Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.54
Gram Altın
2411.53
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Aralık 2016

Hain Plan Bozuldu, Senaryo Buharlaştı

Gezi'yle başlayan 17-25 Aralık ve 15 Temmuz kanlı FETÖ darbe girişimiyle devam eden, terör olaylarıyla tırmandırılmaya çalışılan kaos planları tutmadı. Finansal spekülasyon ve manipülasyon geri tepti. Küresel şer odakları ve içerideki tetikçileri Gezi'de deşifre oldu, 17-25 Aralık operasyonunda yakalandı, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde mili iradenin dirilişiyle sarsıldı.

Pes etmedi.

Karşımıza terör kartıyla çıktı.

Bin yıllık kardeşliğimizi hedef aldı.

Kardeşler omuz omuza verdi, maskelerini düşürdü.

Durmadı.

Şehir merkezlerini hedef aldılar.

İstanbul, derken Kayseri.

Katliam, vahşetu2026

Vahşet Türkiye'yi terörle hedef alırken Halep, küresel sistematik soykırıma tabi tutuldu. Katliamın yeryüzündeki temsilcileri kana doymadı, gözyaşlarımız kışın ortasında dondu.

Onların donuk yüreği ise bunu hissetmedi.

Dünya sustu, insanlık öldü.

Dünya izledi, katliamlar rutinleşti!

Türkiye kendi yarasını sararken, Halep'ten vazgeçmedi. Büyük bir merhamet diplomasisi yürüttü. İlk sonucu aldı. Halep'e yol açıldı, silahların gölgesinde vücudunu siper ederek masumları katliamların ortasından çıkarmaya başladı.

Araya yine şer yapılar girdi.

Halepliler katliamın ortasında rehin alındı.

Durmadı Türkiyeu2026

Dünya sussa da Türkiye sessiz kalmadı. 38 saat süren görüşmelerin ardından yeniden tahliyeleri başlattı. Zulmü medyasıyla birlikte dünyaya, enformasyon gücüyle tüm insanlığa gösterdi.

Vicdanlar uyanıyordu!

Üst üste açıklamalar. Üst üste çabalaru2026

Tüm taraflarla Astana'da Suriye masası kurulacağı duyuruldu. Diplomatik girişimler sonuç vermişti. Ateşkes de kesintisiz yürüyordu. Mazlumların umudu çoğalmış, bölgede kalıcı barışın sağlanması için Türkiye'nin savaş lobisine karşı verdiği mücadele başarılı olmuştu.

Güneydoğu halkı ise teröre karşı tek ses, tek yürek olmuş alanları doldurmuştu. Güzel şeyler oluyordu. Bölge halkı iradesine sahip çıkıyor, Halep için de Türkiye'nin Rusya ile yaptığı görüşmeler sorunsuz gidiyordu. Görüşmelerin finaline sayılı günler kala kara haber Ankara'dan geliyordu.

İradesini 1 dolara satan terörist polis Rus Büyükelçi Karlov'u öldürüyordu. Danıştay saldırısı hatta Hrant Dink suikastı ve MİT TIR'larına yönelik alçak operasyonun yeni senaryosu Ankara'da sahneye konuluyordu. Eş zamanlı kaos ustaları sosyal medyayı rehin alıyor, hain saldırıyı Rusya-Türkiye ilişkilerinin gerilmesine neden olacak şekilde paylaşımlar yapıyordu. Tam sessizlik anında ise Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Putin'den gelen sağduyulu açıklamalar yeni senaryoyu ve figüranları boşa çıkartıyordu. Astana öncesinde Rusya'nın başkenti Moskova'da, Halep'teki durum başta olmak üzere Suriye konusunun değerlendirildiği Türkiye-Rusya-İran üçlü dışişleri bakanları toplantısından güzel haberler geliyor, Astana'da planlanan görüşmelerin iptal edilmediği duyuruluyor, Türkiye'yi ve Halepli mazlumları hedef alan alçak suikastin alçak hedefi buharlaşıyordu.

Hep diyorum. Yine diyeceğim. Vazgeçmeyecekler. Küresel şer cephesiyle birlikte hareket eden küresel teröristler yeni denemeleriyle karşımıza çıkacaklar. Ama kısa süre sonra bu güçlü irade karşısında diz çökecekler.