerine inanarak, tercihlerinizi şekillendirirsiniz.


Ha şekillense ne olur diyebilirsiniz... Bende bunu diyenlere, şehriniz beş yıl kaybetmiş olur derim. Aynen İstanbul'un kaybettiği gibi...


Peki girişte bahsettiğim arkadaşlar nasıl tanınacaklar? Eğer bir medya organında, İktidarın her yaptığını eleştirenler varsa, bilin ki onlar gerçek gazetecilik söyleminin ardına sığınanlar dır.


Eğer medya aleminde, başarısızlığı başarı gibi yutturmaya çalışanlar varsa, bunlarda o zümrenin sakinlerindendir. Tabi başarısız olan kişi, CHP'den olacak...


Allah aşkına söyleyin... Bilmem şu kadar seçim kaybetmiş Kılıçdaroğlu'nu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, millete çok başarılı biri gibi yutturmaya çalışmadılar mı?


Bak buraya yazıyorum... 31 Marttan sonra, Ekrem İmamoğlu'nun sonu da manevi babasının kine benzeyecek... Çünkü, gerçek gazeteciliğin ardına sığınanların satıcılığı da çok kuvvetli...


Velhasıl... Gerçek Gazetecilik ete kemiğe bürünüp meydana gelse, ismi kullanılarak yapılanlardan utanır.