Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.61
Gram Altın
2385.40
BIST 100
10179.37
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Mart 2019

Gezi 15 Temmuz’un provasıdır

Çatı örgüt GETÖ (Gezi Terör Örgütü) mü?

Gezi iddianamesi İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Uluslararası terörün patronu yeni katliamlar planlıyor.

Pakistan ve Hindistan savaşın eşiğinde.

Yemen savaş ve açlığın pençesinde.

Suriye’de terör devleti kurulma aşamasında.

ABD geri çekilme yalanıyla süreci oldubittiye bağlama çabasında…

Gezi darbe / işgal girişimiyle ilgili iddianamede ilginç bağlantılar ortaya çıkıyor. (22 Haziran 2013 tarihli‘ ‘Gezi Parkı Darbe Planı / Girişimi’ yazımı öneririm. Bu tarihte Gezi olayları bütün şiddetiyle devam ediyordu !)

Üst akıl, faaliyetlerine devam ediyor.

30 Kasım 2018 Almanya’da Soros’un vakfında basına kapalı toplantıya katılan ve Gezicileri gözlerinden öpen, toplantının içeriğiyle ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küllüye ’de beş gün önce (27 Şubat 2019) yaptığı konuşmada : "Biz tökezlersek Avrupa'dan Amerika'ya kadar tüm Batı'da yükselişe geçen İslam düşmanları adeta zincirlerinden boşalmışa döner. Biz tökezlersek, coğrafyamızdaki tüm insanları birbirlerine kırdırmak için her gün yeni oyunlar çevirenler bayram eder. Biz tökezlersek hiç şüpheniz olmasın, bölgemizdeki diğer halkların yaşadıkları felaketin bin beteriyle karşılaşırız. Bunun için Türkiye'nin mutlaka dimdik ayakta kalması şarttır." (…)

"Biz Suriye'de oynanan oyunu gördük ve sahaya girerek işin gidişatını değiştirdik. Biz Doğu Akdeniz'de Karadeniz'de Balkanlar'da oynanan oyunlar karşısında da aynı şekilde ilkeli bir duruş sergiliyoruz. Çomak soktuğumuz bu kovanlarda sahnelenen senaryolar birer birer çıkmaza girdikçe, bize karşı husumet de büyüyor. Bize işte bunun bedelini ödetmek istiyorlar.” diyerek durumun ciddiyetini ortaya koymakta.

15 Temmuz’da Kâbe imamının gözyaşları içinde : “Allah’ım Türkiye’ye yardım et!” duası Brezilya’da bir hanımın başını secdeye koyup darbe bastırılıncaya kadar kaldırmaması Türkiye’nin öneminin göstergesidir.

Fırat kalkanı, Zeytin Dalı Harekatları melun elleri kırdı, oyunları bozdu.

Gezi terörünü, isyan planlayıcı "OTPOR/CANVAS adlı bir örgüt organize etmiş; finansörü: Soros, lideri: Sırp uyruklu İvan Marovic

Gezi darbe planı / girişimini Ekim 2011'de "Ayaklanİstanbul/Occupy İstanbul" Facebook sayfası açarak planlamaya başlamışlar.

Bundan iki ay sonra da (28 Aralık 2011) Uludere’de 34 vatandaşı FETÖ katletti.

Bu açık bir iç savaş hazırlığıydı.

Bir ay sonra (7 Şubat 2012) MİT Müsteşarını tutuklayıp Başbakan Erdoğan’ı da ameliyat masasında derdest etmeyi planlamışlardı. On ay sonra ise (Aralık 2012) Başbakan Erdoğan, Gebze Otoyol İhalesini iptal ederek malum kişilerin hortumlarını kesmişti. Hortumları kesilenler, beş ay sonra ( Mayıs 2013)Gezi olaylarına katılanlara kumanya dağıttılar; malum oteli karargaha çevirdiler, ‘üniversiteyi tatil ederek öğrencileri Gezi Parkı’na yönlendirdiler.

İlginç bir olay da Gezi kalkışmasından tam bir yıl önce OTPOR lideri İvan Maroviç 18-21 Haziran 2012 tarihleri arasında Türkiye’de ve 7-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında da Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunuyor. Şüpheli Mehmet Ali Alabora ve birlikte hareket ettiği şahıslar, Mısır’da Maroviç’le görüşüyorlar…

Bir yıl sonra (27 Mayıs 2013) Tahrir’de ve Taksim’de aynı anda kalkışma başlıyor. 3 Temmuz’da Mursi devirilince GETÖ teröristleri Taksim’de “Mursi gitti, sıra Tayyip’te” sloganı atıyorlardı.

Sisi’yi kutlayanlar da Gezicilerdi…

Mursi de yüzde elli iki oyla seçilmişti. Bunu ima için “Yüzde elli iki yeterli değil.” diyerek Başbakan Erdoğan’ı tehdit ettiler.

Kadıköy mitingini iptal edip Gezi’ye katılan örgüt hakkında da yasal işlem yapılmalı.

“Kürdistan’da biz kazanacağız, batıda da Ak Parti ve MHP’yi gerileteceğiz. ”diyenler, terörist başının heykelini dikmekten bahsediyorlar. ‘İttifak’ halinde 31 Mart’ı seçim olarak görmüyorlar;

Demokrasi nöbeti, oy sandıklarında da devam etmeli.