Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2399.45
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Ağustos 2016

Görmedin mi Rabb'in fil sahiplerine ne yaptı?

Bir önceki yazıma çok sayıda mesaj geldi. Yazıyı okuyan dostlarımız, endişelendiklerini FETÖ gibi bir yapıya hiç bu gözle bakmadıklarını ifade etmişler. Bilmenizi isterim ki amacım kimseyi endişeye ya da çaresizliğe sevk etmek değil. Yıllarca komplo teorileri denilerek üstü örtülen bir hakikati gözler önüne sermek istedim. Netice itibariyle karşımızda Tanrısal bir güç yok ancak bir Tanrı imparatorluğu kurmak amacıyla /inancıyla dünyayı her geçen gün kaosa sürüklemek isteyen, Ortadoğu'yu kana bulayan ve bilhassa Türkiye'yi/Erdoğan'ı hedef alan, dinimiz İslam'ı yok ederek tek dinli bir dünya devletler federasyonu kurmak amacıyla hareket eden küresel bir sistem var.

Evet, bu gücü gözümüzde çok büyütmeyelim ama 250 yıldır durmadan servet ve güç devşiren bu sapkın yapıları da hafife almayalımu2026 Öyle ki 1920'li yıllara kadar İngiltere'de sergilenen Tapınak Şövalyelerinin üstadı Albert Pike'nin 1781'de Mazzi'niye yazdığı mektupta yazılanların hepsi bugüne kadar gerçekleşti. 1. ve 2. Dünya Savaşı şimdi de Ortadoğu merkezli çıkacak bir 3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz. Erdoğan liderliğindeki Türkiye tam da bu büyük tasarımı/planı bozduğu için yok edilmek isteniyor. Bakınız, 27 Mayıs darbesinde ABD'nin talimatıyla bir gece içinde 250'si general olan tam 7 bin subay tasfiye edildi. Bu aynı zamanda TSK'ya yapılan bir Gladyo operasyonudur. 27 Mayıs darbesinden tam 6-7 yıl sonra üst akıl, Fetullah Gülen adında ilkokul mezunu bir vaizi Türkiye'nin kıblesi Kabe'ye bakmayan tek camisine yerleştirerek çok sinsi ve tehlikeli bir örgütün temellerini attı.

Bu örgütün/projenin temel misyonu sinsi bir şekilde örgütlenerek devleti ele geçirmek ve en önemlisi de Hz. Muhammed'siz bir dinin yerleşmesi için topluma nifak tohumları atmak olacaktı. Ve ne yazık ki ilahiyat dünyası başta olmak üzere papanın elini öperek "emrinizdeyim" diyen bu ajan kimsenin ilgi alanına girmedi. İlahiyat dünyası FETÖ'yü daha yeni konuşuyor. Bugüne kadar tehlikeye dikkat çekenler ise ya dikkate alınmadı ya deli muamelesi gördü ya da hapishaneyi boyladı! Oysa bu öyle bir projeydi ki gün gelecek asker kılığına girerek uçaklarımızı, tanklarımızı gasp ederek üzerimize bomba yağdıracaktı! Gülen'in bundan 36 yıl evvel Sızıntı Dergisi'nde yazdığı Abdullah Aymaz'ın üç ay önce köşesine taşıdığı bir yazıda geçen "u2026kah kışlalarda defne yaprağıu2026" ifadelerindeki defne yapraklarının Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın 'Yurtta Sulh' ilkesini sembolize ettiğini düşünürsek karşımızdaki gücün nereden beslendiğini ve emelini daha iyi anlarız.

Diğer taraftan parayı silah gibi kullanan bir yapı var karşımızdau2026 1979 yılında Humeyni'yi İran'a indirerek 10 yıl süren bir mezhep savaşının yaşanmasına neden olmuşlardı. Son yıllarda Rusya'ya uygulanan finansal operasyonu biliyoruz. Erdoğan'ın Temmuz 2015'de gerçekleştirdiği Çin gezisinin gündemi; milli para, tarihi İpek Yolu'nun canlandırılması, enerji yatırımları ve Türk Çin Üniversitesi idi. O gün Sözcü Gazetesi "Tayyip Çin gezisinde! Şehit çocukları ağlıyor" manşetini atarken, FETÖ mensubu Ekrem Dumanlı da Diyarbakır Belediyesi'nin arka kapısından giriş yapmıştı. Bir süre sonra da FETÖ-PKK yapımı kanlı hendek terörü patlak verdi! Çünkü hiçbir ülke Amerikan merkezli küresel para politikalarına rağmen alternatif bir yol arayışına giremezdi.

27 Mayıs-9 Mayıs 2007 yılında Estonya devletini iki hafta boyunca işlemez hale getiren ve yaklaşık bir milyon bilgisayarın kullanıldığı siber saldırıyı hatırlayınız. ABD, 2009 yılında Fort Meada Maryland'a bir siber komutanlık üssü kurdu. İngiliz Genelkurmay Başkanı David Richards 17 Ocak 2010'da The Sunday Times'e verdiği röportajda; "u2026artık savaş gemileri ve uçaklar almayı bırakalım devir siber savaşlar ve insansız hava araçları.." demişti. (FETÖ yıllardır bu alanda çalışma yapan mühendislerimizin boğazını kesmektedir) 2015 yılında tüm dünya Charlie Hebdo saldırısını konuşurken o gün orada başka bir şey daha oldu. İsviçre Bankası'nın bir gecede yaptığı bir finansal operasyon sonucunda frank %40 oranında değerlendi! Bu operasyon birçok ülkede 1 milyondan fazla insanın batmasına neden oldu. Ramazan Kurtoğlu 2015 yılında spekülatif ve manipülatif para oyunlarının toplam tutarının 350 trilyon dolar olduğunu söyler!

Demem o ki din, para ve politikanın iç içe geçtiği dehşet verici bir projeden bahsediyoruz. Önce bunu bilelim istiyorum. Düşmanlarımızı hafife almayalım.

Yenikapı mitingi ülkemizi işgal etmek isteyen küresel güçlere ve içerideki işbirlikçilerine verilen müthiş bir mesajdı. İlk yapmamız gereken de bu. Ülkede yerli ve milli duruş sergileyen her kesimden insanla birlik beraberliğimizi pekiştirerek medeniyet perspektifli bir ortak akıl inşa etmeliyiz. Diğer taraftan fil sahiplerinin teknolojilerini kilitleyecek, sistemlerini bozacak yazılımlar üretmeliyiz. Tüm İslam dünyasını uyandırmak durumundayız. Çünkü amaçları İslam'ı ve Müslümanları ortadan kaldırarak yeni bir dünya düzeni kurmaku2026 Buna ilaveten bu tehlikeyi ve tehdidi dünyanın tüm vicdanlı insanlarına da anlatmak mecburiyetindeyiz. Tam da bu noktada medyamıza büyük işler düşüyor. Uluslararası kamuoyuna yönelik artık kendi algımızı üretmeliyiz. FETÖ'yü ve fil sahiplerini hafife aldığımız gün kaybederiz. Yeter ki inancımızı, mücadele ruhumuzu ve birlikteliğimizi diri tutalım. Allah bizimledir.